Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kahsa

7.6.2015 16:15
kahsa

XXX.XXX.4.192

Zdravím, pochlubte se jaký jste si pořídili škrabadlo pro svého miláčka. inspirujte mne smajlík

8.6.2015 08:57
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Já mám toto a spokojenost kocoura veliká smajlík
p.s. samozřejmě jsem ho ke zdi přišroubovala napevno /dle výrobce není nutné/

http://odpocivadla-a-skrabadla.heureka.cz/cat-gato-odpocivadlo-jupiter-245-285-cm/.

8.6.2015 09:58
MaBa

XXX.XXX.168.24

Pro naseho skoro 4 měsíčního bengálského kocourka a kočičku máme: http://www.zoohit.cz/shop/kocky/skrabadla_odpocivadla/strom_stredni/140_cm/458851 krásné velké pelíšky, opravdu nádhera a hezky stabilní.
A http://www.zoohit.cz/shop/kocky/skrabadla_odpocivadla/strop/383419
To slouží hlavně jako přístupová cesta na vršky skříní a budoucí prolejzacky pod stropem, které teprve budeme budovat. Ale také jsou pelíšky pěkně prostorné, ma navíc i uchycení z boku ke zdi, takze super stabilita. Pelíšky se navíc dají prát v pračce.

8.6.2015 17:00
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Já mám toto a spokojenost opravdu obrovská - neměnila bych...:
http://www.zoohit.cz/shop/kocky/skrabadla_odpocivadla/strop/121840.

9.6.2015 12:59
Janaaa

XXX.XXX.255.138

Já mám toto škrabadlo už 6 let.Má tři lžíce, tři domečky, tři žabříčky a je až ke stropu.Zatím drží, a to na něm kočky řádí jako raketysmajlík

10.6.2015 08:08
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Akorát mi připadá, že tohle zabere dost místa do šířky.

11.6.2015 08:03
angel_fairy

XXX.XXX.245.10

joanne.s napsal(a):
Akorát mi připadá, že tohle zabere dost místa do šířky.

To je pravda, ale kdo pro nej ma místo, tak. Je skvěle:).

11.6.2015 13:38
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Já si ještě přihřeju polívčičku .
Přikládám i obrázek škrabadla, dodávám, že fakt nejsem dealerka Zoohitu, ale dívala jsem se, že tento strom má asi nejvíc recenzí (141!) - vesměs velmi kladných a zatím fakt OBROVSKÁ spokojenost!

Davidminecz

21.1.2017 18:58
Davidminecz

XXX.XXX.239.119

Co je to prosim za škrábadlo a kde ste ho koupila vypadá totiž skvěle.

22.1.2017 07:17
Machyska

XXX.XXX.252.23

Mrkněte na stránky Zoohit.cz, tam jich najdete hodně moc pěkných, i to co se Vám líbí

http://www.zoohit.cz/shop/kocky/skrabadla_odpocivadla.

22.1.2017 13:41
Bejina

XXX.XXX.112.69

My nedávno pořídili tohle velké škrabadlo. Je vhodné pro velké a těžké kočky.
Kvalitní a velice stabilní. Výška 1,90 m.

iveta77

22.1.2017 14:58
iveta77

XXX.XXX.156.160

Bejina: odkud a za kolik bylo prosim? mohl by být i odkaz?

22.1.2017 15:40
Bejina

XXX.XXX.112.69

Firma RaJenPets je z Frýdku-Místku, jejich stránky: www.rajenpets.cz
Toto škrabadlo stálo 7940 kč. Firma vystavuje tato škrabadla i na výstavách koček, takže po domluvě jsme jej odebírali přímo tam a nemuseli jsme pro něj jezdit až přímo do FM.
Škrabadla firmy RaJenPets jsou téměř stejné jako škrabadla Drapaki. Drapaki z polské firmy jsou ale cenově mnohem vyšší, proto jsme zvolili škrabadlo z této české firmy.

