Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

7.9.2006 19:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.114.24

Dnes nam prisel kocourek domu a zda se mi jako by chraptel kdyz mnouka, cim by to mohlo byt? Jinak mu nic neni, prohlizela jsem ho, zadny vytok ani kasel, nic...

Neregistrovaný uživatel

8.9.2006 06:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.94.143

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dnes nam prisel kocourek domu a zda se mi jako by chraptel kdyz mnouka, cim by to mohlo byt? Jinak mu nic neni, prohlizela jsem ho, zadny vytok ani kasel, nic...

Já se přidám k dotazu. Moje kočička taky jakoby chraptí, divně mňouká... a občas se jako dáví... něco jako když by chtěla vyzvracet chlupy. Jinak je aktivní, lítá po bytě, loví hmyzáky, mazlí se a chtěla by chodit na procházky z bytu... asi má jinak dobrou náladu...

čím by se dala podpořit léčba?

Neregistrovaný uživatel

8.9.2006 08:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.77

Já se přidám k dotazu. Moje kočička taky jakoby chraptí, divně mňouká... a občas se jako dáví... něco jako když by chtěla vyzvracet chlupy. Jinak je aktivní, lítá po bytě, loví hmyzáky, mazlí se a chtěla by chodit na procházky z bytu... asi má jinak dobrou náladu...

čím by se dala podpořit léčba?

A má vaše kočička k dispozicici kočičí trávu, nebo nějakou pastu na čištění žaludku od chlupů?

Neregistrovaný uživatel

8.9.2006 09:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.113.77

No, můj kocour chraptí vždycky, když se nadlábne trávy nebo když vyzvrací smotek chlupů. On je moc ukecaný a právě v těchto případech, když se snaží mňaukat, vycházejí z něj zvuky podobný chraptění nebo mutování. Za chvíli se to ale upraví. Pokud by ale ten váš chraptěl pořád, bylo by lepší navštívit veterináře, aby se mu do krku kouknul.

Neregistrovaný uživatel

8.9.2006 09:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.68

Kocourek přišel domů ze záletů? S úplně vyřvanýma hlasivkama?

Neregistrovaný uživatel

8.9.2006 10:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.114.24

Kocourek přišel domů ze záletů? S úplně vyřvanýma hlasivkama?

Je kastrovany

Neregistrovaný uživatel

8.9.2006 13:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.68

Je kastrovany

To nevadí, můj je taky kastrovaný, ale když to na kočky a kocoury v okolí přijde, tak si jde s nima a proti nim taky poječet. Ale možná je o tím, že byl kastrovaný až asi v roce a půl.

Neregistrovaný uživatel

8.9.2006 18:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.114.24

No, můj kocour chraptí vždycky, když se nadlábne trávy nebo když vyzvrací smotek chlupů. On je moc ukecaný a právě v těchto případech, když se snaží mňaukat, vycházejí z něj zvuky podobný chraptění nebo mutování. Za chvíli se to ale upraví. Pokud by ale ten váš chraptěl pořád, bylo by lepší navštívit veterináře, aby se mu do krku kouknul.

A jak dlouho vam potom chrapti? Ten nas od ctvrtka odpoledne a chrapti doted porad :(

Neregistrovaný uživatel

8.9.2006 18:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.113.77

A jak dlouho vam potom chrapti? Ten nas od ctvrtka odpoledne a chrapti doted porad :(

Chraptí chvilku, tak čtvrt hodiny, jakoby skřípe, jestli váš chraptí od čtvrtka odpoledne doteďka, tak by bylo lepší navštívit veterináře.

Neregistrovaný uživatel

9.9.2006 10:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.114.24

Tak jsme byli u pana doktora, dostali antibiotika a budem i na diete, protoze blinkal

Adam197

6.2.2017 17:44
Adam197

XXX.XXX.51.155

Mam dotaz, doma máme kocourka, který najednou začal tak nějak divně chraptit, nevím, jestli je jen nastydlý, nebo má něco jiného zatím ještě nezvracel. měl bych zajít k veterináři? Děkuji za pomoc... :).

Tereza89

7.7.2019 18:47
Tereza89

XXX.XXX.167.133

Dobrý den, požadala bych Vás o radu. Mám ročního kastrovaného kocourka. Minulé úterý přišel domů z venku a byl velice zvláštní. Nadavoval se, ale nezvracel, když jsem na něj sáhla tak jakoby vrčel-chrčel. Byl na to tak špatně, že jsem jela na pohotovostní kliniku, kde mu nabíraly krev a prohlídli. Z výsledku krve, byl mírně zvýšený cukr a výsledek: prý ho mohla štípnout včela ( které máme u domu) a to mohla být obroná akutní reakce. Měl i teplotu 39,5. Dostal injekci od bolesti a vitamin B. Na druhý den byl malinko lepší, proto jsem mohla odjet na služební cestu. Domů pak jak jsem přijela dnes, tak mi švagrová, co mi ho hlídala říkala, že málo jí a je hodně vyhublí a unavený-furt pospavá a občas je nadavuje na zvracení. Když jsem ho zkoušela prohmatat když pospával, tak když jsem se dotkla krku, začalo ho to opět nadrapovat na zvracení a všimla jsem si i, že nemňouká jen jakoby chraptí-je to divný zvuk. Co kocourkovi může být? Můžou to být chlupy v žalůdku nebo třeba i něco zapíchlého v hrku a zánět, nebo i třeba červíci? Zítra chci jít k veterináři, jen chci mít názor i jiné strany. Moc děkuji

Eva25

8.7.2019 14:55
Eva25

XXX.XXX.199.248

Terezo, můžete prosím napsat,co Vám veterinář řekl? Náš kocour má totiž stejný problém... Děkuji.

Tereza89

10.7.2019 10:02
Tereza89

XXX.XXX.238.73

Kocourek byl nachlazený, ale prý utrpěl nějaké trauma. Pro jistotu dostal tabletu na odčervení a injekci vit.B na rozjezení kocourka. Plus pak ješte antibiotickou pastu na 7 dní domů. Má být doma, v klidu a zdá se mi, že už se mu malinko chraptění vytrácí. Ale nutné opravdu bylo ho nechat prohmatat doktorem-musel vyloučit chlupy v krku, zánět v krku, i cizí předmět v krku. Vše naštěstí vyloučil. Kacourek je ještě trochu zahleněný, ale patrné zlepšení tam je. Snad bude lépe...
Držím Vám palce

22.7.2019 14:41
fikovnice

XXX.XXX.135.131

Někde je tu "moje" diskuze, jak můj kocour strašně dlouho chraptěl = neměl hlas z nachlazení. Trvalo to snad dva měsíce. Už je OK. Teda mezitím jej stihl pokousat agresor - jiný kocour - to skončilo léčbou veterinářkou - ATB - injekčně, mast, injekce od bolesti.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík