Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Denij

7.3.2016 10:17
Denij

XXX.XXX.149.132

Ahoj, potřebuju poradit ohledně krmění.Kocour 10 měsíců se ustálil na Orijenu + čistá svalovina.Když mu dám srdíčko-kuřecí, kousek kůže...nechce, nechá to tam.Tuhle jsem byla v řeznictví a nevěděla jsem, o co si mám říct..Chrupavky a tak berete kde?Iděální by bylo si něco nakoupit, nabalíčkovat do mražáku..ale kůži a chrupavky mi asi neprodají?Jak to prakticky děláte vy?A co vůbec čičiná chutná?Díky smajlík D.

7.3.2016 11:21
rapotacka11

XXX.XXX.32.43

Občas dám i játra. Hovězí, vepřová. Hned, čerstvá.
Chutná jim to dost, ale nepřežerou se toho.
Dám asi tak 15 dkg, pro dvě.
1x - 2x za měsíc.

7.3.2016 18:48
lavacca

XXX.XXX.164.49

Denij napsal(a):
Ahoj, potřebuju poradit ohledně krmění.Kocour 10 měsíců se ustálil na Orijenu + čistá svalovina.Když mu dám srdíčko-kuřecí, kousek kůže...nechce, nechá to tam.Tuhle jsem byla v řeznictví a nevěděla jsem, o co si mám říct..Chrupavky a tak berete kde?Iděální by bylo si něco nakoupit, nabalíčkovat do mražáku..ale kůži a chrupavky mi asi neprodají?Jak to prakticky děláte vy?A co vůbec čičiná chutná?Díky smajlík D.

JÁ beru nejvíce masa od Krmiva Nýřany (prodávají rovnou mix drobů, ale i každý druh zvlášť už namletý či v kuse). Takže u nás frčí mix (srdce, játra, slezina, plíce, vemeno a držky), ale i samotná játra a slezina. Občas koupím v obchodě i ledviny, apod. ale ty dávám jen občas (zas filtrují z těla všechno špatné). Chrupavky beru od známého řezníka, ale myslim, že Nýřany je taky nabízejí. Dělají většinou balení po 1 a 2 kg, u kusovek jak to vyjde (např. hovězí srdce mívá běžně kolem 1,5 kg - vždy mi to převažují přímo na prodejně, aby cena odpovídala přesně množství). Jsou to takové salámy, které když trochu povolí se dají krásně nasekat/nakrájet ostrým nožem na menší a uděláte si tak zásobu na déle a pak jen taháte pytlíčky. :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík