Co dělat, když kočka nejí.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

13.11.2006 20:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.182.162

Dobrý den, prosím poraďte mi, co dělat, když kočka nechce jíst. Veterinář říkal, že je v pořádku, jen nemá chuť k jídlu. Za poslední měsíc zhubnula 1 kg a přitom by na zimu měla nabírat. Přijde k misce, čuchne a odejde ať jí tam dám, co jí tam dám. Existují nějaké přípravky na povzbuzení chuti? Děkuji. Lenka

Neregistrovaný uživatel

13.11.2006 21:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.73.2

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den, prosím poraďte mi, co dělat, když kočka nechce jíst. Veterinář říkal, že je v pořádku, jen nemá chuť k jídlu. Za poslední měsíc zhubnula 1 kg a přitom by na zimu měla nabírat. Přijde k misce, čuchne a odejde ať jí tam dám, co jí tam dám. Existují nějaké přípravky na povzbuzení chuti? Děkuji. Lenka

Jaká dělal veterinář vyšetření? Odebral jí krev?

Neregistrovaný uživatel

13.11.2006 22:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.238.253

Možná by stačilo pokud je jinak zdravá, jí na nějaký čas nechávat v misce jen suché, konzervy úplně vynechat a můžete zkusit ji dávat pastu na podporu chuti Calo-pet. Mám s ní docela dobré zkušenosti.

Neregistrovaný uživatel

13.11.2006 22:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.73.2

Možná by stačilo pokud je jinak zdravá, jí na nějaký čas nechávat v misce jen suché, konzervy úplně vynechat a můžete zkusit ji dávat pastu na podporu chuti Calo-pet. Mám s ní docela dobré zkušenosti.

Záleží na tom, jestli ji veterinář opravdu důkladně vyšetřil. Pokud neudělal odběry, šla bych k jinému veterináři.

Neregistrovaný uživatel

14.11.2006 07:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.130.189

Nemohla by vaše kočička být v říji? Jestli je vykastrovaná, tak určitě jděte na ty odběry, popř. sono břicha.

Neregistrovaný uživatel

14.11.2006 09:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.102.230

Nemohla by vaše kočička být v říji? Jestli je vykastrovaná, tak určitě jděte na ty odběry, popř. sono břicha.

kočce udělali odběry a v říji také není. Je podle veteriánáře po zdravotní stránce v pořádku. Psychicky taky netrpí. Je to náš velký mazel. Prostě nemá chuť k jídlu. Normálně jí - suché (hill, acana), občas konzervy (kitecat), syrové maso (kuřecí, hovězí - tak 2x do týdne), zbožňuje měkký tvaroh nebo bílé jogurty, vitamíny a kapeme Lavetu na srst.

Neregistrovaný uživatel

14.11.2006 11:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.18

Každá kočička je jiná. Jedna baští hodně, druhé stačí málo. Já mám jednu kočičku velice vybíravou v jídle. Po zdravotní stránce je naprosto v pořádku. Stačí ji jen opravdu pár granulek, kapsičky si jen lízne, syrového masa tak jeden kousek....Jednu dobu jsem se ji snažila vykrmovat. Aby byla tlustší. Pořád jsem ji nabízela jídlo, nosila ji granule až k čumáčku (když třeba ležela na gauči) To si jich pak pár i snědla. Nosila jsem ji pořád k mističkám. Pak jsem to vzdala. Kočka už se mě měla depresi..Jen co mě viděla, tak couvala..Asi už měla strach co ji zase budu cpát. Dávala jsem ji i Calopetku - násilím. Je to britka a má běžnou váhu kolem 3.30. Na víc se nedostane. Rozhodla jsem se, že ji nebudu do jídla nutit....hlady neumře....jí kolik potřebuje....a má klid.

