Dobrý den, potřebovala bych radu kdo by měl podobnou zkušenost..
Vzala jsem si perského kocoura (2roky) od jedné známé co ho zanedbávala pul roku neléčené uši ( předešlá vet léčila na svrab) u našeho veterinaře byl svrab pod mikroskopem vyloučen ale byl určen zánět. Zánět jsme přelečili ale uši byly stejně zanešené mazem jako předtim proto jsme zvolili čištění uší pod narkozou ale ani to nezabralo a kocour má pořád černý maz v uších.. ( přikládám fotky) vyzkoušeli jsme kapky od beaphar, aptus orisolve( potom se šíleně škrábal a teď máme otodine ale něja to nemizí. nemáte někdo podobnou zkušenost ? muže te mi doporučit nějaké šetrné kapky ale učiné ?
kocour se neškrábe, nezapáchají mu uši netřepe hlavou
Děkuji za názory a rady.
Pherenike
napsal(a):
Dobrý den, potřebovala bych radu kdo by měl podobnou zkušenost..
Vzala jsem si perského kocoura (2roky) od jedné známé co ho zanedbávala pul roku neléčené uši ( předešlá vet léčila na svrab) u našeho veterinaře byl svrab pod mikroskopem vyloučen ale byl určen zánět. Zánět jsme přelečili ale uši byly stejně zanešené mazem jako předtim proto jsme zvolili čištění uší pod narkozou ale ani to nezabralo a kocour má pořád černý maz v uších.. ( přikládám fotky) vyzkoušeli jsme kapky od beaphar, aptus orisolve( potom se šíleně škrábal a teď máme otodine ale něja to nemizí. nemáte někdo podobnou zkušenost ? muže te mi doporučit nějaké šetrné kapky ale učiné ?
kocour se neškrábe, nezapáchají mu uši netřepe hlavou
Děkuji za názory a rady.
No, osobně bych mu pro klid koupila u veta spot on Stronghold (zlikvidoval by svrab, kdyby to náhodou on byl...) a uši pravidelně čistila.
Zánět jste přeléčili, ale kocourovi se dál špiní uši...je opravdu ten zánět vyléčený? Občas se musí vyzkoušet jiné kapky, ne všechny hnedka napoprvé zaberou.
kachen25