Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.2.2016 13:10
Tina125

XXX.XXX.12.95

Krásný den všem,

chtěla bych se zeptat na zeleninu u kočky. Je nějaká, kterou by kočka vyloženě nesměla baštit? Já vždycky když si udělám brokolici, tak se náš kocourek může zbláznit a leze mi málem až za krkem, ale mám strach mu ji dát

9.2.2016 13:53
joanne.s

XXX.XXX.55.89

Moc vás zdravím, Tino,
brokolici dávají i barfisti, takže bych se nebála a podala. I když si pamatuji, že po opakovaném vyšším množství nějaký pejsek prděl a průjmoval. Takže jen kousek, prostě s mírou.

9.2.2016 14:09
Tina125

XXX.XXX.12.95

joanne.s napsal(a):
Moc vás zdravím, Tino,
brokolici dávají i barfisti, takže bych se nebála a podala. I když si pamatuji, že po opakovaném vyšším množství nějaký pejsek prděl a průjmoval. Takže jen kousek, prostě s mírou.

Super, moc děkuji. Jako vím, že zelenina se běžně dává, ale u té brokolice jsem si nebyla jistá. On je po ní opravdu jak divej. Lítal za mnou, pískal, chodil po zadních...Já mu kousek dala, ale fakt malinkej a to potom teprv něco začalo. Tak já mu příště teda kousek dám. Tak ještě jednou moc děkuji a přeji hezký zbytek dne Vám i kocourkovi

9.2.2016 15:52
lusice

XXX.XXX.27.162

Můj kocour má nejradši dýni. Odmítl mrkev.

10.2.2016 10:05
lavacca

XXX.XXX.164.49

Nedávala bych nadýmavé potraviny (květák, fazole, čočku, apod.), ale jinak si myslím, mohou vše. Nikde jsem nečetla, že by pro ně byla nějaká zelenina jedovatá,

Jinak naše vařenou brokolici a zelené fazolky milují. :) Jedna miluje i mrkev, dýni a ředkev. :).

10.2.2016 23:23
Tina125

XXX.XXX.12.95

lavacca napsal(a):
Nedávala bych nadýmavé potraviny (květák, fazole, čočku, apod.), ale jinak si myslím, mohou vše. Nikde jsem nečetla, že by pro ně byla nějaká zelenina jedovatá,

Jinak naše vařenou brokolici a zelené fazolky milují. :) Jedna miluje i mrkev, dýni a ředkev. :).

Tak ta brokolice taky docela nadýmá, ale dala jsem mu fakt kousíček. Mě spíš překvapilo, že to vůbec tak moc chce. Žádná jiná kočka by mi to nejedla. On ještě teda šíleně miluje tvrdý sýr a rohlíky. Ale ty rohlíky mu teda nedopřeju. Ale jinak mi ukradl z plechu pečený brambory, dál ze sítka na dřezu těstoviny, taky odkráčel s půlkou chleba, kterou jsem pak našla roztrhanou v posteli a tak dále. No bylo toho už hodně. Je to šílenej zloděj, pořád něco krade. Ale on je tak roztomilej, že se na něho ani nedá zlobit.

11.2.2016 14:37
lavacca

XXX.XXX.141.155

Tina125 napsal(a):
Tak ta brokolice taky docela nadýmá, ale dala jsem mu fakt kousíček. Mě spíš překvapilo, že to vůbec tak moc chce. Žádná jiná kočka by mi to nejedla. On ještě teda šíleně miluje tvrdý sýr a rohlíky. Ale ty rohlíky mu teda nedopřeju. Ale jinak mi ukradl z plechu pečený brambory, dál ze sítka na dřezu těstoviny, taky odkráčel s půlkou chleba, kterou jsem pak našla roztrhanou v posteli a tak dále. No bylo toho už hodně. Je to šílenej zloděj, pořád něco krade. Ale on je tak roztomilej, že se na něho ani nedá zlobit.

No, naše kočky po brokolici nikdy neprděly. Dle mýho by toho musely sníst fakt dost, jeden kousek fakt nic neudělá.

11.2.2016 14:39
lavacca

XXX.XXX.141.155

Jinak já běžně zeleninu, rýži, těstoviny, apod. nabízím na okraj talířku, když chtějí, tak si vezmou. Ale taky mi takhle odcestovala párkrát svačina zabalená v pytlíku (chleba se sýrem či šunkou), našla jsem pak rozdrásaný pytlík, všude drobky a většinou kradou měkkou část chleba s vnitřkem a nechají kůrku. :D).

13.2.2016 01:01
Tina125

XXX.XXX.12.95

lavacca napsal(a):
Jinak já běžně zeleninu, rýži, těstoviny, apod. nabízím na okraj talířku, když chtějí, tak si vezmou. Ale taky mi takhle odcestovala párkrát svačina zabalená v pytlíku (chleba se sýrem či šunkou), našla jsem pak rozdrásaný pytlík, všude drobky a většinou kradou měkkou část chleba s vnitřkem a nechají kůrku. :D).

Já to znám. Pro mě byl taky docela šok najít postel celou zadrobenou chlebem. Byla docela síla to uklidit... Ale on teda naškubal aji tu kůrku. Je to malej zloděj

15.8.2019 15:12
Emine

XXX.XXX.219.22

Mě by zajímalo, zda by si dal třeba povařenou cuketu. Hokaido mu chutná s kuřecím a rýží

15.8.2019 21:26
Tina125

XXX.XXX.193.217

Emine napsal(a):
Mě by zajímalo, zda by si dal třeba povařenou cuketu. Hokaido mu chutná s kuřecím a rýží

Dobrý den, jestli byl dotaz směřovaný na mě, tak kocourek už nežije. Zemřel nám ještě toho roku......

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Zlatyna

22.2.2022 11:10
Zlatyna

XXX.XXX.141.212

Naše kočky milují ledový salát. Někdy jim chybí prostě něco zeleného. Koceci tráva jim moc dlouho nevydrží. Na jaře jim nosím čerstvou trávu z venku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík