Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

5.9.2006 19:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.147.41

babička si pořídila kotě je to obyčejná vesnická kočka ale je divná syčí a vrčí na děti i na nás mazlí se jenom z babičkou vyskakuje a opravdu surově se zakusuje do rukou ani se nebojí když jí plácneme spíš se protiví je divná takovou kočku jsem ještě neviděla dovolí si zaútočit i na psa není to hra jako když si kotata hrají tahle vrčí a je v tom zloba co s ní?

Neregistrovaný uživatel

5.9.2006 20:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.79.244

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
babička si pořídila kotě je to obyčejná vesnická kočka ale je divná syčí a vrčí na děti i na nás mazlí se jenom z babičkou vyskakuje a opravdu surově se zakusuje do rukou ani se nebojí když jí plácneme spíš se protiví je divná takovou kočku jsem ještě neviděla dovolí si zaútočit i na psa není to hra jako když si kotata hrají tahle vrčí a je v tom zloba co s ní?

Žádná kočka není zlá sama o sobě. Takové problémové chování se může projevit u koťat která jsou předčasně odebrána od matky a nedostalo se jim tedy řádné výchovy. Taky je možné že má kočka málo podnětů a nemá si kde vybít energii a tak ji obrací proti člověku. Myslím že by mohlo pomoci kdybyste jí pořídili kamarádku, ideální by bylo kdyby šlo o starší dobře vychovanou kočku.

Neregistrovaný uživatel

6.9.2006 14:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.207.5

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Taky jsme takovou u babicky meli, skrabala, vyhanela vsechny kocky vcetne vlastnich kotat, kdyz se dostala do domu, nekam zalezla a vykadila se tam. Jednoho dne zmizela a nikdo toho nelitoval...

Syčil

6.12.2019 21:24
Syčil

XXX.XXX.65.121

Muj dědeček ma kocoura jmenuje se Bobeš. V roce 2019 k nam přišla číča a ta pak měla dvakrat kotata . A od te doby je Bobeš zly. Syčí na nás a prská . Pokousal vnučku a starostu a souseda a také kocoura od sousedu. Všichni se ho bojíme.Kocoura kterého pokousal tak ten kocour musel zůstat na pozorování.

7.12.2019 14:41
fikovnice

XXX.XXX.135.11

Syčil napsal(a):
Muj dědeček ma kocoura jmenuje se Bobeš. V roce 2019 k nam přišla číča a ta pak měla dvakrat kotata . A od te doby je Bobeš zly. Syčí na nás a prská . Pokousal vnučku a starostu a souseda a také kocoura od sousedu. Všichni se ho bojíme.Kocoura kterého pokousal tak ten kocour musel zůstat na pozorování.

A Vy jste mu tu kočku s koťaty naservírovali do jeho území nebo jak tomu mám rozumět?

7.12.2019 14:42
fikovnice

XXX.XXX.135.11

Syčil napsal(a):

Btw, nezlobte se, ale proč kočku nevykastrujete? Nepředpokládám, že to, že má koťata (2x), je šlechtitelský záměr. Sehnali jste pro všechna koťata nové majitele?

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.12.2019 16:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já bych vykastrovala i kocoura...kocour od známé, co chodí ven taky není kastrovaný a od té doby, co si donesla domů kočku, která kastrovaná je, tak je jeho jediným záměrem ji zabít (má ji jen ve vrchním patře - ven kočka nechodí)...když ji cítil ze mě, dokousal mi ruku a museli ho ze mě sundávat ve dvou...pokousal i ji a její mamku..dokonce i nějakou návštěvu...
nekastrovaní kocouři umí být hodně agresivní, když jim domů přivedete vetřelce...

kočku bych samozřejmě nechala vykastrovat taky.

7.12.2019 17:10
zelenafarma

XXX.XXX.161.55

Máme doma nekastrovaného kocoura a tři kastrované kočky a není žádný problém. On je bere jako svou smečku.

Syčil

7.12.2019 19:04
Syčil

XXX.XXX.65.121

Kočka je kastrovana .Někdo jí u nás vyhodil z auta.

9.12.2019 12:11
fikovnice

XXX.XXX.135.11

Syčil napsal(a):
Kočka je kastrovana .Někdo jí u nás vyhodil z auta.

Tak to jo, to se Vám omlouvám!

Přidejte reakci

Přidat smajlík