Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

24.6.2014 15:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.130

Zdravím, dneska, když jsem hladila svoji kočku, tak jsem na jejím bříšku nahmatala malou bouličku pod kůži. :( Setkali jste se s tím někdo? Je to nějaká blbost nebo mám s tím jet k veterináři? Jen tak pro orientaci bych se chtěla zeptat, kolik bude stát vyoperování té boule? Děkuji :(

Neregistrovaný uživatel

24.6.2014 17:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.3

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zdravím, dneska, když jsem hladila svoji kočku, tak jsem na jejím bříšku nahmatala malou bouličku pod kůži. :( Setkali jste se s tím někdo? Je to nějaká blbost nebo mám s tím jet k veterináři? Jen tak pro orientaci bych se chtěla zeptat, kolik bude stát vyoperování té boule? Děkuji :(

Takhle je to jen hádání - napíšete ani v jaké místě. Zda to může být kýla či boulička na mléčné žláze, atd. To Vám bez konzultace s vetem nikdo neřekne.

To samé cenovou relaci - nikdo neví, o jakou operaci půjde, na jakém pracovišti (přece jen se liší cenově klinika x ordinaci soukromníka), atd.

Lucie1998

11.7.2019 00:36
Lucie1998

XXX.XXX.40.190

Dobrý den, dnes jsem u svého 2 měsíčního kotěte nahmatala bouličku na boku pod kůži nevíte někdo co by to mohlo být setkali jste se s tím někdo. Děkuji

11.7.2019 11:19
Janaaa

XXX.XXX.1.194

Lucie1998 napsal(a):
Dobrý den, dnes jsem u svého 2 měsíčního kotěte nahmatala bouličku na boku pod kůži nevíte někdo co by to mohlo být setkali jste se s tím někdo. Děkuji

Moje kočka měla bouli na bradičce,náhodou jsem jí nahmatala,když jsem jí hladila,tak jsem hned jela na veterinu a měla v tom zapouzdřený zánět,plný hnisu.Prý se to může stát,zvláště,když máte více koček a ty si spolu hrají.Kocour jí pravděpodobně zapíchl drápek do krku a udělal se jí zánět.Na místě vyčistili,dostala antibiotika injekci ,cena cca 500kč. Ale i kdybych tam měla nechat 3x tolik,tak je mi to jedno,chci mít kočku zdravou.Od té doby stříhám pravidelně drápky:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík