Panči

XXX.XXX.130.251
Dobrý den, poradíte originální jméno pro kocourka? Díky moc
Panči
napsal(a):
Dobrý den, poradíte originální jméno pro kocourka? Díky moc
Za prvé tleskám, že chcete originální jméno, já tvrdím, že dětem se mají dávat normální jména a tím nemyslím Karel a Anička (omlouvám se oběma, není to myšleno zle ), ale pak si člověk s hodně extravagantním jménem fakt užije hlavně v dětství.
Ale pro zvířátka je podle mě super dávat bláznivý jména, jim se spolužáci smát nebudou . Kamarádka má psa kardana a morčata Nugetku a Makronku
Náš pes je Sam, když zlobí tak Samuel, kocour je Qventin, postupně jsem o něm začla s přítelem mluvit jako o Qventoslavovi a pak o Slávkovi, takže na svým záchodě má destičku s SPZ nápisem "Slávek", ale jemu říkáme pořád Qvenťo, na to slyší.
Asi bych zkusila mrknout na kalendáře psích nebo kočičích jmen. Máte už nějaký tip?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mě by se líbil Herbert nebo Cherubín. Teď se dívám, zda má Cherubín nějaký význam. Má, je to andělská bytost
milan78

XXX.XXX.194.50
My máme Ťamana, říkáme mu Ťamik
Panči

XXX.XXX.130.251
Jé supr jména, můj pejsek se taky jmenoval Sám, bohužel někdo ho otrávil , ryba je Evžen, myš Mischel (říkáme jí Miší), křečci Piškot a Rozinka a Čmoud je už taky v nebi, kocour Fabrizio, (už se tak jmenoval mi mu říkáme Fabián) a pes se jmenuje Jamal, bohužel v bytě ho mít nemůžeme stará se babička. Na originální jména si opravdu potrpíme
Máme doma Ferdinanda (Fredie), Půlnoc, Bellušku, Amálku, Hysterku, Sofii, -kočky
Tequilu, Rozarku, Bublinku, Angie, Kordelii, -psi
Kulišek, Žanda, -papoušci žako
Bety-Karel, Korunka - rybičky
Bambule- agama vousata
Alice- králík
Hector a šmudla - Roboticke vysavače
to spíš přidávám jen pro pobavení a inspiraci ze i takhle to jde a porad si to pamatuju
mesič
napsal(a):
Za prvé tleskám, že chcete originální jméno, já tvrdím, že dětem se mají dávat normální jména a tím nemyslím Karel a Anička (omlouvám se oběma, není to myšleno zle ), ale pak si člověk s hodně extravagantním jménem fakt užije hlavně v dětství.
Ale pro zvířátka je podle mě super dávat bláznivý jména, jim se spolužáci smát nebudou . Kamarádka má psa kardana a morčata Nugetku a Makronku
Náš pes je Sam, když zlobí tak Samuel, kocour je Qventin, postupně jsem o něm začla s přítelem mluvit jako o Qventoslavovi a pak o Slávkovi, takže na svým záchodě má destičku s SPZ nápisem "Slávek", ale jemu říkáme pořád Qvenťo, na to slyší.
Asi bych zkusila mrknout na kalendáře psích nebo kočičích jmen. Máte už nějaký tip?
Také jsem hledala a posléze našla jméno pro mého staršího kocoura v kalendáři zvířecích jmen!
saty
napsal(a):
Máme doma Ferdinanda (Fredie), Půlnoc, Bellušku, Amálku, Hysterku, Sofii, -kočky
Tequilu, Rozarku, Bublinku, Angie, Kordelii, -psi
Kulišek, Žanda, -papoušci žako
Bety-Karel, Korunka - rybičky
Bambule- agama vousata
Alice- králík
Hector a šmudla - Roboticke vysavače
to spíš přidávám jen pro pobavení a inspiraci ze i takhle to jde a porad si to pamatuju
"Hector a šmudla - Roboticke vysavače"
A jak máte psa Tequilu, tak moje kámoška - barmanka mě nutila pojmenovat mladšího kocoura Campari, protože je to moje oblíbené pití!
fikovnice
napsal(a):
"Hector a šmudla - Roboticke vysavače"
A jak máte psa Tequilu, tak moje kámoška - barmanka mě nutila pojmenovat mladšího kocoura Campari, protože je to moje oblíbené pití!
Tequilu jsem nepojmenovávala já ale mladší brácha a je to podle detektivky Tequila a Bonety, ale že bych pojmenovávala zvířátka podle pití... že by medovina to asi ne.
Panči

XXX.XXX.130.121
Napadlo mě Simba (lev v pohádce) nebo Ozzy?
saty
napsal(a):
Tequilu jsem nepojmenovávala já ale mladší brácha a je to podle detektivky Tequila a Bonety, ale že bych pojmenovávala zvířátka podle pití... že by medovina to asi ne.
Právě ta moje kámoška-barmanka má kolem osmi koček a má myslím i Jacka Danielse, možná i Johnnyho Walkera, apod.

