Kotě chce být kojené

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

22.8.2014 12:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.53.162

Zdravím Vás všechny, mám takový dotaz, máme 3,5měsíční kocourka kočky domácí (krásně roste, žere atd.), ale problém je, že asi tak poslední tři týdny když ho kdokoliv vezme do náručí se snaží "přicucnout" vždycky si najde na tričku nějaký místo který žužlá, dokonce i hýbe packama tak jako když se krmí u kočky... Měli jsme už více koček, ale s takovým chováním jsem se u žádného kotěte nesetkal... Děkuji za rady

Neregistrovaný uživatel

22.8.2014 12:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.121

Některé kočky to dělají.

Neregistrovaný uživatel

22.8.2014 12:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.53.162

Mě by spíš zajímalo jestli ho to někdy přejde... Děkuji smajlík

Neregistrovaný uživatel

22.8.2014 13:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.121

Nemusí.
Může to dělat celý život, když bude mít mazlící náladu.
Říká se, že to dělají koťata brzo odebraná od matky.

Neregistrovaný uživatel

22.8.2014 15:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nemusí.
Může to dělat celý život, když bude mít mazlící náladu.
Říká se, že to dělají koťata brzo odebraná od matky.

Sestřenky kocour to dělal i v dospělosti...pak jim ho bohužel přejelo autosmajlík Zatím jsem to slyšela pokaždé u kocourka, máte někdo i cucací kočičku?

Neregistrovaný uživatel

22.8.2014 15:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.3

Mě by spíš zajímalo jestli ho to někdy přejde... Děkuji smajlík

Některé kočky to přijde, jiné to dělají celý život. Záleží dost asi na povaze jednotlivého kotěte/kočky.

Neregistrovaný uživatel

22.8.2014 15:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.121

Sestřenky kocour to dělal i v dospělosti...pak jim ho bohužel přejelo autosmajlík Zatím jsem to slyšela pokaždé u kocourka, máte někdo i cucací kočičku?

Ano.

Neregistrovaný uživatel

22.8.2014 19:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.115.168

Náš kocourek měl štěstí,dělal to taky ale byl malinký cca 9 týdnů a našel svou novou mámu u naší kočky,která ho "kojila" ještě do 6ti měsíců i když sama koťata nikdy neměla ale chovala se jako opravdová máma a Samíček byl šťastný a nežužlal nás.-)

Neregistrovaný uživatel

25.8.2014 01:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.22

Ano.

Naše nalezenkyně to taky dělá. Dosud jsem se s tím nesetkala, až u této kočky.

Neregistrovaný uživatel

3.9.2014 14:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.167

I naše kočička to dělá (nalezenec - předčasně opuštěná matkou). Spíš si tedy cumlá svou packu. Občas i triko nebo svetr smajlík Jsou jí už dva roky, tak nepředpokládám, že by ji to přešlo ... smajlík

Neregistrovaný uživatel

3.9.2014 16:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.53.162

Tak jsem zkusil koupit tomu našemu kocourkovi kojeneckou láhev a latexové savičky (protože ty přiložené silikonové nejsou ani na jedno použití) a dávám mu dvakrát denně z ní napít vlažného kravského mléka, aby si to své cucání vybil jinde než na mém tričku. Hrozně se mu to líbí sotva vidí láhev už ho mám na klíně div se nepřerazí. Později dám vědět jestli si brzké odstavení tímto způsobem odbude, nebo nás bude cucat i později. smajlík

Elik.com

3.8.2019 15:57
Elik.com

XXX.XXX.230.52

Co mám dělat když jsme dostali 4 měsíční kočku a víc a měli jsme pro ni cizí kočku a chce po ní aby ji pořád kojila?

3.8.2019 18:45
fikovnice

XXX.XXX.135.131

Elik.com napsal(a):
Co mám dělat když jsme dostali 4 měsíční kočku a víc a měli jsme pro ni cizí kočku a chce po ní aby ji pořád kojila?

Co to znamená "měli jsme pro ni cizí kočku"? Váš dotaz je napsaný poněkud nesrozumitelně.

hhhh

4.8.2019 20:23
hhhh

XXX.XXX.209.200

fikovnice napsal(a):
Co to znamená "měli jsme pro ni cizí kočku"? Váš dotaz je napsaný poněkud nesrozumitelně.

už měli jinou kočku - logicky byla ta kočka číslo 1 neznámá = cizí, pro tu kočku číslo 2. co je na tom k nepochopení? zadavatel říká, že odrostlý kotě se chce přicucnout k de facto neznámýmu zvířeti

5.8.2019 17:50
fikovnice

XXX.XXX.135.155

hhhh napsal(a):
už měli jinou kočku - logicky byla ta kočka číslo 1 neznámá = cizí, pro tu kočku číslo 2. co je na tom k nepochopení? zadavatel říká, že odrostlý kotě se chce přicucnout k de facto neznámýmu zvířeti

No tak, ono jaksi je to tak, že se kotě nepořizuje PRO jinou kočku - jako kočka na hraní, pro zábavu ani aby se o ni starala. Proto jsem reagovala, jak jsem reagovala. Občas se to tu vyskytne - že někdo chce pořídit nové zvíře PRO stávající zvíře. Ale to je poněkud egoistický přístup, nemyslíte?

Přidejte reakci

Přidat smajlík