Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.9.2015 10:20
july8

XXX.XXX.96.6

Prosim máte někdo svého miláčka jak doma, tak i na zahradě?
Můj kocourek je nalezenec, přinesla mi ho kamarádka. Měl cca 2měsíce a my se s přítelem do něj zamilovali, tak jsme si ho nechali. Dnes už má skoro rok.
Pokud jsme v práci, tak je na zahradě a domů chodí když se vrátíme. Jenže bojíme se co v zimě? Přece jen, je to náš miláček a tak pro něj chceme jen to nejlepší.
Na internetu jsme viděli boudičky z polystyrenu..prodávají je některé ůtulky pro toulavé kočky, aby se měli v zimě kde schovat...a tak nás s přítelem napadlo, že bychom mu něco podobného vytvořili, ale vyvýšeného i s nějakýma průlezkama atd. aby se v zimě měl kam schovat než dojedeme z práce domů.
Máte někdo něco podobného nebo jak to řešíte, pokud máte kočku stejně jako my, doma i venku?

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.9.2015 10:49
Uživatel s deaktivovaným účtem

My měli tento box:

http://www.polystyren-shop.cz/polystyren-shop/eshop/2-1-Termoboxy-s-vikem/0/5/5-Polystyrenovy-termobox-s-vikem-Z

Vyřízli jsme kulatý otvor (úplně vyhovující je velikost víčka od "ešusu"), z vlastní zkušenosti otvor vyříznout ne úplně u dna, ale tak aby se kočka nemusela krčit, když do krabice leze a vystlat senem, lepší je údajně dřevitá vlna. Nepráší a neplesniví. Ještě podotknu, že obdélníkový otvor kocourovi nevyhovoval. Já to měla v závětří nad zastřešeným schodištěm, takže na vyvýšeném místě. Pokud to dáte do dřevěné bedýnky a jak píšete " s půlezkami" tak to bude mít kocourek komfortní

26.9.2015 11:02
saty

XXX.XXX.10.1

Osobně mám na zahradě boudu pro psa dřevěnou zateplenou polystyrenem a normálně přetaženou omítkou aby to trošku vypadalo + bouda je vycpaná slámou... kočky z ní vystěhovali psa. Pes si chodí lehnout do sklepa ke kotli nebo do kotce kde má druhou stejnou boudu a kočky vegetí v boudě hned vedle baráku.

29.9.2015 22:47
ladd

XXX.XXX.69.6

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
My měli tento box:

http://www.polystyren-shop.cz/polystyren-shop/eshop/2-1-Termoboxy-s-vikem/0/5/5-Polystyrenovy-termobox-s-vikem-Z

Vyřízli jsme kulatý otvor (úplně vyhovující je velikost víčka od "ešusu"), z vlastní zkušenosti otvor vyříznout ne úplně u dna, ale tak aby se kočka nemusela krčit, když do krabice leze a vystlat senem, lepší je údajně dřevitá vlna. Nepráší a neplesniví. Ještě podotknu, že obdélníkový otvor kocourovi nevyhovoval. Já to měla v závětří nad zastřešeným schodištěm, takže na vyvýšeném místě. Pokud to dáte do dřevěné bedýnky a jak píšete " s půlezkami" tak to bude mít kocourek komfortní

Někdo tu kdysi psal, že seno drží vlhkost, lepší že je sláma. Já jsem uzavřel do jedné papírové krabice s otvorem druhou asi poloviční velikosti, taky celou uzavřenou jen s otvorem. Vznikla tak bouda s předsíní a s dvojnásobně izolovaným prostorem. Na podlahu polystyren - krásně hřeje a nedrží vlhkost.

1.10.2015 21:36
july8

XXX.XXX.96.6

Moc Vám všem děkuji!
Boudu už máme...původně jsem chtěla malinkou boudičku a místo toho přítel vyrobil skoro barák i s balkonem
nemůžu se dočkat až to bude celé kompletní i s těma blbinkama na hraní

1.10.2015 21:44
july8

XXX.XXX.96.6

ladd napsal(a):
Někdo tu kdysi psal, že seno drží vlhkost, lepší že je sláma. Já jsem uzavřel do jedné papírové krabice s otvorem druhou asi poloviční velikosti, taky celou uzavřenou jen s otvorem. Vznikla tak bouda s předsíní a s dvojnásobně izolovaným prostorem. Na podlahu polystyren - krásně hřeje a nedrží vlhkost.

Původně jsme též měli tu předsíň, ale jelikož už tak to bylo šíleně velké 1m na 1,2m tak jsme to zmenšili a nechali jen jednu místnost. zrovna jsme zateplovali část baráku, tak se použil desítkový i na boudičku, tak snad mu bude teploučko

Přidejte reakci

Přidat smajlík