Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

16.8.2013 22:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.80

mám mačku ktorá mala jedno mačiatko a nedávno sme ho darovali a mačka chodi ako bez duše je smutná iba vylihuje možno že bola aj pred tým taká len sme si to nevšimli lebo stále bola na love aby svoje mláďa uživila a teraz ked už ho nemá tak iba polihuje lebo jej stačia granulky neviem ale mam pocit že je smutnejšia chodí si ľahnuť tam kde obvykle spalo jej mladé mohlo ju to tak silno zasiahnuť? a ak áno kedy ju to prejde. mačiatko má teraz 11 týždňov ale bolo samé čiže malo vždy dostatok jedla a ešte aj my sme ho prikrmovali takže na svoj vek bolo už veľké

Neregistrovaný uživatel

17.8.2013 06:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.42

Co kočičce pořídit jiné koťátko? :)

Neregistrovaný uživatel

17.8.2013 08:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.73.135

Proč jste si ho nenechali ?smajlík

Neregistrovaný uživatel

17.8.2013 10:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.80

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Co kočičce pořídit jiné koťátko? :)

my sme boli radi že sme sa ho zbavili načo by nam boli dve mačky

Neregistrovaný uživatel

17.8.2013 14:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.113.77

Proboha, tak proč jste vůbec nechávali kočičku krýt, když o koťata nestojíte?!?!? Proč jste ji radši nevykastrovali?!?!?

Neregistrovaný uživatel

17.8.2013 15:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.80

máme obyčajnu dedinsku mačku ktorá žije iba vonku spí v stodole a nedostáva žiadne granulky ani kapsičky žerie iba to čo si uloví prípadne ked sa zvýši nejaké mäso tak jej ho dáme do domu má vstup zakázany máme ju iba na to aby chytala myši nie aby z nej bol nenažrany tučko ktorý si bude ešte vyberať že ake typ grnul chce jesť ale jedno vieme iste že nemáme radi zásah do zvierat a s čím sa narodí s tým aj umrie a preto žiadna sterilizácia ani kastrácia nepripadá do úvahy každý rok sa nám okotí iba raz nie viac krát a má vždy iba 1 mačiatko nie viac tak to nie je také hrozné a nikdy to mačiatko neskončilo vyhodené z auta niekde na kraji cesty alebo neviem kde vždy sa našiel záujemca ktorý si ho zobral a pekne sa onho stará doteraz!!! ale neviem čo tu riešite že jej mam zohnať ine mača a že ju mám dať sterilizovať ked ja som sa na to vôbec nepýtal pýtal som sa na to že či môže byť mačka smutná s toho že sme jej zobrali mačiatko lebo si ponho záujemca prišiel a ona teraz chodí ako bez duše ale už mi je to jedno ona sa s toho dostane

Neregistrovaný uživatel

17.8.2013 16:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.113.77

Je smutná z vás, z toho, jaký život kvůli vaší zabedněnosti vede. Je smutná, že nedostane pořádně najíst. Je smutná z toho, že nemůže být v teple, pokud je venku škaredě. Je smutná z toho, že jste jí předčasně odebrali koťátko. Víte co by mě zajímalo? Jestli máte doma televizi, ale asi ano, internet taky máte, i když podle toho, co píšete, to vypadá, že komunikujete tamtamy ... vážně nechápu ty zastaralé názory. Vřele doporučuji přečíst si knihu Malý princ a tisíckrát si opakovat větu: Stáváš se navždy zodpovědný, cos k sobě připoutal, třeba vám to jednou dojde. Svět není jako dřív, vy taky nežijete ve středověku, tak jestli si říkáte člověk, tak se o tu chuderu kočku taky podle toho starejte.

Neregistrovaný uživatel

17.8.2013 17:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.2

Je smutná z vás, z toho, jaký život kvůli vaší zabedněnosti vede. Je smutná, že nedostane pořádně najíst. Je smutná z toho, že nemůže být v teple, pokud je venku škaredě. Je smutná z toho, že jste jí předčasně odebrali koťátko. Víte co by mě zajímalo? Jestli máte doma televizi, ale asi ano, internet taky máte, i když podle toho, co píšete, to vypadá, že komunikujete tamtamy ... vážně nechápu ty zastaralé názory. Vřele doporučuji přečíst si knihu Malý princ a tisíckrát si opakovat větu: Stáváš se navždy zodpovědný, cos k sobě připoutal, třeba vám to jednou dojde. Svět není jako dřív, vy taky nežijete ve středověku, tak jestli si říkáte člověk, tak se o tu chuderu kočku taky podle toho starejte.

souhlas smajlík

Neregistrovaný uživatel

17.8.2013 18:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.119.126

To bude nějaká provokace, člověk, který se takhle nestará o kočku, by si těžko všiml, že je smutná.

