Nelinka..
napsal(a):
Ahoj, naše kočka zvrací granule, protože je vůbec nekouše a poliká je celý blb jeden, nevíte co s tím ?
Není to blb. Jak je kočka stará? Může mít zánět dásní, a proto je polyká a nekouše. Podívejte se jí do tlamičky, jestli je ji z ní hodně cítit a jaké barvy jsou dásně - světle růžové, červené, do hněda nebo do fialova? Má vůbec všechny zuby?
Nelinka..
napsal(a):
Ona měla ještě včera jiný a ty byly velký a ty kousala. Jenže tyhle jak jsou o dost menší, tak je ona přiběhne k misce a spoliká je během 20 sekund no a pak to vyzvrací. Tamty nezvracela.
Aha a co je to za značku? Mně taky malinké granule nekousají, ale rovnou polykají. Otázkou je, proč je zvrací. Bude to tím hltáním, protože jsou asi granulky hodně dobré. V tom případě zkuste dát jen trošičku a po chvíli zase. Nám zase kocour zvrací vše tekuté - jogurt, vývar. Taky nevím, proč to tak je. Taky hltá, ale vyzvrací vždy jen ten jogurt nebo vývar. Konzervu ani granule ne.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud přecházíte na nové granule, je vhodné několik dnů míchat s těmi původními. Pravděpodobně ji ty nové velmi chutnají, tak je rychle zblajzne. Ale pro zažívání je to nepřirozené, tak šup s tím ven. A běžně kočka část granulí spolkne vcelku ;-).
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Pokud přecházíte na nové granule, je vhodné několik dnů míchat s těmi původními. Pravděpodobně ji ty nové velmi chutnají, tak je rychle zblajzne. Ale pro zažívání je to nepřirozené, tak šup s tím ven. A běžně kočka část granulí spolkne vcelku ;-).
Asi ano :).
Kočičí svět
napsal(a):
Aha a co je to za značku? Mně taky malinké granule nekousají, ale rovnou polykají. Otázkou je, proč je zvrací. Bude to tím hltáním, protože jsou asi granulky hodně dobré. V tom případě zkuste dát jen trošičku a po chvíli zase. Nám zase kocour zvrací vše tekuté - jogurt, vývar. Taky nevím, proč to tak je. Taky hltá, ale vyzvrací vždy jen ten jogurt nebo vývar. Konzervu ani granule ne.
Taky už dávám jen trochu a ještě pro jistotu, je rozlámu na menší kousíčky :).. Třeba na půlku
Ještě, že já mám tak zlatou kočku.ta i ty nejmenší granule (třeba N&D)poctivě rozkouše.A taky je po ní spousty drobečků v misce, jak je rozkouše.Kocour to odkoukal od ní, když byl malinkej, ale ty malý taky někdy nekouše.Ale zatím bez následků.Kupte kočce nějaký velký granule, který bude muset kousat...je to lepší i na zuby...