26.11.2018 11:32
Lenča18

XXX.XXX.168.198

My máme toto https://www.zooo.cz/skrabadlo-alicante-142cm-P8559/. Spokojenost, drží.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.11.2018 15:52

....mám od firmy Drapaki - maximální spokojenost, jediný problém s látkovými díly (drží se chlupy a špiní se snadno - světlá barva), byl u mně pán na vyčištění křesel, tak vzal i škrabadlo- jako nové, ale plánuji příští rok našetřit a nechat si udělat z firmy "malý tygr" ty jsou celodřevěná, je možné nadiktovat si jaké člověk chce...........a mají i moc pěkné inspirativní fotky na svých stránkách - jen ta cen je poněkud vyšší, ale tuším, že kočky přežije

26.11.2018 18:51
Laila.aila

XXX.XXX.92.172

tak my máme toto https://www.zoohit.cz/shop/kocky/skrabadla_odpocivadla/strom_velky/200_cm/502659 už tři roky přežilo dokupy postupně již už 3 dospělé kočky a mezi tím 8 kotat je stabilní a kvalitní

30.11.2018 14:50
hanelbi

XXX.XXX.107.136

A můžu se zeptat - opravdu vám na ta škrabadla kočky chodí? Máme malou kočičku a proti minulým kocourům je to strašnej magor :D ... furt lítá, s rozběhem na mě skočí a zadrápne se do břicha, nohy, kamkoliv. Sedačku ničí, nábytek ničí... Chci teda koupit škrabadlo, ale bojím se, abych nevyhodila peníze a ona prostě nedevastovala dál nábytek a na tohle se nevyprdla. Ty "velké stromy" ze vypadají naprosto skvěle, něco takového by se mi přesně líbilo.

30.11.2018 19:59

hanelbi napsal(a):
A můžu se zeptat - opravdu vám na ta škrabadla kočky chodí? Máme malou kočičku a proti minulým kocourům je to strašnej magor :D ... furt lítá, s rozběhem na mě skočí a zadrápne se do břicha, nohy, kamkoliv. Sedačku ničí, nábytek ničí... Chci teda koupit škrabadlo, ale bojím se, abych nevyhodila peníze a ona prostě nedevastovala dál nábytek a na tohle se nevyprdla. Ty "velké stromy" ze vypadají naprosto skvěle, něco takového by se mi přesně líbilo.

..naše tři kočky využívají maximálně, navíc ještě máme válec škrabadlo ze zoohitu, kde velmi rádi jednak škrabají a jednak pospávají........nemám poničený nábytek, křesla ani sedačku - koženou kvůli chlupům vloni pořizovanou......když vidím a slyším, s jakou razancí si na válci i škrabadle brousí drápy, tak nábytek by nám dlouho nevydržel........

3.12.2018 18:32
Laila.aila

XXX.XXX.92.172

No moje zkušenost moje kočky zvyklé od mala strom milují a využívají denně jak na škrábaní, spaní i hru. Mamka dřív strom neměla,ale škrabadlo ano starší kočka se chodí jen brousit drápky i na strom i to staré škrabadlo což je jedno tubíno 60cm na desce, ale na ten strom nechodí spát nikdy, ale brousit drápulky ano nově příchozí před rokem kocourek škrabadlo od mala okupuje i když mu je už evidentně malé ragdolák v srpnu rok a má skoro 8kg je to macoň na fotce byl těsně před narozeninami to měl kolem 6kg i ta druhá fotka je 2 roky stará.
Nikdy jsme u nás neměli zničený nábytek, u rodiču ano ale to dřív nebyli tyto škrabadla takže křesla a sedačka a koberce trpěli od doby co měli možnost škabadla byl klid.. tedy až bohužel řečeno takto až umřela jedna stará kočka 15 let , která to zpusobila a škrabadlo nerespektovala. Nové kočky už nebyl problém.
Jo chce to vyzkoušet co kočce vyhovuje víc některé preferují svislé škrabadlo některé vodorovné my máme i toto slouží i jako pohovka na spaní https://www.zoohit.cz/shop/kocky/skrabadla_odpocivadla/prkna_sisal_hracky/skrabaci_prkna/470191