Neregistrovaný uživatel

15.11.2006 11:34
Neregistrovaný uživatel

Asi nepůjde o stejný problém, ale mému kocourkovi včera vet. diagnostikoval zánět dásní. Já jsem mu do tlamičky koukala nesčetněkrát a nic jsem nenašla, jen jsem nějakou dobu vnímala z tlamky větší zápach. Projev je stejný - kocour dříve jedl, pak méně a méně a teď jí opravdu málo a to, co nakonec sní dlouho převaluje v tlamce, třeba mu to i vypadne zpět. Jí i granule, ale pomalu a tak si do nich jakoby slintá a nebo mu padají celé či rozkousnuté kousky zpět.

Neregistrovaný uživatel

15.11.2006 18:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.137.242

Asi nepůjde o stejný problém, ale mému kocourkovi včera vet. diagnostikoval zánět dásní. Já jsem mu do tlamičky koukala nesčetněkrát a nic jsem nenašla, jen jsem nějakou dobu vnímala z tlamky větší zápach. Projev je stejný - kocour dříve jedl, pak méně a méně a teď jí opravdu málo a to, co nakonec sní dlouho převaluje v tlamce, třeba mu to i vypadne zpět. Jí i granule, ale pomalu a tak si do nich jakoby slintá a nebo mu padají celé či rozkousnuté kousky zpět.

moje kočka má také takové období že se pár dní třeba vůbec nedotkne misky a pak jí zase vyžere celou během chvilky .zkuste jí nabídnout něco co má ráda třeba kapsičku whiskas a uvidíte jestli je jenom mlsná nebo jestli jí něco chybí.

Neregistrovaný uživatel

23.12.2014 13:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.5.187

Ježiši, co je to za veterináře, když tak obrovský a rychlý váhový úbytek je podle něj v pořádku?? 8-o Určitě bych zašla za jiným.

Neregistrovaný uživatel

23.12.2014 14:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.129

Dík za radu !
Po 8 letech !! smajlík ,už teda letííím . . .

Neregistrovaný uživatel

3.1.2015 16:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.38.199

...a jak to tedy s kočičkou nakonec dopadlo?

Puškyn

4.1.2017 18:15
Puškyn

XXX.XXX.168.45

Musím říct že mám ten samí problém a bohužel veterináři kteří jsou vyučeni státním systémem naše mazlíčky spíše usmrcují a vydělávají si na nás, pokud máte někdo recepty babiček nebo něco přírodního na co jste sami přišli prosím poraďte co s kočickou která mi už 3 dny nejí, je to moje láska a mám strach.. Děkuji zuzka.

4.1.2017 18:30
rapotacka11

XXX.XXX.32.198

Četla jsem o kočce, která hodně zhubla, nežrala.
Měla ucpaná střeva chlupama, jak si olizovala kožíšek.
Operovali ji.
Může to být i něco jiného...

4.1.2017 18:52
Cat cat

XXX.XXX.72.8

Puškyn napsal(a):
Musím říct že mám ten samí problém a bohužel veterináři kteří jsou vyučeni státním systémem naše mazlíčky spíše usmrcují a vydělávají si na nás, pokud máte někdo recepty babiček nebo něco přírodního na co jste sami přišli prosím poraďte co s kočickou která mi už 3 dny nejí, je to moje láska a mám strach.. Děkuji zuzka.

Tak ji zbalte a jeďte k jinému vetovi. Čím krmíte?

5.1.2017 07:10
joanne.s

XXX.XXX.41.2

A co dělal vet za vyšetření, Zuzko?

zkusila bych přírodní rašelinu: http://www.zoohit.cz/shop/kocky/doplnkove_specialni_krmivo/grau_doplnek/123174.