Neregistrovaný uživatel

18.8.2013 06:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.42

smajlík

Neregistrovaný uživatel

18.8.2013 06:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.42

máme obyčajnu dedinsku mačku ktorá žije iba vonku spí v stodole a nedostáva žiadne granulky ani kapsičky žerie iba to čo si uloví prípadne ked sa zvýši nejaké mäso tak jej ho dáme do domu má vstup zakázany máme ju iba na to aby chytala myši nie aby z nej bol nenažrany tučko ktorý si bude ešte vyberať že ake typ grnul chce jesť ale jedno vieme iste že nemáme radi zásah do zvierat a s čím sa narodí s tým aj umrie a preto žiadna sterilizácia ani kastrácia nepripadá do úvahy každý rok sa nám okotí iba raz nie viac krát a má vždy iba 1 mačiatko nie viac tak to nie je také hrozné a nikdy to mačiatko neskončilo vyhodené z auta niekde na kraji cesty alebo neviem kde vždy sa našiel záujemca ktorý si ho zobral a pekne sa onho stará doteraz!!! ale neviem čo tu riešite že jej mam zohnať ine mača a že ju mám dať sterilizovať ked ja som sa na to vôbec nepýtal pýtal som sa na to že či môže byť mačka smutná s toho že sme jej zobrali mačiatko lebo si ponho záujemca prišiel a ona teraz chodí ako bez duše ale už mi je to jedno ona sa s toho dostane

Chudák kočka!!! Vám ji není líto, že nedostane pořádně najíst? Že nemůže jít ani v zimě na chvíli domů? To jako žije v tom mrazu, kde je -20 stupňů? Promiňte, ale Vám bych kočku nikdy nesvěřila. Chodíte s ní na očkování a odčervení, které jsou hlavně pro venkovní kočky povinná (i samozřejmě pro domácí)? Určitě nechodíte, protože ta kočka není vlastně ani vykastrovaná. Ta kočka je smutná z Vás, protože jste ji vzal to nejdůležitější co měla. Měla svoje dítě, se kterým by nebyla sama. Já být Vaší kočkou, tak bych utekla...smajlík

Neregistrovaný uživatel

18.8.2013 08:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.111

Chudák kočka!!! Vám ji není líto, že nedostane pořádně najíst? Že nemůže jít ani v zimě na chvíli domů? To jako žije v tom mrazu, kde je -20 stupňů? Promiňte, ale Vám bych kočku nikdy nesvěřila. Chodíte s ní na očkování a odčervení, které jsou hlavně pro venkovní kočky povinná (i samozřejmě pro domácí)? Určitě nechodíte, protože ta kočka není vlastně ani vykastrovaná. Ta kočka je smutná z Vás, protože jste ji vzal to nejdůležitější co měla. Měla svoje dítě, se kterým by nebyla sama. Já být Vaší kočkou, tak bych utekla...smajlík

taky je mi kočky líto,ale co je to za kravinu že je povinnost mít očkovanou kočku!!smajlíktaky máme dva venkovní kocoury,dva byťáky ale očkované je nemáme.na co by se vlastně měli očkovat.taky venkovní kocoury nepouštíme do bytu(nevím jak by to dopadlo,kdyby se setkali s byťákamasmajlík.)žijí jen venku i ve 20 ti stupňových mrazech.mají sklep,půdu se senem,možnost zalézt k prasatům.a nemyslím že mají problém být v mraze venkusmajlík.zase nepřehánějte,co dělají divoké kočky v přírodě?smajlíktěžko je někdo očkuje a strká v mrazech do bytusmajlíksmajlík.moc to polidšťujete!!vaše starosti bych chtěla mítsmajlík.nechte ty vaše kočky v klidu žít!!!smajlíksmajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

18.8.2013 12:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.42

taky je mi kočky líto,ale co je to za kravinu že je povinnost mít očkovanou kočku!!smajlíktaky máme dva venkovní kocoury,dva byťáky ale očkované je nemáme.na co by se vlastně měli očkovat.taky venkovní kocoury nepouštíme do bytu(nevím jak by to dopadlo,kdyby se setkali s byťákamasmajlík.)žijí jen venku i ve 20 ti stupňových mrazech.mají sklep,půdu se senem,možnost zalézt k prasatům.a nemyslím že mají problém být v mraze venkusmajlík.zase nepřehánějte,co dělají divoké kočky v přírodě?smajlíktěžko je někdo očkuje a strká v mrazech do bytusmajlíksmajlík.moc to polidšťujete!!vaše starosti bych chtěla mítsmajlík.nechte ty vaše kočky v klidu žít!!!smajlíksmajlíksmajlík

A vy se třeba nebojíte, že dostanou nějakou nemoc? Já to vůbec nepřeháním, ale mít kočku je taky nějaká zodpovědnost. Jako u psa. Copak Vy byste psa taky nenechala očkovat? Já Vám do toho nic nechci kecat, je to přece Vaše věc, jestli budete mít kočky očkované nebo ne. K tomu, já svoji kočku taky nechávám žít, chodí někdy ven, ale hlavně je doma, kde má teplo, jídlo, záchod atd.