4.12.2018 10:30

Laila.aila napsal(a):
No moje zkušenost moje kočky zvyklé od mala strom milují a využívají denně jak na škrábaní, spaní i hru. Mamka dřív strom neměla,ale škrabadlo ano starší kočka se chodí jen brousit drápky i na strom i to staré škrabadlo což je jedno tubíno 60cm na desce, ale na ten strom nechodí spát nikdy, ale brousit drápulky ano nově příchozí před rokem kocourek škrabadlo od mala okupuje i když mu je už evidentně malé ragdolák v srpnu rok a má skoro 8kg je to macoň na fotce byl těsně před narozeninami to měl kolem 6kg i ta druhá fotka je 2 roky stará.
Nikdy jsme u nás neměli zničený nábytek, u rodiču ano ale to dřív nebyli tyto škrabadla takže křesla a sedačka a koberce trpěli od doby co měli možnost škabadla byl klid.. tedy až bohužel řečeno takto až umřela jedna stará kočka 15 let , která to zpusobila a škrabadlo nerespektovala. Nové kočky už nebyl problém.
Jo chce to vyzkoušet co kočce vyhovuje víc některé preferují svislé škrabadlo některé vodorovné my máme i toto slouží i jako pohovka na spaní https://www.zoohit.cz/shop/kocky/skrabadla_odpocivadla/prkna_sisal_hracky/skrabaci_prkna/470191

..ty jsou tedy nádherní........naši ragdollové také nikdy nic nezničili, ale velká škrabadla - stromy měli od prvopočátku, všeobecně tak nějak ragdolí domácnosti jsou všeobecně bez úhon.........

20.12.2018 00:22
Aleno

XXX.XXX.191.140

Ja viem že v obchodoch je toho dostatok, ale skúšali ste niekto niečo originálne na mieru aj vyrobiť? Je tu nejaký kutil? :)

20.12.2018 21:30
fikovnice

XXX.XXX.135.170

Na škrabadla, kterých mám několik, všechny moje kočky chodí...
A aby toho nebylo málo, tak jsem nyní objednala další. Objednávám skoro zásadně ze ZOOHITU - zdají se mi tam být dobré ceny. Tak zkouším přiložit foto nově objednaného stromu.

20.12.2018 21:32
fikovnice

XXX.XXX.135.170

Pokus č. 2 :-) o kvalitnější foto.

20.12.2018 21:35
fikovnice

XXX.XXX.135.170

fikovnice napsal(a):
Já si ještě přihřeju polívčičku .
Přikládám i obrázek škrabadla, dodávám, že fakt nejsem dealerka Zoohitu, ale dívala jsem se, že tento strom má asi nejvíc recenzí (141!) - vesměs velmi kladných a zatím fakt OBROVSKÁ spokojenost!

Tak ještě já. U nás je stejně TOP to, co už jsem vkládala dřív. Jen by potřebovalo nějaký "upgrade" :-), je už značně opotřebované - právě proto, že je všemi kočkami milované.

Renitko

29.5.2019 13:10
Renitko

XXX.XXX.39.235

Zdravím někdo zkušenosti s tímto škrabadlem ? Uvažuji o koupi, pro jednu kočičku a kotě.:)

Janae1

29.5.2019 14:39
Janae1

XXX.XXX.160.6

Renitko napsal(a):
Zdravím někdo zkušenosti s tímto škrabadlem ? Uvažuji o koupi, pro jednu kočičku a kotě.:)

Mám to druhé, ale ve větší variantě.
Škrabadlo máme třetím rokem, používá ho pět koček a dobrý, škrabadlo drží a vypadá hezky.
Ale naše kočky jsou drobné, max 4kg, a i pod jejich váhou se sloupek zakymácí. Myslím, že škrabadlo není hodné pro větší plemena koček, hrozí vylomení horního sloupku.

Renitko

29.5.2019 16:18
Renitko

XXX.XXX.39.235

Naše kočka je drobnější má rok a má 3,5 kila+ kotátko časem to má ted teprve 14 dní, takže pro ně dvě to bude myslím akorát, doufám:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík