*
XXX.XXX.186.93
V pátek jsme byla s kočičkou na kastraci. Probrala se sama. Večer se trošku najedla, ale v noci zvracela. Sobotu celou prospala, jíst nechce a ani pít. Jen se schovává a pospává. Je to normální? Všude jsme četla, že by měla už druhý den jíst.
*
napsal(a):
V pátek jsme byla s kočičkou na kastraci. Probrala se sama. Večer se trošku najedla, ale v noci zvracela. Sobotu celou prospala, jíst nechce a ani pít. Jen se schovává a pospává. Je to normální? Všude jsme četla, že by měla už druhý den jíst.
Dva dny nejezení ji nezabijí, ale pít MUSÍ. Je tu na to spousta vláken. Rozpusťte Glukopur (dodá kočce energii) a opatrně podávejte stříkačkou. Jaká je situace teď? Jak vypadá rána? Jak je krytá? A jak je velká (rána)?
*
XXX.XXX.186.93
Ráno snědla trochu kapsičky, ale úplně minimum. Celý den zase prospala schovaná. V záchudku měla jednou načurané, tak aspon něco. Teď už vylezla a nechá se konečně pohladit a dokonce už i vrní. S pitím žádná sláva, tak do ní cpu vodu injekční stříkačkou. Celkem se nechá, tak s tím budu pokračovat. Rána se mi zdá furt stejná. Zítra jdem na kontrolu, tak to snad bude dobré.
*
napsal(a):
Ráno snědla trochu kapsičky, ale úplně minimum. Celý den zase prospala schovaná. V záchudku měla jednou načurané, tak aspon něco. Teď už vylezla a nechá se konečně pohladit a dokonce už i vrní. S pitím žádná sláva, tak do ní cpu vodu injekční stříkačkou. Celkem se nechá, tak s tím budu pokračovat. Rána se mi zdá furt stejná. Zítra jdem na kontrolu, tak to snad bude dobré.
Na kontrole toto vše řekněte. Zdá se mi, že je špatná už celkem dlouho. A jak jsem Vám radila, do vody rozpusťte Glukopur - dodá tzv. rychlou energii, rychlý cukr. A zkusit můžete také lidský Nutridrink - bezpříchuťový - obsahuje kompletní výživu pro lidi, kteří nemohou přijímat normální stravu.
Taky mi to přijde docela dost dlouho. Naše měly hlad téměř hnedka po probuzení, kdy už samy chodily. Trochu jsem se toho bála, protože vet říkal, že jídlo až ráno, ale byly tak nešťastné, že každá dostala masíko nakrájené na maličké kousky a druhý den už dostaly své klasické porce masa. :) A vše v pohodě.
Ospalost a větší klid je běžný, přece jen je to bolí, tak více odpočívají. Stejně jako člověk po zákroku. Ale ta menší chuť do jídla i 3.den je divná..
*
XXX.XXX.186.93
Tak dneska po kontrole jsem už klidná. Rána se krásně hojí. Ospalost je prý normální a hlavně každá kočka to snáší jinak. Navíc v pusince má herpes vyvolaný stresem ze zákroku, takže proto ta nechuť. Jí málo ale hlavně, že jí a už vypadá rozhodně lépe :).
*
napsal(a):
Tak dneska po kontrole jsem už klidná. Rána se krásně hojí. Ospalost je prý normální a hlavně každá kočka to snáší jinak. Navíc v pusince má herpes vyvolaný stresem ze zákroku, takže proto ta nechuť. Jí málo ale hlavně, že jí a už vypadá rozhodně lépe :).
Hmm, tedy ten herpes se mi vůbec nelíbí! Herpetická infekce u kočky - jestli se nemýlím - může probíhat velmi závažně. Nechci Vás děsit, ale asi bych to ještě zkonzultovala jinde.
fikovnice
napsal(a):
Hmm, tedy ten herpes se mi vůbec nelíbí! Herpetická infekce u kočky - jestli se nemýlím - může probíhat velmi závažně. Nechci Vás děsit, ale asi bych to ještě zkonzultovala jinde.
Tak co jaká je situace? Přemýšlela jsem nad tí Vaším případem a napadá mě, že kočka je možná víc špatná z herpesvirové infekce než z kastrace.
Nechce se mi to teď hledat, ale je to tak, že očkování proti herpesvirové infekci je v takové té očkovací trojkombinaci? Čičina zadavatelky nebyla očkovaná?