Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.4.2016 22:07
Pherenike

XXX.XXX.210.184

Dobrý den, potřebovala bych radu kdo by měl podobnou zkušenost..

Vzala jsem si perského kocoura (2roky) od jedné známé co ho zanedbávala pul roku neléčené uši ( předešlá vet léčila na svrab) u našeho veterinaře byl svrab pod mikroskopem vyloučen ale byl určen zánět. Zánět jsme přelečili ale uši byly stejně zanešené mazem jako předtim proto jsme zvolili čištění uší pod narkozou ale ani to nezabralo a kocour má pořád černý maz v uších.. ( přikládám fotky) vyzkoušeli jsme kapky od beaphar, aptus orisolve( potom se šíleně škrábal a teď máme otodine ale něja to nemizí. nemáte někdo podobnou zkušenost ? muže te mi doporučit nějaké šetrné kapky ale učiné ?

kocour se neškrábe, nezapáchají mu uši netřepe hlavou

Děkuji za názory a rady.

4.4.2016 13:24
lavacca

XXX.XXX.164.49

Pherenike napsal(a):
Dobrý den, potřebovala bych radu kdo by měl podobnou zkušenost..

Vzala jsem si perského kocoura (2roky) od jedné známé co ho zanedbávala pul roku neléčené uši ( předešlá vet léčila na svrab) u našeho veterinaře byl svrab pod mikroskopem vyloučen ale byl určen zánět. Zánět jsme přelečili ale uši byly stejně zanešené mazem jako předtim proto jsme zvolili čištění uší pod narkozou ale ani to nezabralo a kocour má pořád černý maz v uších.. ( přikládám fotky) vyzkoušeli jsme kapky od beaphar, aptus orisolve( potom se šíleně škrábal a teď máme otodine ale něja to nemizí. nemáte někdo podobnou zkušenost ? muže te mi doporučit nějaké šetrné kapky ale učiné ?

kocour se neškrábe, nezapáchají mu uši netřepe hlavou

Děkuji za názory a rady.

No, osobně bych mu pro klid koupila u veta spot on Stronghold (zlikvidoval by svrab, kdyby to náhodou on byl...) a uši pravidelně čistila.

Zánět jste přeléčili, ale kocourovi se dál špiní uši...je opravdu ten zánět vyléčený? Občas se musí vyzkoušet jiné kapky, ne všechny hnedka napoprvé zaberou.

4.4.2016 13:36
rapotacka11

XXX.XXX.32.107

Surolan - kapky.

6.4.2016 14:24
lavacca

XXX.XXX.164.49

rapotacka11 napsal(a):
Surolan - kapky.

Ano, ten jsme měli 2x na zánět ucha u fenky, kdy ji zůstalo vlhčí ucho po koupání venku a vždy po pár kapáních byl klid a ouško krásně čisťounké.

Přidejte reakci

Přidat smajlík