Pozor - někdo střílí po kočkách - Veřovice (okr. Nový Jičín) !

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.3.2016 06:14
efendi

XXX.XXX.131.185

Sdílím upozornění od kamarádky - dejte si pozor majitelé zvířat z Veřovic někdo tam sřílí vzduchovkou po kočkách.

Celý text:
Dobrý večer, pokud vám to přijde jako spam omlouvám se, ale dávejte si ve Veřovicích pozor na svá zvířátka. V okolí dolní jednoty coop někdo střílí na kočky vzduchovkou, a ajrsoftovou pistolí. Fotka v příloze je úterní rentgen našeho kocoura a jako bonus má zlomenou nohu (na kterou se nepostaví) tak že po něm musel někdo něco i hodit... Budu ráda za sdílení aby se tato zpráva dostala po celých Veřovicích. Prosím adminy aby to tu dali na zeď veřejně.Děkuji.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206165778287877&set=o.260359279337&type=3&theater

Foto: rentgen kocourka z úterý :(.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.3.2016 06:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

Parchanti, bestie! Kocourek ať se v rámci možností dá brzy do kupy. Mám známou ve Veřovicích - posílám dál...

25.3.2016 12:42
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Ach jo, ještě horší je ta zlomená stehenní kost!

26.3.2016 16:01
Bledulebledá

XXX.XXX.119.96

Jen přidávám byť žiji jinde, kočku nám taky střelili a na veterině nám řekli, že z nevyndaného broku může kočka chytnout otravu olovem, tak opravdu bacha!

26.3.2016 21:07
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

To je šílené... smajlík
Přeji kocůrkovi brzké uzdravení, chudáčkovi.

A navíc, jak si někdo může dovolit střílet po čemkoliv v blízkosti obchodu, veřejného místa? smajlík

27.3.2016 20:54
efendi

XXX.XXX.131.185

Taky to nedokážu pochopit jak to může někdo udělat :(... občas mě ti chlupatci taky naštvou obzvlášť ti od sousedů kteří značkují :/ ale co se dá dělat... (majiteli to člověk nevysvětlí aby je nechal vykastrovat a příroda je příroda )... určitě bych nikdy zvířeti neublížila...

Nám někdo cca před pěti lety nakopl kocoura tak, že mu přerazil stehenní kost... kočičák to přežil a je to nejspíš nejdražší, kocour domácí, ve střední Evropě :)...

Fotky: rengen - ten den po operaci - a současný stav a jeho nejoblíbenější činnost (mimo jídla ).

27.3.2016 21:18
RomčaJelča

XXX.XXX.17.37

Já se zvencnu, fakt. smajlík Chudáček maličký.
Bohužel poznávám, že "některé lidstvo" je pořád stejně hloupé, zákeřné, bojovné, nepřející, neuvědomělé... jako v pravěku. Akorát jsou jiné technické prostředky.

Ještě mě napadlo, že v těch Veřovicích (ani nevím, kde to je, musím vygooglovat) bych vlítla na obecní úřad a trvala na nápravě. Mluvíme tu o zvířatech, ale jak málo stačí, aby někdo poslal děcko pro mlíko do obchodu a nějaký pošahanec, co tam střílí, nezvládne zbraň nebo nervy...

27.3.2016 23:45
fikovnice

XXX.XXX.99.69

efendi napsal(a):
Taky to nedokážu pochopit jak to může někdo udělat :(... občas mě ti chlupatci taky naštvou obzvlášť ti od sousedů kteří značkují :/ ale co se dá dělat... (majiteli to člověk nevysvětlí aby je nechal vykastrovat a příroda je příroda )... určitě bych nikdy zvířeti neublížila...

Nám někdo cca před pěti lety nakopl kocoura tak, že mu přerazil stehenní kost... kočičák to přežil a je to nejspíš nejdražší, kocour domácí, ve střední Evropě :)...

Fotky: rengen - ten den po operaci - a současný stav a jeho nejoblíbenější činnost (mimo jídla ).

Uuuuf, tak to byla šílená zlomenina, hnusná! To je haj.l, kdo to udělal! Ještě že je kocourek v pořádku!

Přidejte reakci

Přidat smajlík