5.1.2017 19:07
grex

XXX.XXX.159.180

Ahoj,

můj kocour, který zhubl o 1,1 kg a nechtěl vůbec žrát (kromě návštěvy veterináře a sona, rentgenu břicha a krevních testů, ale nic nebylo odhaleno - kocour měl být vlastně zdravý - ale nebyl...a veterinární konzervu a Calopet pro tyto případy nechutenství taky nechtěl ani za nic) jsem dávala "násilím" (tj. jako tabletku) do krku syrové hovězí maso nakrájené na malé kousíčky. Cca 5-10 ks každou hodinu (ne více, aby mi to nevyzvracel), kdy jsem byla doma (chodila jsem do práce) a nespala. Po dvou dnech byl ochoten si tohle brát z ruky, takže jsem krmila a postupně zvyšovala dávku na kolik si prostě řekl. a začala dávat i syrové kuřecí maso. Po dalších 2 dnech už to byl ochoten jíst sám z misky. Takže zase dostával kolik si řekl a najednou snědl. Po týdnu jsem začala postupně přidávat klasické granule a to, co byl zvyklý jíst před tou záhadnou nemocí. Po měsíci měl zpátky svou váhu (cca 4,5 kg). Takže za mě syrové maso a klidně "naházet" do krku...

Katka Havlíčková

19.1.2017 19:50
Katka Havlíčková

XXX.XXX.161.5

Prosím pomozte mi je mi 12let a moje kočička nechce jíst co mám dělat prosím pomozte mám ho moc ráda prosim

Katka Havlíčková

19.1.2017 19:52
Katka Havlíčková

XXX.XXX.161.5

Prosím je mi dvanáct a ma kočka nechce jíst prosím pomoste je to můj jediný přítel prosím veterinář řek že ji musíme utratit ale já nechci prosím pomozte děkuji katka

20.1.2017 06:35
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Katka: pošli zprávu na můj profil, proberem to.

20.1.2017 06:39
rapotacka11

XXX.XXX.32.238

Katka Havlíčková napsal(a):
Prosím pomozte mi je mi 12let a moje kočička nechce jíst co mám dělat prosím pomozte mám ho moc ráda prosim

Kolik je kočce = věk ?
Co nechce jíst ?

20.1.2017 09:17
Acamar

XXX.XXX.57.109

Katko, musíte napsat více informací, co vet řekl, že je kočičce, proč ji chce utratit. Takto vám nikdo nemůže poradit, když nic bližšího nevíme.
Ale pokud je kočička opravdu vážně nemocná/stará a máte ji moc ráda, určitě ji nebudete chtít její utrpení prodlužovat. Je mi to moc líto, takové věci jsou těžké i pro dospělé chovatele

Tenis.ka

8.2.2017 13:54
Tenis.ka

XXX.XXX.62.159

Ahoj všem, předevčírem, to je 6.2.2017 jsem si přivezla od jedné paní kocourka, mourovatý, věk 4 měsíce, mazlivý, ale nechce mi absolutně jíst, prý tam u ní jedl psí granule, tak jsem mu nabídla konzervu pro kočky a cichne a nechce. Je čilý, hraje se, mazlí se, napije se, ale jíst vůbec. Mám mu nabídnout něco jiného ? Psí granule mi přijdou trošku blbé...Chci aby jedl TK nějak to svoje pro kočky, ne ho rozmazlovat aby nám skákal do talíře atd..

8.2.2017 14:04
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Teniska: kup mu v masně kousek masa - kuřecího, krky, vepřového, vnitřností, vepřového. Pokrájet na malé kousíčky, rozmíchat s trochou převařené vody, nabídni, a uvidíš, jak bude mlaskat. Je to zdravější, výživnější a dokonce i levnější než konzerva pro kočky.

pokud chceš I granule: kup mu Brit Care pro kočky, resp. pro koťata.

toto není žádné rozmazlování, ale normální strava pro kočky.

pokud dobře tráví mléčné výrobky, je přínosné dávat i trošku tučného tvarohu rozmíchaného s teplou vodou, případně bílého tučnějšího jogurtu.

8.2.2017 15:30
Acamar

XXX.XXX.29.135

Psí granule určitě nedávejte. Zkuste co psala "joanne.s", také - všechny kočičí konzervy nemusí chutnat všem kočkám (kočky jsou vybíravé a trefit se s konzervou nemusí být jednoduché).
Také je to krátká doba a některé kočky reagují na změny citlivě, mohou ze začátku i odmítat jídlo.
U nás i nežravka kočka měla ráda takové tekuté kočičí snacky, např.
http://www.bitiba.cz/shop/krmivo_pro_kocky/pamlsky_pro_kocky/vitakraft/525869
prodávají zverimexy, některé supermarkety.

Jinak pokud bude mlaďoch divoký a při chuti, zájmu o vaše jídlo asi nezabráníte a není to o rozmazlování, spíš o zvědavosti a zkoušení, co může.

Jacobbbb

11.3.2019 17:29
Jacobbbb

XXX.XXX.21.216

Zdravím, moje desetiměsíční kočka zničeno nic přestala jist, bylo to po posledním mrouskání, začala z misky uzobávaz méně a méně. Teď už je to tři dny co nepojedla ani jednu kapsičku, vždy to jen olíže pocumlá pár kostek masa a pak jde od toho, granulí také neubývá a já začínám mít strach, za ten týden hrozně zhubla, více spí, ale hraje si pořád.... moc prosím o radu, na veterině ji prohlédli, vypadala zdravě ani teplotu neměla, pro jistotu dostala anťáky. Asi dva roky zpět mi umřelo kotě na FIP, asi bych nerozdýchal kdyby se něco stalo i Leie. Díky za radu.

11.3.2019 19:27
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Jacobbbb napsal(a):
Zdravím, moje desetiměsíční kočka zničeno nic přestala jist, bylo to po posledním mrouskání, začala z misky uzobávaz méně a méně. Teď už je to tři dny co nepojedla ani jednu kapsičku, vždy to jen olíže pocumlá pár kostek masa a pak jde od toho, granulí také neubývá a já začínám mít strach, za ten týden hrozně zhubla, více spí, ale hraje si pořád.... moc prosím o radu, na veterině ji prohlédli, vypadala zdravě ani teplotu neměla, pro jistotu dostala anťáky. Asi dva roky zpět mi umřelo kotě na FIP, asi bych nerozdýchal kdyby se něco stalo i Leie. Díky za radu.

Zpátky na veterinu, radši jinou, pokud je to možné a nechat udělat rozbory(krve a moči)

Kpl

20.12.2019 18:09
Kpl

XXX.XXX.42.143

Dobrý den co mám dělat když kočka nají a zvrací

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.12.2019 18:21

Kpl napsal(a):
Dobrý den co mám dělat když kočka nají a zvrací

Jít k veterináři

20.12.2019 18:28
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jít k veterináři

Tohle a k tomu: kolik jí je?

20.12.2019 19:17

Koukám, že tam je napsáno "nají" ne "nejí" (jak jsem četla) ... možná tam mělo být že "se nají a pak zvrací" ?

Náš kocour se občas taky přežere něčeho, co mu chutná (naláduje to do sebe ) a potom to taky vyhodí, vyloženě většinou jen oslizlé granule, nebo kousky masa v omáčce a ne moc...

záleží tedy co zadavatel dotazu vlastně myslel...pokud fakt nejí delší dobu (víc jak den) a zvrací třeba žaludeční šťávy, letěla bych určitě na tu veterinu.

21.12.2019 00:58
fikovnice

XXX.XXX.135.83

Koukám, že tam je napsáno "nají" ne "nejí" (jak jsem četla) ... možná tam mělo být že "se nají a pak zvrací" ?

Náš kocour se občas taky přežere něčeho, co mu chutná (naláduje to do sebe ) a potom to taky vyhodí, vyloženě většinou jen oslizlé granule, nebo kousky masa v omáčce a ne moc...

záleží tedy co zadavatel dotazu vlastně myslel...pokud fakt nejí delší dobu (víc jak den) a zvrací třeba žaludeční šťávy, letěla bych určitě na tu veterinu.

Myslím, že je to spíš překlep a ztotožňuji se s Tebou - s kočkou k vetovi! Blíží se svátky, kdoví jak kde bude veterina fungovat...

Assab

30.4.2020 19:48
Assab

XXX.XXX.195.153

Moje pětiletá kočička najednou zhubla. Byla jí diagnostikována Addisonova choroba. Dostala prášky na 14 dní a speciální granule. Poté máme jít znovu na krev. Jenže mě se zdá, že nepije a jí ještě méně, než jedla. Od malinka byla střídmá v jídle, ale čekala jsem že s léčbou bude alespoň malinké zlepšení a že začne přibírat. Je to týden, co bere léky. Mám vyčkat na kontrolu veterináře ?
Děkuji

citlivka

12.6.2021 18:51
citlivka

XXX.XXX.96.38

Dobrý den! Jsem nešťastná. Mám kočenku 17 let, 3 měsíce po kastraci,na mléčných žlázkách objeven vyoperovaný agresivní zhoubný nádor.Před operací doma velké nářky ,trvající víc jak 2 měsíce.Zvuk byl stejný jak jsem ho znala při mrouskání.Nemohla jsem se rozhodnout v jejím věku,jinak byla super aktivní nezmar neustále.Pak začala hubnout a jedla přitom strašně moc ,ale nepřibírá la.Lékař odebral krev a nic vážného nenašel,jen se mu jevil menší zánět.Kočenka již dříve krvácela ,dostávala injekční antibiotika od dřívějšího veterináře.Nabídl znovu antibiotika ,ale já rozhodla ať jsem se strachy třásla strachem ,kastraci .Když jsem si jí pak vyzvedla po zákroku,sestra s úsměvem, jak už krásně mňouká a čeká na mě.Vše se odehrávalo dobře,hojení super,vytahování stehů,vše ok. Moje kočenka rapidně přibrala a byla těžká! A jak předla! Utekl měsíc a půl a kočička mi přestala běhat jak byla zvyklá,a začala jen spát a spát.Pak jsme se synem zjistili,že špatně chodí ,jen kolem zdi,a já zjistila že nevidí ! Veterinář odebral krev i na štítnou žlázu a nic. Krev hodně stříkala a zjistil vysoký krevní tlak.Dostala prášky(zrak se vrátil), které ji musím dávat v krmivu jinak to do ní nedostanu. Těď už ani to nechce,odmítá i to co měla k jídlu nejraději, strašně pila,ledviny ok,teď už i málo pije,její den je ráno jít na záchudek a spát a zase spát.Jen málo granulek jako doplněk si ještě trochu vezme. Kouká jako by jí uletěly včelky chudinka. Hodně pláču a dávám si vinu ,že jsem ji nechala operovat. Prosím, pomozte ,co mám k jejímu věku ještě udělat! Co se jí mohlo v jejím těle stát? Ani jsem ji nemohla chytnout do přenosky ,když jsem jí tehdy odnášela na tu veterinu! Strašně aktivní!Víte jsem v invalidním důchodu a penězi neoplívám.Navíc na Boží hod jsme museli nechat utratit našeho milovaného pejska. Děkují za brzkou odpověď . Zdravím!

12.6.2021 21:50
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Je mi to moc líto a nechce se mi ani moc vám to psát ale: pokud měla agresivní zhoubný nádor, teď už má někde metastázy. Moje kočka s agresivním kožním nádorem měla mety na plicích a pravděpodobně na mozku. Bohužel na veterině na nic z toho nepřišli, napadlo to až naši další vetku. S tím už se nedá nic dělat a nedá se už nic dělat ani s vaší kočičkou. Jediné, čím jí můžete pomoct je nechat ji uspat. Já jsem to neudělala, protože jsem to nevěděla, léčili jí ,,zánět plic" a kočička se mi udusila před očima. Bude mě to strašit do konce života

13.6.2021 07:20

citlivka napsal(a):
Dobrý den! Jsem nešťastná. Mám kočenku 17 let, 3 měsíce po kastraci,na mléčných žlázkách objeven vyoperovaný agresivní zhoubný nádor.Před operací doma velké nářky ,trvající víc jak 2 měsíce.Zvuk byl stejný jak jsem ho znala při mrouskání.Nemohla jsem se rozhodnout v jejím věku,jinak byla super aktivní nezmar neustále.Pak začala hubnout a jedla přitom strašně moc ,ale nepřibírá la.Lékař odebral krev a nic vážného nenašel,jen se mu jevil menší zánět.Kočenka již dříve krvácela ,dostávala injekční antibiotika od dřívějšího veterináře.Nabídl znovu antibiotika ,ale já rozhodla ať jsem se strachy třásla strachem ,kastraci .Když jsem si jí pak vyzvedla po zákroku,sestra s úsměvem, jak už krásně mňouká a čeká na mě.Vše se odehrávalo dobře,hojení super,vytahování stehů,vše ok. Moje kočenka rapidně přibrala a byla těžká! A jak předla! Utekl měsíc a půl a kočička mi přestala běhat jak byla zvyklá,a začala jen spát a spát.Pak jsme se synem zjistili,že špatně chodí ,jen kolem zdi,a já zjistila že nevidí ! Veterinář odebral krev i na štítnou žlázu a nic. Krev hodně stříkala a zjistil vysoký krevní tlak.Dostala prášky(zrak se vrátil), které ji musím dávat v krmivu jinak to do ní nedostanu. Těď už ani to nechce,odmítá i to co měla k jídlu nejraději, strašně pila,ledviny ok,teď už i málo pije,její den je ráno jít na záchudek a spát a zase spát.Jen málo granulek jako doplněk si ještě trochu vezme. Kouká jako by jí uletěly včelky chudinka. Hodně pláču a dávám si vinu ,že jsem ji nechala operovat. Prosím, pomozte ,co mám k jejímu věku ještě udělat! Co se jí mohlo v jejím těle stát? Ani jsem ji nemohla chytnout do přenosky ,když jsem jí tehdy odnášela na tu veterinu! Strašně aktivní!Víte jsem v invalidním důchodu a penězi neoplívám.Navíc na Boží hod jsme museli nechat utratit našeho milovaného pejska. Děkují za brzkou odpověď . Zdravím!

Dělali RTG plic? S velkou pravděpodobností to, co píše žínka.

Andy084

4.8.2021 09:34
Andy084

XXX.XXX.157.105

Zdravím a prosím o radu.

Mám kočičku Britku 6,5 roku. Minulý rok mi začala strašně zvracet, po návševách několika veterin nezjištěna příčina, ale zvracení ustalo.
Cca za měsíc po tom střašné drbání, po návštěvě veteriny nám bylo řečeno, že je alergická na nějakou potravinu a musím vypozorovat na co.
Po nasazení speciál. granulí potíže ustaly, letos v lednu opět zvracení a drbání. Zvracení zastaveno i drbání, nasazeny jiné special. granule.
Od té doby žádné zvracení ani drbání, ale kočička stále méně jí. Původní váha 4,9kg březen, nyní 3,5kg a nechce jíst. Měla sice nadváhu, ale je normální takový úbytek. Dříve před potížemi jedla jak bezedná, letos od března ji stačily 2 lžíce granulí, teď ani to ne. Změnila jsem už 2x granule ve snaze aby jí chutnali a nic. Pije a i chodí pravidelně na záchod. Sice se vyprazdňuje obden, ale pravidelně.
Už mám za sebou i konzultaci s veterinou a naplánovanou i návštevu.
Děkuji za reakci.

4.8.2021 09:47
rapotacka11

XXX.XXX.225.13

Maso?

4.8.2021 09:51

ledviny v pořádku?

4.8.2021 11:00

Andy084 napsal(a):
Zdravím a prosím o radu.

Mám kočičku Britku 6,5 roku. Minulý rok mi začala strašně zvracet, po návševách několika veterin nezjištěna příčina, ale zvracení ustalo.
Cca za měsíc po tom střašné drbání, po návštěvě veteriny nám bylo řečeno, že je alergická na nějakou potravinu a musím vypozorovat na co.
Po nasazení speciál. granulí potíže ustaly, letos v lednu opět zvracení a drbání. Zvracení zastaveno i drbání, nasazeny jiné special. granule.
Od té doby žádné zvracení ani drbání, ale kočička stále méně jí. Původní váha 4,9kg březen, nyní 3,5kg a nechce jíst. Měla sice nadváhu, ale je normální takový úbytek. Dříve před potížemi jedla jak bezedná, letos od března ji stačily 2 lžíce granulí, teď ani to ne. Změnila jsem už 2x granule ve snaze aby jí chutnali a nic. Pije a i chodí pravidelně na záchod. Sice se vyprazdňuje obden, ale pravidelně.
Už mám za sebou i konzultaci s veterinou a naplánovanou i návštevu.
Děkuji za reakci.

Proč nekrmíte maso? Doporučuji udělat krev. Jak píše hmn, mohly by to být ledviny.

4.8.2021 16:22
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Tak doufám, že nějaké testy udělali na začátku problémů a ledviny by odhalili..

4.8.2021 16:55

lesnížínka napsal(a):
Tak doufám, že nějaké testy udělali na začátku problémů a ledviny by odhalili..

Zadavatel(ka) se o ničem takovém nezmiňuje, takže nevíme.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Michaichal

25.9.2022 17:24
Michaichal

XXX.XXX.96.88

Dobrý den, Moje kočka nechce vůbec jísta z toho chodí jako opilá. Prosím o radu

25.9.2022 17:30

Michaichal napsal(a):

..že by veterinář?

25.9.2022 17:36
lesnížínka

XXX.XXX.32.211

..že by veterinář?

A kromě toho: jak dlouho to trvá, jak stará je kočka, bytová či venkovní...Z této jedné věty těžko můžem něco vyvěštit...

25.9.2022 17:53
Bobča

XXX.XXX.45.252

Radu.. Přečtěte si tohle vlákno od začátku.. Řešilo se to tam od roku 2005....

25.9.2022 17:55
Bobča

XXX.XXX.45.252

Vlastně 2006..určitě tam najdete nějakou radu, která by se vám hodila.. Je to opravdu hodně stručný dotaz..

25.9.2022 18:40

Michaichal napsal(a):

Veterinář vás nenapadl?

25.9.2022 18:41

lesnížínka napsal(a):
A kromě toho: jak dlouho to trvá, jak stará je kočka, bytová či venkovní...Z této jedné věty těžko můžem něco vyvěštit...

Ani z více vět nic nevyvěštíme. Tohle se řeší u veta, ne na netu.

25.9.2022 18:41

Bobča napsal(a):
Vlastně 2006..určitě tam najdete nějakou radu, která by se vám hodila.. Je to opravdu hodně stručný dotaz..

Upřímně, jediná rada je veterinář.

25.9.2022 19:01

lesnížínka napsal(a):

..myslím, že tohle vyřeší veterinář.....

Michal.Michal

25.9.2022 19:22
Michal.Michal

XXX.XXX.96.88

Dobrý den, Moje kočička nechce vůbec jíst a z toho chodí jako kdyby byla opilá a vypadá to že má takovou nemoc, která se nedá léčit ze stresu 😟😞

25.9.2022 19:25
Bobča

XXX.XXX.45.252

Michal.Michal napsal(a):
Dobrý den, Moje kočička nechce vůbec jíst a z toho chodí jako kdyby byla opilá a vypadá to že má takovou nemoc, která se nedá léčit ze stresu 😟😞

Michale, ale máte tu napsané reakce.. Běžte s ní k veterináři....

25.9.2022 19:50
lesnížínka

XXX.XXX.32.211

Michal.Michal napsal(a):

Takže vy vlastně víte, co kočce je, po nás chcete tedy co?

25.9.2022 20:07

Michal.Michal napsal(a):

A po nás chcete co? Jinou radu než veterinář nedostanete. Nebo jste si taky přihnul?

25.9.2022 20:07

"chodí jako kdyby byla opilá" může být třeba mrtvička
a s tou se něco dělat dá, ale hned

25.9.2022 20:12
lesnížínka

XXX.XXX.32.211

"chodí jako kdyby byla opilá" může být třeba mrtvička
a s tou se něco dělat dá, ale hned

Nó, zatím jsme se ještě ani nedozvěděli, jestli je jí rok, nebo 20let