Pochybnosti o očkování

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.3.2016 14:58
rapotacka11

XXX.XXX.32.107

Nečetla.
Nevěděla.
Tušila.
Byznys.

18.3.2016 15:02
fikovnice

XXX.XXX.99.69

joanne.s napsal(a):
Http://www.stastnykocour.cz/stastnykocour-cz/10-Kocici-zdravi/15-Je-ockovani-skutecne-prinosem/0/0/0/discussion-all/9#bott9
Četli jste? Co vy na to, milí kočkaři?

ZAtím nemám čas to celé přečíst, ale narazila jsem tam na následující odstavec:

"Nosoda je homeopatický lék připravený z výtoku nebo podobného produktu z jedince postiženého danou nemocí. Nosoda nese energii této nemoci. Genus epidemkus je homeopatický lék, který odpovídá většině případů v epidemii, a tak může být použit jako preventivní prostředek. Stává se tak úspěšně při vypuknutí takových nemocí jako cholera nebo žlutá zimnice."

Jsem odpůrkyně homeopatik, i když ne fanatická - když to někomu pomáhá a věří tomu, tak ať do toho jde. Ale trochu to u mě diskredituje celý ten článek. Až pročtu, tak sem něco snad písnu.
Jinak postvakcinační sarkom - to je věc, která mě občas děsí v mých černých myšlenkách...

18.3.2016 15:16
lavacca

XXX.XXX.164.49

Až budu mít více času, přečtu to... nicméně beru očkování jako normální věc, venkovní kočky očkuji i proti vzteklině (kdyby náhodou) a nikdy žádný problém po aplikaci injekce. Jednou nám kočka měla bouli po vpichu, ale to měla po dávce ATB na kočičí rýmu. U klasické vakcíny jsem se u psů ani u koček s nějakou reakcí nesetkala.

Přidejte reakci

Přidat smajlík