Neregistrovaný uživatel

18.8.2013 13:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.111

A vy se třeba nebojíte, že dostanou nějakou nemoc? Já to vůbec nepřeháním, ale mít kočku je taky nějaká zodpovědnost. Jako u psa. Copak Vy byste psa taky nenechala očkovat? Já Vám do toho nic nechci kecat, je to přece Vaše věc, jestli budete mít kočky očkované nebo ne. K tomu, já svoji kočku taky nechávám žít, chodí někdy ven, ale hlavně je doma, kde má teplo, jídlo, záchod atd.

ne,nebojím se že dostanou nějakou nemoc.ale určitě není zdravé,aby kočka která je zvyklá žít venku i při 20 ti stupňových mrazech přecházela ze zimy do tepla a zpět.navíc,ještě se nám nestalo, že by venkovní kocour přišel s nějakou nemocí

Neregistrovaný uživatel

18.8.2013 19:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.111

nevím,proč bych neměla vidět,když mi kocour zemře venku.plácáte nesmysly.stejn jak to,že nejdřív píšete,že je povinnost očkovat a pak napíšete že je slušnost očkovat.naši kocoři se dožívají vysokého věku,pokud je nepřejede auto nebo nezabije pes(bohužel náš pes,takže vím,kdy mi jaký kocour zemře)

Neregistrovaný uživatel

18.8.2013 19:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.42

Taky by mě to zajímalo. smajlík

Neregistrovaný uživatel

20.8.2013 20:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.111

smajlíkodpovím Vám i XXX.XXX.92.42smajlík.sice je Vás po tom kulové a nevím co má očkování kočky společného s krmenim smajlík smajlíksmajlíkale ANO psa krmim a kupodivu i kocouři dostávají pravidelně žrádlosmajlík.doufám,že jste s odpovědí spokojené a můžete se začít navážet do dalších odpovídajících,ne??to je asi Vaše hlavní činnost,kritizovat a napadat lidi co mají trošku odlišný názor od toho Vašehosmajlíksmajlík a kteří se nevěnují svým zvířecím miláčkúm na 900 procentsmajlík.končím tuto stupidní debatu,kde asi odpovídám mimozemšťanům.Hezký večer přejismajlík

Neregistrovaný uživatel

21.8.2013 06:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.42

smajlíkodpovím Vám i XXX.XXX.92.42smajlík.sice je Vás po tom kulové a nevím co má očkování kočky společného s krmenim smajlík smajlíksmajlíkale ANO psa krmim a kupodivu i kocouři dostávají pravidelně žrádlosmajlík.doufám,že jste s odpovědí spokojené a můžete se začít navážet do dalších odpovídajících,ne??to je asi Vaše hlavní činnost,kritizovat a napadat lidi co mají trošku odlišný názor od toho Vašehosmajlíksmajlík a kteří se nevěnují svým zvířecím miláčkúm na 900 procentsmajlík.končím tuto stupidní debatu,kde asi odpovídám mimozemšťanům.Hezký večer přejismajlík

Mhohokrát děkuji za odpověď, ale já jsem do Vás vůbec nerejpala. A k tomu, tu zprávu o očkování jsem psala zakladatelce, a ne Vám. Je to Váš problém, že jste na ní odpověděla. Bohužel, jste tuhle stupidní debatu založila Vy, a ti Vaší smajlíci z cizí planety. Jo, a ještě jednou, já jsem se do Vás nenavážela. Jen jsem napsala, že existuje věc "očkování" a že je potřebné (pokud jsem psala "povinné", tak se omlouvám) venkovní kočku jednou za rok přeočkovat u veterináře. Každopádně, já se své kočce věnuji moc, ale vy se třeba jen díváte, jak Váš pes zabijí kocoury, a jen ho tak necháte zabíjet a nic s tím neuděláte? Ale já už taky bych chtěla ukončit tuto debatu, protože je to jen zbytečná ztráta času...

Neregistrovaný uživatel

21.8.2013 07:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.111

smajlíksmajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

21.8.2013 22:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.65.253

Pane Bože, do kohos' to duši dal... představte si, že moje kočky chodí domů, jsou kastrované, dostávají jídlo a přesto loví myši...kvůli lidem jako jste vy, vypadá náš svět tak, jak vypadá.

Neregistrovaný uživatel

22.8.2013 21:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.118

tady je opravdu sranda, musím říct, že mě opravdu pobavilo, povinné očkování, nejlépe by si i všichni představovali že by měla být povinná kastrace - že se nenecháte taky vykastrovat, když už máte někteří dětí dost? a nebo že jste ještě nebyl někdo tak chytrý a nevymyslel ochranu pro kočky??? já jsem v zásadě proti kastraci a to jak u koček tak u psů tak u ostatních zvířat, pokud tomu dotyčnému zvířeti nejde o život. taky nechápu, proč by jako měla kočka nějak pravidelně dostávat žrádlo, jestliže je všude kolem myší dost? neřeknu v zimě, sem tam, když jsou myši schované... a taky moc nechápu v čem by jako kočce mělo vadit -20 stupňů? copak jsou to tak blbý zvířata, že by si lehly do sněhu nebo na chodník a nešly se schovat a dobrovolně by zmrzly?
My máme doma 9 venkovních koček, které dostávají granule, tak akorát v zimě, nebo když si vzpomenu. spíš dostanou sem tam nějaký zbytek z kuchyně. O očkování nemluvim, protože v životě ani jedna z těch koček žádnou nemoc neměla ani nepřinesla. A to se radši neptejte, co ještě všechno nemají, jako některé ty rozmazlené miciny z bytů. Protože to by tu některé dámy, mohli dostat infarkt že týrám kočky smajlík. zachvíli bych si mohla vzít domu, kachny i slepice, protože ty jsou taky v -20 stupních venku a pak by následovaly prasata a kozy... smajlík

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 07:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.42

tady je opravdu sranda, musím říct, že mě opravdu pobavilo, povinné očkování, nejlépe by si i všichni představovali že by měla být povinná kastrace - že se nenecháte taky vykastrovat, když už máte někteří dětí dost? a nebo že jste ještě nebyl někdo tak chytrý a nevymyslel ochranu pro kočky??? já jsem v zásadě proti kastraci a to jak u koček tak u psů tak u ostatních zvířat, pokud tomu dotyčnému zvířeti nejde o život. taky nechápu, proč by jako měla kočka nějak pravidelně dostávat žrádlo, jestliže je všude kolem myší dost? neřeknu v zimě, sem tam, když jsou myši schované... a taky moc nechápu v čem by jako kočce mělo vadit -20 stupňů? copak jsou to tak blbý zvířata, že by si lehly do sněhu nebo na chodník a nešly se schovat a dobrovolně by zmrzly?
My máme doma 9 venkovních koček, které dostávají granule, tak akorát v zimě, nebo když si vzpomenu. spíš dostanou sem tam nějaký zbytek z kuchyně. O očkování nemluvim, protože v životě ani jedna z těch koček žádnou nemoc neměla ani nepřinesla. A to se radši neptejte, co ještě všechno nemají, jako některé ty rozmazlené miciny z bytů. Protože to by tu některé dámy, mohli dostat infarkt že týrám kočky smajlík. zachvíli bych si mohla vzít domu, kachny i slepice, protože ty jsou taky v -20 stupních venku a pak by následovaly prasata a kozy... smajlík

A když se Vám narodí 10 koťat, tak si je necháte? Nebo co s nimi prosím Vás uděláte? To si je necháte? Není se čemu divit, jak máte už 9 koček, nekastrovaných, které si bohužel hledají potravu samy a vůbec neopečováváné veterinární péči. Když se tak zeptám, jsou vůbec odčervené? Já Vám řeknu, že taková hloupá tabletka stojí i 20,-Kč, ale to je pro Vás určitě drahé, protože pro 9 koček to vyjde na 180,-Kč. A nechci ani vidět jak ty Vaše kočky vypadají, určitě to musí být kost a kůže. Moje kočka myši neloví, ona je má ráda. Doma máme křečka, a tomu by nikdy neublížila. Já jsem vůbec ráda, že je neloví, protože mám strach, že natrefí na nějakou otrávenou, a pak konec. Jo, a šťastná kočka musí lovit myši ne pro hlad, ale pro svůj koníček, jako pro zábavu. Nešťastná kočka loví myši pro hlad. A to jsem si nevymýšlela, ale přečetla jsem si to v knize, kde to napsal nejslavnější veterinář v UK. Kachny, slepice, prasata a kozy si odpusťte. Jak píše výše .236.4, tak kočky jsou zvířata pocházející z tropů. Nejsou to lední kočky. smajlík

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 11:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.111.6

Vy jste ale hrozná osoba...jinak antikoncepce pro kočky samozřejmě už dávno existuje, ale vzhledem k tomu, jak předpotopní názory máte, tak vám to asi uniklo...

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 18:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.35.224

haha, on vám nikdo neřekl co ta antikoncepce s těma zvířatama které tak milujete udělá? záněty dělohy, apod?? Když jsem mluvila o ochraně měla jsem na mysli, proč třeba někdo nevymyslel prezervativ pro kočky, dávala bych jim se s sebou na výlety, protože ten by jim neublížil, ale jen dávejte svým kočičkám antikoncepci, budou moc rádi. Nebo je nechte vykastrovat, protože to té kočce taky vůbec nevadí, až na její psychiku že ano, ale to určitě vy všichni chytří zde víte a ano odčervené kočky samozřejmně jsou.. protože tu 20 tikorunu jak vy říkate mám :) i pro 9 koček, jinak bych jich neměla tolik, a taky jsem říkala, že kočky krmím granulema ale především v zimě. Přes léto jsou na zbytkách z kuchyně, které rozhodně kvalitou za granulema nezůstávají. a co dělám s koťatama? rozdávám je :) nebo to se taky nesmí???? A ano kočka není lední medvěd, ale asi není hloupá, jako tady někteří a zaleze si někam kde je teplo. A rozhodně nejsem toho názoru, že to teplo je pouze doma u topení. A ano psům i kozám i prasatům nažrat dávám, poněvadž ty myši z legrace nechytají.... ale ráda jsem se s vámi pobavila milé dámy :) je vidět, že tomu všemu stašně rozumíte, hlavně co se psychické stránky zvířat týče. Protože kočky jsou jen pro zábavu smajlík