Nelik12345

XXX.XXX.179.219
Mě se líbí honey nebo cactus
GeminiIcey

XXX.XXX.1.20
jeden náš kocourek (bohužel již nežije) se jmenoval Belhifet, zkráceně Belík nebo Beloun (byl hodně mohutný, téměř celý černý a dokonale si nás uměl omotat okolo packyXD)
těch filmových návrhů by mohla být celá řadaXD (jinak my měli jednou pojmenované i rybičky - betty, samec Albafica a u něho samičky Minos, Aiacos, Rhadamanthys a Rune)
Vvveronika

XXX.XXX.79.78
My máme obyčejnýho černýho kocoura, tak dostal aspoň originální jméno Jean De Bertier :-D takže mu říkáme Žán, Žánku, Žaníku :-D v květnu dostal kamarádku Šíšu.
Takže o Leonka jsme před 14dny přišli, od včera máme nového, modrobílého briťáčka Viktorka.

to je mi velmi líto........
(začarované jméno, já o svého Leonka přišla v létě ve stáří cca 5 let)
tak ať se s kočičkou rychle a v pohodě sžijí
napsal(a):
to je mi velmi líto........
(začarované jméno, já o svého Leonka přišla v létě ve stáří cca 5 let)
tak ať se s kočičkou rychle a v pohodě sžijí
Nebyla jsem schopná to sem psát, až teď, s tímhle malým érem. Gucci se mu vyhýbá širokým obloukem, bivakuje v garáži, nebo na druhém konci baráku No jo, ještě je moc brzy

lesnížínka
napsal(a):
Takže o Leonka jsme před 14dny přišli, od včera máme nového, modrobílého briťáčka Viktorka.
Taky mě mrzí, že Vám ten briťák už odešel do nebe.
Ale což, každý život nějak skončí a musí.
Každopádně, kotě je povedené, snad s ním bude jenom radost a né samá starost.

lesnížínka
napsal(a):
..jé ten je krásnej.......tak ať se mu daří.......
To mě mrzí, že vám kocourek už odešel, tak přeju, aby vám nový kocourek dělal jen radost, je krásný!! :)
Jen ještě přihodím k těm jménům, kdyby se tu třeba šel inspirovat někdo další:D - my mívali černobílého kocourka Kowalskiho, podle tučňáka z Madagaskaru. Kamarád měl zas kocoura Pejska a kočku Kočičku, jako z pohádky.. :D
A Gucci, jak zde zaznělo, je tedy taky moc pěkné, tím se možná budu někdy v budoucnu inspirovat já!

Já jsem pojmenoval svého křížence britské a evropské kočky jednoduše, prostě je to Brit.
Ale říkám mu spíš Briťule, Briťulko. Jméno byl mamčin návrh.
Taťka mu chtěl říkat Mourek (ačkoli není mourek).
Měl jsem Damiána (jak tady většina lidí ví). Pojmenoval ho tak táta, protože v dětství měli takto pojmenovaného kocoura, co jim v pokoji chytil myš a pak se tam vys.al na koberec.
Jména svých koček zde veřejně propálit nechci, i když s Elsou už se mi to povedlo!
Kdyby ještě byl nějaký kocourek do budoucna, tak mám namyšlených x jmen. I pro toho posledního to tak bylo a s kamarády v hospodě jsme ta jména probírali a vyřazovali, až nám zůstala tuším asi 4. A sranda byla, že když jsem si pak pro tohoto kocourka jela, tak jak jsem jej měla v náručí, naprosto nečekaně ze mě vypadlo jméno, které vůbec nebylo v těch mnoha návrzích. Asi to tak měl souzeno...
No a ta jména, která se mi líbí: např. Felix, Ozzy, Merlin,...
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!