Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.7.2015 10:09
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Nedávno jsem na internetu narazila na takovou kuriozitu, aspoň pro mě. co na to říkáte?
v zahraničí to prý u koček není tak neobvyklé..

http://www.zoohit.cz/feedback/shop/psi/prepravky_doplnky_auto/tasky/pojizdne_kocarky/217599

V popisku píšou pro psa, ale viděla jsem v obdobném i kočku, pravda tuším někde v Americe..

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.7.2015 11:20

S v kočárku jsem se setkala na výstavě koček. Na svých kocourech bych to rozhodně nikdy "nepraktikovala"...

4.7.2015 13:47
angí

XXX.XXX.243.79

U nás na sídlišti jsem v tom viděla vozit paní, co má chs. Jork. Teriérů. Ta, když se jde projít na nákup nebo na poštu, tak než aby pejsky nechala přivázaný venku, tak je hodí do kočárku a může dovnitř i s nima.
Na takové situace mi to příjde docela praktické, ale jen tak do toho doma hodit kocoura a jít se s ním procházet kolem baráku. Bych si připadala, jak blázen :D.

4.7.2015 14:19

Pes to zajisté snáší jinak než kočka. Někde na internetu jsem našla i příspěvek, že takto umožnili pejskovi s handicapem procházky venku. Což mi přijde skvělé.
Kočky, až na výjimky, snáší změny prostředí mimo svůj rajon špatně. Nakonec, s tím tady máme zkušenost bez mála všichni

5.7.2015 18:11
fikovnice

XXX.XXX.99.69

angí napsal(a):
U nás na sídlišti jsem v tom viděla vozit paní, co má chs. Jork. Teriérů. Ta, když se jde projít na nákup nebo na poštu, tak než aby pejsky nechala přivázaný venku, tak je hodí do kočárku a může dovnitř i s nima.
Na takové situace mi to příjde docela praktické, ale jen tak do toho doma hodit kocoura a jít se s ním procházet kolem baráku. Bych si připadala, jak blázen :D.

Vím, že kolem tohoto se rozpoutala kdesi velká diskusní bouře - zda je možné vzít psa v kočárku do obchodu.
Já osobně bych to udělala snad jen v případě, který tam kdosi popisuje v recenzi - že má psa kardiaka, který nemůže moc chodit. Jinak mi to přijde takové až zhýralé...

9.7.2015 09:34
libu

XXX.XXX.28.138

Nám kočky běhaji jenom pod silnicu proto si je nekupujem ale jak ste videii na fotce tak ta za námi přišla chudinka bez ocasu ještě žije ale když ji někdo pohladí tak škrábe nebo kouše

9.7.2015 09:54
macomb

XXX.XXX.200.28

Pokud je to z důvodu nemoci nebo nějakého jiného zdravotního handycapu tak proč ne u psů u koček mě to přijde úplně mimo.

12.7.2015 04:54
fikovnice

XXX.XXX.99.69

libu napsal(a):
Nám kočky běhaji jenom pod silnicu proto si je nekupujem ale jak ste videii na fotce tak ta za námi přišla chudinka bez ocasu ještě žije ale když ji někdo pohladí tak škrábe nebo kouše

Na jaké fotce? Zapomněla jste asi přiložit foto.

Přidejte reakci

Přidat smajlík