Jakou kočičí toaletu máte osvědčenou?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

26.7.2007 12:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.102.84

Přemýšlíme jakou pořídit. Zvykne si kotě hned i na typ se stříškou? Je lepší s dvířky? A s filtrem? Jsou dobré odstraňovače pachu, co se sypou na kočkolit?
Prosím o radu, díky.

Neregistrovaný uživatel

26.7.2007 13:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.80.124

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Přemýšlíme jakou pořídit. Zvykne si kotě hned i na typ se stříškou? Je lepší s dvířky? A s filtrem? Jsou dobré odstraňovače pachu, co se sypou na kočkolit?
Prosím o radu, díky.

popravdě, mám úplně obyčejné kočičí WC. Je otevřené, kočky do něj nastupují bez potíží. Myslím, že stejně nejdůležitější je ta podestýlka - na ní záleží, jak váže pachy a jestli se v ní bude kočce dobře hrabat. Po různých pokusech jsme zůstali u Zverlitu, dobře hrudkuje, záchod se snadno lopatkou vybere a zůstává pořád čistý. Nepáchne nic, WC koček u nás stojí z nedostatku místa v rohu kuchyně pod pultem kuchyňské linky.

Neregistrovaný uživatel

26.7.2007 13:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.79.244

Prosím o radu, díky.

V podstatě jakoukoliv, jen u kryté toalety ze začátku raději odstraňte dvířka. Mám záchody kryté i nekryté, kočky mezi nimi nedělají rozdíly. Souhlasím s tím že důležitější je stelivo.

Neregistrovaný uživatel

26.7.2007 17:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.17

V podstatě jakoukoliv, jen u kryté toalety ze začátku raději odstraňte dvířka. Mám záchody kryté i nekryté, kočky mezi nimi nedělají rozdíly. Souhlasím s tím že důležitější je stelivo.

když už jsme u těch steliv -mužete doporučit nějaké?Vyzkoušela jsem od levných v supermerketech (příšerně smrdí,lepí se) ,měla jsem zvetlit.a zatím nejvíc se mi osvědčil Cats best oko plus ale v poslední době se mi zdá že nějak smrdí a jeho velká nevýhoda je že ho máme v bytě snad všude.ted jsem koupila oko kats natural od gimpet .

Neregistrovaný uživatel

26.7.2007 20:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.82.141

Pokud mohu poradit: dvířka neodstraňujte, protože později je kočena odmítne "pochopit" - to není jen zkušenost moje. Radím koťátko nepodceňovat a zvyknout ho na dvířka rovnou. Dvířka plní tu funkci, že je míň cítít, když kočka wc použije, takže pokud máte wc v místnosti a ne někde na chodbě nebo na půdě, je to výhodné. - Dále radím krytou toaletu - opět kvůli zápachu a taky proto, že některé kočky jsou hrozní "hraboši" a mají ve zvyku půl steliva vyházet, čemuž právě kryt brání. A třetí rada - spíše velkou toaletu než malou, alespoň nám se to tak osvědčilo. Kočky mají rády na záchodě prostor, aby se mohly otáčet a důkladně po sobě uklízet.

Neregistrovaný uživatel

26.7.2007 21:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.79.244

Pokud mohu poradit: dvířka neodstraňujte, protože později je kočena odmítne "pochopit" - to není jen zkušenost moje. Radím koťátko nepodceňovat a zvyknout ho na dvířka rovnou. Dvířka plní tu funkci, že je míň cítít, když kočka wc použije, takže pokud máte wc v místnosti a ne někde na chodbě nebo na půdě, je to výhodné. - Dále radím krytou toaletu - opět kvůli zápachu a taky proto, že některé kočky jsou hrozní "hraboši" a mají ve zvyku půl steliva vyházet, čemuž právě kryt brání. A třetí rada - spíše velkou toaletu než malou, alespoň nám se to tak osvědčilo. Kočky mají rády na záchodě prostor, aby se mohly otáčet a důkladně po sobě uklízet.

Já mám záchody bez dvířek protože jakmile je nasadím tak kočky prostě chodí jinam. Dvířka zápach koncentrují uvnitř toalety což se citlivým kočičím čumáčkům nelíbí, rozhodně je důležitější kvalitní stelivo.

Neregistrovaný uživatel

26.7.2007 21:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.138

když už jsme u těch steliv -mužete doporučit nějaké?Vyzkoušela jsem od levných v supermerketech (příšerně smrdí,lepí se) ,měla jsem zvetlit.a zatím nejvíc se mi osvědčil Cats best oko plus ale v poslední době se mi zdá že nějak smrdí a jeho velká nevýhoda je že ho máme v bytě snad všude.ted jsem koupila oko kats natural od gimpet .

Souhlasím s předchozími příspěvky, že nejdůležitější je kvalitní stelivo - mě se nejvíce osvědčilo stelivo Zverlit a Calliopsys (nevím, jestli to píšu správně). Co se týče záchůdku, máme uzavřený s dvířky a naše kočandy to pochopily hned. Roznášení steliva byl taky problém, který jsme řešili, ale teď jsem dala pod kočičí WC koupelnovou omyvatelnou podložku, stelivo na ní ulpí a tolik se neroznáší. Ještě lepší by byla zátěžová rohožka s otvory.

Neregistrovaný uživatel

26.7.2007 22:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.102.84

Já mám záchody bez dvířek protože jakmile je nasadím tak kočky prostě chodí jinam. Dvířka zápach koncentrují uvnitř toalety což se citlivým kočičím čumáčkům nelíbí, rozhodně je důležitější kvalitní stelivo.

Díky, já právě přemýšlela, že "střechu oddělám a až jak si kotě zvykne tak přidám, takže raději ať si zvyká hned.
A máte vyzkoušené i ty odpuzovače pachů co se sypou na kočkolit?
A jak prosím funguje ten filtr ve stříšce? To se musí měnit, jak často?

Neregistrovaný uživatel

27.7.2007 05:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.79.244

Díky, já právě přemýšlela, že "střechu oddělám a až jak si kotě zvykne tak přidám, takže raději ať si zvyká hned.
A máte vyzkoušené i ty odpuzovače pachů co se sypou na kočkolit?
A jak prosím funguje ten filtr ve stříšce? To se musí měnit, jak často?

Odpuzovače se nesypou na kočkolit ty se sypou na místa kam nechcete aby kočka chodila čůrat. Do záchodů se sypou různé pohlcovače pachů, ale jsou nekřesťansky drahé, určitě se víc vyplatí investovat do kvalitního steliva. Filtr neměním, jen ho občas vyperu.

Neregistrovaný uživatel

27.7.2007 10:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.102.84

Odpuzovače se nesypou na kočkolit ty se sypou na místa kam nechcete aby kočka chodila čůrat. Do záchodů se sypou různé pohlcovače pachů, ale jsou nekřesťansky drahé, určitě se víc vyplatí investovat do kvalitního steliva. Filtr neměním, jen ho občas vyperu.

Ano? Stačí vyprat? Tak to je fajn. Já myslela tohle
http:// www.exo-eko.cz/ Filtry-sacky- lopatky-odstranovace (3mezery)
Dle popisu mi přijde, že to vydrží na dlouho. Zkusím ale tedy raději vybrat nějaké stelivo, co jste tu chválili, díky
Potřebuji, aby byl záchůdek téměř neviditelný a nebylo z něj nic cítit ani žádný binec, aby neměl manžílek důvod na kočku brblat

Neregistrovaný uživatel

28.7.2007 15:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.144.162

Prosím o radu, díky.

My jsme měli původně odkrytou toaletu a pak jsme našim 2 potvůrkám koupili krytý záchod s dvířky a okamžitě si na něj zvykli.Jako stelivo se nám osvědčio BIOCATS.