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 19:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.65.253

haha, on vám nikdo neřekl co ta antikoncepce s těma zvířatama které tak milujete udělá? záněty dělohy, apod?? Když jsem mluvila o ochraně měla jsem na mysli, proč třeba někdo nevymyslel prezervativ pro kočky, dávala bych jim se s sebou na výlety, protože ten by jim neublížil, ale jen dávejte svým kočičkám antikoncepci, budou moc rádi. Nebo je nechte vykastrovat, protože to té kočce taky vůbec nevadí, až na její psychiku že ano, ale to určitě vy všichni chytří zde víte a ano odčervené kočky samozřejmně jsou.. protože tu 20 tikorunu jak vy říkate mám :) i pro 9 koček, jinak bych jich neměla tolik, a taky jsem říkala, že kočky krmím granulema ale především v zimě. Přes léto jsou na zbytkách z kuchyně, které rozhodně kvalitou za granulema nezůstávají. a co dělám s koťatama? rozdávám je :) nebo to se taky nesmí???? A ano kočka není lední medvěd, ale asi není hloupá, jako tady někteří a zaleze si někam kde je teplo. A rozhodně nejsem toho názoru, že to teplo je pouze doma u topení. A ano psům i kozám i prasatům nažrat dávám, poněvadž ty myši z legrace nechytají.... ale ráda jsem se s vámi pobavila milé dámy :) je vidět, že tomu všemu stašně rozumíte, hlavně co se psychické stránky zvířat týče. Protože kočky jsou jen pro zábavu smajlík

řekl, přesto si myslím, že lepší antikoncepce než dvakrát za rok koťata. Já ji svým kočkám dávat nemusím, mám je vykastrované. Pravda tedy je, že diskuse s Vámi nemá cenu, protože tomu rozumíte nejlíp.

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 20:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.35.37

Ne nejlíp tomu nerozumím, ani jsem si to nikdy nemyslela. Jen mi přijde trošku divné co tu píšou některé dámy. Ve smyslu, že moje kočky jsou chudáci, protože je nemám v bytě a každý den je pravidelně nekrmím granulema a nedej bože nekartáčuju. Vypadají uplně stejně jako jiné kočky, ani nejsou smutné a ani nedávají najevo, že by jim něco chybělo. A antinkoncepce mi přijde hloupost, především ze zdravotních důvodů. Nevidím nic divného na tom, že moje kočky mají jednou do roka koťata protože vícekrát je nemívají a udat 6 koťat není až takový problém. A když neudám, tak si je prostě nechám. Ono v hospodářství, chtě nechtě kočky občas ubydou a tak...

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 20:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.80

Ne nejlíp tomu nerozumím, ani jsem si to nikdy nemyslela. Jen mi přijde trošku divné co tu píšou některé dámy. Ve smyslu, že moje kočky jsou chudáci, protože je nemám v bytě a každý den je pravidelně nekrmím granulema a nedej bože nekartáčuju. Vypadají uplně stejně jako jiné kočky, ani nejsou smutné a ani nedávají najevo, že by jim něco chybělo. A antinkoncepce mi přijde hloupost, především ze zdravotních důvodů. Nevidím nic divného na tom, že moje kočky mají jednou do roka koťata protože vícekrát je nemívají a udat 6 koťat není až takový problém. A když neudám, tak si je prostě nechám. Ono v hospodářství, chtě nechtě kočky občas ubydou a tak...

konečne niekto kto uvažuje normálne a nehovorí že týram mačku smajlík napísal som že naša mačka nemôže isť do domu a že žije voľne na dvore a spí v stodole ale nezmienil som sa že v zime má voľný vstup do kotolne kde si ľahne na kotol ktorý ma teplotu okolo 34°C a môže si výjsť vonku kedy chce a vojsť dnu kedy chce nekupujem jej konzervy ani granulky a dávame jej jesť iba vtedy ked sa nám niečo zvýši ale odkedy ju máme nám rapidne ubudol počet myší v stodole a stajni mačka vôbec nie je vychudnutá je taka normálna ani chuda ani tučná a asi naozaj bola smutná s toho že už nema mačiatko ale dostala sa s toho a už je úplne iná je hravá a stále ked ma vidi tak je rada ja nehovorím že ju máme iba na to aby nam vychytala myši ked sme vonku tak ju zoberieme na ruky a hladkáme ju aj niekoľko hodín a ako už som napísal určite ju nebudeme davať sterilizovať ani nič podobné mačiatka má iba raz v roku nie viac krát a vždy ma iba jedno najviac mala dve a vždy sa nájde záujemca ktorý ich chce takže mačiatka nekončia na ulici.... a nečítal som vôbec celú túto diskusiu pretože keď som videl tie texty že týram mačku a že je to chudera tak som to radšej nečítal podľa mňa je naša mačka šťastná určite nehladuje a nie je týraná ale naopak si myslím že tie vaše mačky sú smutné a týrané mačka je predátor ktorý potrebuje pohyb a veľký priestor (teritórium) a naša mačka to má na rozdiel od tých vaších čo su stále zatvorené v byte a nepoznaju čo je to si ľahnúť na trávu a liezť po stromoch stretnúť sa s inými mačkami a hlavne uloviť si svoju korisť ktoru si môžu zjesť a ktorá je určite zdravšia ako nejaké granuly alebo kozervy rôznych značiek je jedno či je to tá najdrahšia a najkvalitnejšia značka na trhu stále je to kopa chemikálii ktorá určite nie je pre mačku zdravá pretože keby to skutočne obsahovalo toľko mäsa koľko píšu tak by sa to skazilo najskôr za týždeň po otvorení a nemalo by to 2 ročnu záruku čiže kozervantov tam je veľká kopa....... a ďalšia vec za týranie sa považuje aj keď mačku prekrmujete človek ktorý ma psa alebo mačku ktorý/á je obézna a niekto ho údá môže dostať vysokú pokutu tak až by som chcel vidieť tie vaše mačky či vyzeraju normálne alebo sú to vykastrované a vysterilizované Garfildy ktoré maju problémy s obličkovými kameňmi to je všetko čo som chcel napísať a už tu viacej písať nebudem najlepšie by bolo keby celu túto diskusiu zmazal administrátor

