Sdílím upozornění od kamarádky - dejte si pozor majitelé zvířat z Veřovic někdo tam sřílí vzduchovkou po kočkách.
Celý text:
Dobrý večer, pokud vám to přijde jako spam omlouvám se, ale dávejte si ve Veřovicích pozor na svá zvířátka. V okolí dolní jednoty coop někdo střílí na kočky vzduchovkou, a ajrsoftovou pistolí. Fotka v příloze je úterní rentgen našeho kocoura a jako bonus má zlomenou nohu (na kterou se nepostaví) tak že po něm musel někdo něco i hodit... Budu ráda za sdílení aby se tato zpráva dostala po celých Veřovicích. Prosím adminy aby to tu dali na zeď veřejně.Děkuji.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206165778287877&set=o.260359279337&type=3&theater
Foto: rentgen kocourka z úterý :(.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Parchanti, bestie! Kocourek ať se v rámci možností dá brzy do kupy. Mám známou ve Veřovicích - posílám dál...
Taky to nedokážu pochopit jak to může někdo udělat :(... občas mě ti chlupatci taky naštvou obzvlášť ti od sousedů kteří značkují :/ ale co se dá dělat... (majiteli to člověk nevysvětlí aby je nechal vykastrovat a příroda je příroda )... určitě bych nikdy zvířeti neublížila...
Nám někdo cca před pěti lety nakopl kocoura tak, že mu přerazil stehenní kost... kočičák to přežil a je to nejspíš nejdražší, kocour domácí, ve střední Evropě :)...
Fotky: rengen - ten den po operaci - a současný stav a jeho nejoblíbenější činnost (mimo jídla ).
Já se zvencnu, fakt.
Chudáček maličký.
Bohužel poznávám, že "některé lidstvo" je pořád stejně hloupé, zákeřné, bojovné, nepřející, neuvědomělé... jako v pravěku. Akorát jsou jiné technické prostředky.
Ještě mě napadlo, že v těch Veřovicích (ani nevím, kde to je, musím vygooglovat) bych vlítla na obecní úřad a trvala na nápravě. Mluvíme tu o zvířatech, ale jak málo stačí, aby někdo poslal děcko pro mlíko do obchodu a nějaký pošahanec, co tam střílí, nezvládne zbraň nebo nervy...
efendi
napsal(a):
Taky to nedokážu pochopit jak to může někdo udělat :(... občas mě ti chlupatci taky naštvou obzvlášť ti od sousedů kteří značkují :/ ale co se dá dělat... (majiteli to člověk nevysvětlí aby je nechal vykastrovat a příroda je příroda )... určitě bych nikdy zvířeti neublížila...
Nám někdo cca před pěti lety nakopl kocoura tak, že mu přerazil stehenní kost... kočičák to přežil a je to nejspíš nejdražší, kocour domácí, ve střední Evropě :)...
Fotky: rengen - ten den po operaci - a současný stav a jeho nejoblíbenější činnost (mimo jídla ).
Uuuuf, tak to byla šílená zlomenina, hnusná! To je haj.l, kdo to udělal! Ještě že je kocourek v pořádku!