4.4.2019 10:34
chipadayl

XXX.XXX.64.180

Zdravím, chci oživit téma , jaká kočičí toaleta se nám osvědčila. Máme doma robotickou toaletu catgenie a jsme s ní hodně spokojení. Dříve jsme měli toaletu o kterou jsme se museli starat, každý den čistit a bohužel nám to zabíralo hodně času, což nám ale nevadilo, jelikož zvířata milujeme. No naší známý nám právě poradili tady tu toaletu, která se sama splachuje a prakticky nám usnadnila čištění záchodku, pro našeho mazlíčka :) Jinak pro více info : https://www.catgenie.cz/co-je-catgenie/

David.dejv

24.5.2019 10:21
David.dejv

XXX.XXX.241.173

Doma jsme taky řešili, jak se záchodem pro kočky. Měli jsme dva obyčejné, ale to už opravdu nešlo. Ten neustálý smrad z hov.... po celém bytě, a to jsme čistili pravidelně, jsme potřebovali nějak řešit. No a právě jsme narazili na CatGenií a šli jsme do ní. Jj, moja říkala, že to stojí moc peněz, ale teď ví, že se nám to vrací nejenom finančně, ale i časově. Však nedávno mi řekla, že je šťastná, že konečně nemusí hned, když vstane jít a čistit záchody :-)))))

Paty

19.6.2019 11:53
Paty

XXX.XXX.241.173

Tohle jsem řešila při počtu pěti koček, pěti klasických záchodů neustále. A to jsem záchody čistila několikrát denně. Se přiznám, že jsem se styděla za to, někoho k nám domů pozvat. Nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem si pořídila automatickou toaletu CatGenií, která problém odstranila - už žádný zápach - konečně. Naopak, ulehčila mi i práci :-) Už nic nečistím, nevynáším a stelivo - to už ani nevím jak vypadá :-) Má to ještě jednu výhodu. Místo pěti toalet už mám v koupelně jenom jednu CatGenií a ta mi bohatě pro pět koček stačí :-)

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.6.2019 15:29

...mám pro tři kočky jeden obrovský odkrytý velikostí připomínající takřka dětskou vaničku.........steliva dávám do jeho poloviny, takže musím hodně hrabat abych kuličku moči nahledala a vyhodila..........všechny tři kočky se naučili kálet až když jsem doma, takže rovnou po jejich aktu seberu a vyhodím.......zápach u nás není, ověřeno na nekočičích kamarádech a mojí velice čichově citlivé mamince......

19.6.2019 17:32
fikovnice

XXX.XXX.135.155

Zvláštní! Oživení tématu a hnedle tři po sobě jdoucí příspěvky nám tu vychvalují Catgenii. Neznám, možná je dobrá, ale jsem si téměř jistá, že jde o reklamu - a ještě hodně nápadnou.

19.6.2019 17:51

fikovnice napsal(a):
Zvláštní! Oživení tématu a hnedle tři po sobě jdoucí příspěvky nám tu vychvalují Catgenii. Neznám, možná je dobrá, ale jsem si téměř jistá, že jde o reklamu - a ještě hodně nápadnou.

Napadlo mě to samé :D.
Dobrá možná bude, ale cenově je to docela raketa.
Já jsem spokojená s naším obřím krytým záchůdkem, kam se vejde snad i menší slon :D ...nikdy mě teda neobtěžovalo vybírat bobky (práce na 5 minut ráno a večer), ale uznávám, že pro případné hlídání, když jedete na pár dnů pryč, je samočistící záchod určitě přijatelnější :D...

19.6.2019 17:56

fikovnice napsal(a):

.mně to napadlo také

Esme

1.7.2019 09:37
Esme

XXX.XXX.231.132

Každý má nějaký názor ne? Mně to spíše, jako dobře chycené téma :-)

Jituščík

10.7.2019 11:31
Jituščík

XXX.XXX.54.242

To, aby se bál každý napsat pomalu svůj názor. Já toaletu mám taky doma, jsem s ní spokojená a nevím, proč bych to k tomu příspěvku nemohla napsat. Naopak, třeba může můj příspěvek pomoci těm, kteří mají jako já těch koček více a řeší nejenom ten čas, který stráví uklízením a čištěním, ale řeší i jak to v bytě vyřešit. Jelikož si nedovedu představit mít v bytě čtyři záchody. Jenže CatGenií postačí pouze jedna.

25.7.2019 08:18
chipadayl

XXX.XXX.64.180

No jo bohužel to tak někde funguje, člověk něco hledá až to najde chce zjistit informace přidá příspěvek a už je to hned propagace. Protože se oživilo téma :-D Njn také mám tuhle toaletu a mohu jen doporučit ano je sice dražší, ale mě to určitě stálo za to ta investice :) A jak říká paní Jituščík někomu ten příspěvek může pomoci :)

Daniela.Kajka

22.8.2019 16:19
Daniela.Kajka

XXX.XXX.231.132

Pokud někoho opravdu toaleta CatGenií zajímá, tak se o ní snaží získat, co nejvíce informací. To je přeci normální, ne? Dokonce jsem narazila i na to, že má skupinku na FB: https://www.facebook.com/groups/606055343135665/ a vůbec mi to nepřijde, jako nějaká propagace - naopak, řeší se tam normální věci, které se týkají koček. A pokud někdo chce, tak si toaletu pořídí - ale to je naprosto jeho věc.

22.8.2019 16:29
fikovnice

XXX.XXX.131.20

Daniela.Kajka napsal(a):
Pokud někoho opravdu toaleta CatGenií zajímá, tak se o ní snaží získat, co nejvíce informací. To je přeci normální, ne? Dokonce jsem narazila i na to, že má skupinku na FB: https://www.facebook.com/groups/606055343135665/ a vůbec mi to nepřijde, jako nějaká propagace - naopak, řeší se tam normální věci, které se týkají koček. A pokud někdo chce, tak si toaletu pořídí - ale to je naprosto jeho věc.

XXX.XXX.231.132

O pár příspěvků výše se jmenujete Esme. Toho jste si asi nevšimla, že se zde píše konec IP adresy, že? Esme alias Daniela.Kajka
Tak jak Vám máme věřit, že nejste reklama, když si měníte svá jména a chválíte jeden konkrétní výrobek?!

Janae1

22.8.2019 17:22
Janae1

XXX.XXX.160.6

chipadayl napsal(a):
No jo bohužel to tak někde funguje, člověk něco hledá až to najde chce zjistit informace přidá příspěvek a už je to hned propagace. Protože se oživilo téma :-D Njn také mám tuhle toaletu a mohu jen doporučit ano je sice dražší, ale mě to určitě stálo za to ta investice :) A jak říká paní Jituščík někomu ten příspěvek může pomoci :)

Napsal člověk, který co příspěvek, to reklama. A podporují ho mnoho lidí píšící z jedné IP adresy.

Pokud výrobek potřebuje takto ubohou reklamu, tak nebude natolik kvalitní, abych mu věřila.

Daniela.Kajka

22.8.2019 17:22
Daniela.Kajka

XXX.XXX.231.132

Jako nejsem blbá, je mi jasné - že je tam IP adresa! Jenže, když zapomu své původní heslo, jak se asi mám přihlásit znovu??? :-( Fíkovnice, možná je to o tom, že je pro Vás těžko uvěřitelné, že mám doma tuto toaletu - nebo to jinak nechápu :-( - ale když máte doma více koček, jako já, tak si ji pořídíte. Vy tu taky dáváte více příspěvku do diskuze, tak proč bych pak nemohla i já? :-( Nebo to se nesmí?

Janae1

22.8.2019 18:09
Janae1

XXX.XXX.160.6

Daniela.Kajka napsal(a):
Jako nejsem blbá, je mi jasné - že je tam IP adresa! Jenže, když zapomu své původní heslo, jak se asi mám přihlásit znovu??? :-( Fíkovnice, možná je to o tom, že je pro Vás těžko uvěřitelné, že mám doma tuto toaletu - nebo to jinak nechápu :-( - ale když máte doma více koček, jako já, tak si ji pořídíte. Vy tu taky dáváte více příspěvku do diskuze, tak proč bych pak nemohla i já? :-( Nebo to se nesmí?

V tom případě jste opravdu blbá, neb Esme i Kajka jsou nepřihlášenéa nepotřebují heslo.

23.8.2019 00:19
fikovnice

XXX.XXX.135.155

Janae1 napsal(a):
V tom případě jste opravdu blbá, neb Esme i Kajka jsou nepřihlášenéa nepotřebují heslo.

Přesně tak!

Přidejte reakci

Přidat smajlík