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 20:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.80

ďalší človek ktroý uvažuje úplne zdravo myslel som si že sú tu všetci proti mne ale toto ma teší smajlík

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 20:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.80

neočkujem ju ale odčervovaná je pravidelne

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 20:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.80

a kto povedal že nemá vodu mysku s vodou má neustále naplnenú a voda je v nej menená 3x denne

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 20:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.80

nevím,proč bych neměla vidět,když mi kocour zemře venku.plácáte nesmysly.stejn jak to,že nejdřív píšete,že je povinnost očkovat a pak napíšete že je slušnost očkovat.naši kocoři se dožívají vysokého věku,pokud je nepřejede auto nebo nezabije pes(bohužel náš pes,takže vím,kdy mi jaký kocour zemře)

úplne súhlasím

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 20:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.80

smajlík

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 20:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.80

tento článok ma pobavil a mám veľku radosť že ste na mojej strane a pri našej mačke to robím tak isto v zime dostane nažrať viacej ako v lete pretože tých myší je naozaj menej smajlík smajlík

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 20:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.80

mám úplne rovanký názor smajlík smajlík

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 21:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.80

ale vy tu stále hovoríte o svojom bolo napísané že mačka dostane nažrať a vy stále hovoríte že ju nekrmim a ešte píšete že som prekvapená že sa mačka ma krmiť to je čo za nezmysel ukážte mi kde tu v tejto diskusii som napísala že neviem že sa má mačka krmiť

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 21:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.65.253

konečne niekto kto uvažuje normálne a nehovorí že týram mačku smajlík napísal som že naša mačka nemôže isť do domu a že žije voľne na dvore a spí v stodole ale nezmienil som sa že v zime má voľný vstup do kotolne kde si ľahne na kotol ktorý ma teplotu okolo 34°C a môže si výjsť vonku kedy chce a vojsť dnu kedy chce nekupujem jej konzervy ani granulky a dávame jej jesť iba vtedy ked sa nám niečo zvýši ale odkedy ju máme nám rapidne ubudol počet myší v stodole a stajni mačka vôbec nie je vychudnutá je taka normálna ani chuda ani tučná a asi naozaj bola smutná s toho že už nema mačiatko ale dostala sa s toho a už je úplne iná je hravá a stále ked ma vidi tak je rada ja nehovorím že ju máme iba na to aby nam vychytala myši ked sme vonku tak ju zoberieme na ruky a hladkáme ju aj niekoľko hodín a ako už som napísal určite ju nebudeme davať sterilizovať ani nič podobné mačiatka má iba raz v roku nie viac krát a vždy ma iba jedno najviac mala dve a vždy sa nájde záujemca ktorý ich chce takže mačiatka nekončia na ulici.... a nečítal som vôbec celú túto diskusiu pretože keď som videl tie texty že týram mačku a že je to chudera tak som to radšej nečítal podľa mňa je naša mačka šťastná určite nehladuje a nie je týraná ale naopak si myslím že tie vaše mačky sú smutné a týrané mačka je predátor ktorý potrebuje pohyb a veľký priestor (teritórium) a naša mačka to má na rozdiel od tých vaších čo su stále zatvorené v byte a nepoznaju čo je to si ľahnúť na trávu a liezť po stromoch stretnúť sa s inými mačkami a hlavne uloviť si svoju korisť ktoru si môžu zjesť a ktorá je určite zdravšia ako nejaké granuly alebo kozervy rôznych značiek je jedno či je to tá najdrahšia a najkvalitnejšia značka na trhu stále je to kopa chemikálii ktorá určite nie je pre mačku zdravá pretože keby to skutočne obsahovalo toľko mäsa koľko píšu tak by sa to skazilo najskôr za týždeň po otvorení a nemalo by to 2 ročnu záruku čiže kozervantov tam je veľká kopa....... a ďalšia vec za týranie sa považuje aj keď mačku prekrmujete človek ktorý ma psa alebo mačku ktorý/á je obézna a niekto ho údá môže dostať vysokú pokutu tak až by som chcel vidieť tie vaše mačky či vyzeraju normálne alebo sú to vykastrované a vysterilizované Garfildy ktoré maju problémy s obličkovými kameňmi to je všetko čo som chcel napísať a už tu viacej písať nebudem najlepšie by bolo keby celu túto diskusiu zmazal administrátor

Hlavně přiotrávený myši jsou zdravější...

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 21:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.80

Hlavně přiotrávený myši jsou zdravější...

náš dom je na kraji obce a za naším dvorom je iba obrovská lúka kde as pasú kravy a ovce veľa krát ju vidíme loviť tam tak mi povedzte s čoho by mali byť myši otrávaen ked je to voľná príroda kde človek nijako nezasahuje nepoužívaju sa tam žiadne postreky ani nič iné slúži to na chov dobytka + si chytá myši v našej stodole a my žiadne jedny nepoužívame

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 22:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.65.253

náš dom je na kraji obce a za naším dvorom je iba obrovská lúka kde as pasú kravy a ovce veľa krát ju vidíme loviť tam tak mi povedzte s čoho by mali byť myši otrávaen ked je to voľná príroda kde človek nijako nezasahuje nepoužívaju sa tam žiadne postreky ani nič iné slúži to na chov dobytka + si chytá myši v našej stodole a my žiadne jedny nepoužívame

Myš otrávená jedem umře až tak za 3 - 4 dny a mezitím si klidně doběhne na tu vaši louku nebo do vaší stodoly. Ale jste přesvědčeni o svojí pravdě...

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 22:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.80

možno máte pravdu aj vy ale pravdou je aj to že jedy su vytvorené tak aby usmrtili len toho živočích pre ktorého su určené napr. myši potkany hraboše a iné ale ked jed skonzumuje priamo mačka alebo pes môže dostať maximalne hnačku ale nusmrti ich to a to iste sa môže stať aj s tým ked mačka zožrie otrávenu myš môže mať nevoľnosti ale usmrtená nebude a ani nebude mať trvalé následky

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 22:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.65.253

možno máte pravdu aj vy ale pravdou je aj to že jedy su vytvorené tak aby usmrtili len toho živočích pre ktorého su určené napr. myši potkany hraboše a iné ale ked jed skonzumuje priamo mačka alebo pes môže dostať maximalne hnačku ale nusmrti ich to a to iste sa môže stať aj s tým ked mačka zožrie otrávenu myš môže mať nevoľnosti ale usmrtená nebude a ani nebude mať trvalé následky

Tak se mýlíte. Jed na myši způsobuje vnitřní krvácení a ten jed nepozná, kdo ho sežral.

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 22:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.80

naša mačka je krmena ale nemá neustále plnu mysku dostane aspon 3x do týždna pohár plný zbytkov surového mäsa + jej občas hodia aj susedia nejaké zbytky a máme strašne veľa myší a vrabcov ani nehovorím každý deň si prinesie myš, hraboša alebo vrabca a príde ho zjesť rovno pred vchodové dvere a každý deň musím zametať perie alebo odhryznuté končatiny

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 22:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.39.163

Mě se strašně líbí, jak si tady ty pani co tady píšou o týrání koček pletou jednoho člověka s druhym.. Pán se smutnou kočkou, nemá nic společného s mýma 9 kočkama, krom názoru na to, že kočky jsou tu od toho aby chytali myši a je mi uplně jedno jestli to je středověkej názor, to bysme se zachvíli mohli dohadovat jestli koza na mlíko, taky neni středověkej názor. A chtěla bych vidět, milé chytré ochránkyně kočiček, kolikrát Vaše čičinky dostávají odřezky z domácího masa, které nejsou napuštěné žádnýma s prominutím sračkama, nejlépe z polska, nebo doplněny třeba o popel nebo zbytky obilovin, čímž se dnes ve většině případech nastavují ty vaše kapsičky nebo granule. Ono jim stačí když ten zbytek (zajímavé je, jak vy všechny víte, co jsou u nás zbytky, ale podle sebe, soudím tebe, že?) dostanou dvakrát, třikrát týdně. Ale to je podle vás týrání hlady, protože pořád nemají plnou misku....
Jedem můj známý mi před nedávnem řekl, jestli se chceš na ifauně někde pobavit, jdi se podívat na diskuze na kočky, tam uvidíš a přečteš si, cos ještě nikdy neviděla. A hle, musím mu poděkovat jak jsem se tu krásně pobavila. I do středověku mě zařadili, ale zaplať bůh, až ten středověk znovu přijde a že to nebude dlouho trvat, tak se moje kočky i já, narozdíl od Vás mé milé dokážeme o sebe postarat. smajlík

Neregistrovaný uživatel

24.8.2013 07:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.73.135

Bože !
Co k tomu dodat ?! smajlík
(m - g - r)

Neregistrovaný uživatel

24.8.2013 17:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.111

ďalší človek ktroý uvažuje úplne zdravo myslel som si že sú tu všetci proti mne ale toto ma teší smajlík

děkuju.už jsem myslela že to tady je samý adept na Chocholouška.ony dámy si myslí,že když tu kočku neopečováváme 24 hodin denně,nedáváme antikoncepci a povinně neočkujem jsme tyrani a týráme vše živé.možná by se měli trošku nad sebou zamyslet,třeba si zajít bez těch koček někam ven a ne sedět jen u počítače a hlídat na fauně každou odpověd která není podle jejích představ.(zapoměla jsem na smajlíky smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík )

Neregistrovaný uživatel

24.8.2013 20:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.42

Přesně tak, my třeba sedíme při počítačích, ale to není, že jsme líní. Chodíme se zde radit atd. Jenže mám pocit, že já lenochod nejsem. Nejsem totiž tak líná, že bych kočce nenasypala trochu granulí do misky, a nelalila ji vodu. Taky dbám na zodpovědnost a nechám číču vykastrovat, naočkovat a odčervit. Mít kočku je totiž nějaká zodpovědnost, je to něco jako pes, taky žije, taky si zaslouží plnohodnotný život. smajlík

9.1.2019 09:28
Daba

XXX.XXX.0.102

A vy prečo ste na tomto svete? Ste hnusný odporný človek. Chodíte k lekárovi a prečo čo tak nezasahovať do života človeka. Mačke treba pomôcť. Treba jej dať aj mliečko , vodu , mäsko čokoľvek. Mačka nieje len na chytanie mysy. Ani v minulosti to normálny ľudia nerobili. Ja som ochranca a Schránka zvierat , som proti kastrácii normálnych dedinských mačiek. Som proti tým preslachtenym nezmyslom a predávanú zvierat. No mačka nieje pasca na myši. Ona bude loviť aj keď jej dáte jesť. Lebo je to šelma. No mačka je člen domácnosti a tým že ste napísali ste potvrdili že aj vy ju tak beriete. Tak hej viac pomôžte. Pohladkanie ju aspoň občas . Dajte jej mliečko či vodu.. ona vás miluje a viem že aj vy ju. No treba sa starať. Áno mohla mať sebou.... Mačka je citlivá bytosť. Treba jej v zime urobiť brliztek teplý niekde aj v lete nech sa na kde schovať... Ona bude chytať. Ja mám dôkaz od človeka. Nakrmila som mačku a oba v zápästí doniesla k mojim nohám myš... Ona neprestane chytať aj keď jej viac dáte. Hlavne mäsko a vodu. .. ďakujem že troška zmeníte prístup a samy sebe priznajte že ju máte radi... To nieje hanba a ani nič choré. Chorí sú ty čo majú len seba radi....

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.1.2019 09:32

Daba, choré je vytahovat šest let stará vlákna příspěvkem, který nepřidá nic nového, akorát to vlákno vytáhne na světlo světa, kam už dávno nepatří

9.1.2019 09:34
Daba

XXX.XXX.0.102

Mačku netreba očkovať idcervovanie áno aspoň keď zbadáte že má problém a aspoň kyslým mliekom či jogurtom.. inak očkovanie a kastrovanie nieje treba je to záťaž a som proti týmto moderným debilizmom. Kastrovanie nahracate chovateľom čo majú zvieratá preto aby sa mali oni dobré a nie zvieratá a sú choré a smutné stvorenia... Proti chovnym staniciam som a zničením sa množenie zvierat... Poďme proti tomu. Ináč dedinské mačky sú zdravé a žiadna a naozaj žiadna mačka nie je čistokrvný to je len výmysel ľudí. ...na zarábanie tV. Papiere mačka je šelma a že genetikou a šľachtenie niečo s nej urobil človek je hnus ale nikdy nebude čistokrvný má istý základ a práve tie pouličný sú čistokrvný lebo ich stvoril a príroda sú iba oni čistokrvný a nádherné. Treba ich chrániť a pomáhať im aby dokázali prežiť pri najhnusnejsom tvorené na svete modernom človekovi ktorý má rád len seba a nič iné ani prírodu iba seba a peniaze

9.1.2019 09:35
Daba

XXX.XXX.0.102

Vy ste chorý a liecte sa

9.1.2019 09:37
Daba

XXX.XXX.0.102

Bodlunja pečte sa ste hnusný sebecky človek čítajte čo píšem a vy sa liecte . Iba kritizovať a napádať vedia hlúpy Senci a vy ste tým čo ste napísala ste to potvrdila

9.1.2019 09:38

Jo, krmte si volně žijící nekastrované kočky masem.

Kolik jich zvládnete. Klidně 200. Klidně tisíc. Ono vám budou přibývat geometrickou řadou, pak sežerou i vás a bude klid

9.1.2019 09:42
Daba

XXX.XXX.0.102

Bodlinka bodnite seba sa nesiahate normálnym nikde a ste hlupák čo chce svetu ukázať aký je dôležitý

9.1.2019 09:46
Daba

XXX.XXX.0.102

Vás zerere vlastne sebectvo a nie geometrické pribúdanie je len teoreticky prakticky neexistuje. Život je o smrti a narodení .. vy ste hnusný sebeca l a nedopadnete dobre spomeňte si potom čo za hlúposti ste písala ináč ja som matematik a vaše sprostosti sú z dnešnej doby hlúpych sebcov mňa nezozeruie nikto len či budete mať vy čo do svojej chlebarne keď ste mnozitelom

9.1.2019 10:15
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Daba napsal(a):
Vás zerere vlastne sebectvo a nie geometrické pribúdanie je len teoreticky prakticky neexistuje. Život je o smrti a narodení .. vy ste hnusný sebeca l a nedopadnete dobre spomeňte si potom čo za hlúposti ste písala ináč ja som matematik a vaše sprostosti sú z dnešnej doby hlúpych sebcov mňa nezozeruie nikto len či budete mať vy čo do svojej chlebarne keď ste mnozitelom

Milá dámo, zklidněte hormon a jestli jste ten matematik, tak si propočítejte, kolik se namnoží nekastrovaných koček za 10let...

9.1.2019 17:58
Dája6

XXX.XXX.40.42

Daba

Dobrý den milá paní, slečno, puberťáku,
to co tady produkujete a napadáte Bodlinku tak podle toho jste opravdu CHORÁ Vy. Takové napadáni může napsat jen choromyslný člověk ( a nechtějte ať napíšu co si o Vás a vašem pochodu myšlení myslím). Zalezte nazpět do díry a mlčte.
S pozdravem Dája.

P.s. fakt jsem se neudržela

Přidejte reakci

Přidat smajlík