Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kotufa

18.4.2016 18:28
kotufa

XXX.XXX.110.22

Ahoj, nevíte náhodou, co to má můj perský kocourek na ocasu? Na kůži je to takové oranžové a chlupy kolem mastné a trošku vypadané. Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.4.2016 18:58
Uživatel s deaktivovaným účtem

kotufa napsal(a):
Ahoj, nevíte náhodou, co to má můj perský kocourek na ocasu? Na kůži je to takové oranžové a chlupy kolem mastné a trošku vypadané. Děkuji.

To je mazová žláza.

jestli není kastrovaný, tak kastrace pomůže.

18.4.2016 19:50
fikovnice

XXX.XXX.131.20

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To je mazová žláza.

jestli není kastrovaný, tak kastrace pomůže.

"Bodlinko", nemohla by to být event. nějaká reakce na kůži, např. alergická, např. po napadení parazity? Napadlo mě to proto, že něco podobného jsem kdysi viděla u našeho psiska a vetka postavila výše uvedenou dg.

kotufa

18.4.2016 20:26
kotufa

XXX.XXX.110.22

Kastrovaný je, a ta alergická reakce by to mohla být, měly jsme problémy s blechami (už jsme si je bohužel přivezly od chovatelky), nicméně nyní už je nemá, tak nevím, asi budu muset jet k veterináři. Začíná se to totiž rozšiřovat...

18.4.2016 20:33
fikovnice

XXX.XXX.131.20

kotufa napsal(a):
Kastrovaný je, a ta alergická reakce by to mohla být, měly jsme problémy s blechami (už jsme si je bohužel přivezly od chovatelky), nicméně nyní už je nemá, tak nevím, asi budu muset jet k veterináři. Začíná se to totiž rozšiřovat...

Uvidíme, zda se k tomu ještě "Bodlinka" vyjádří, nechci Vás plašit, ale opravdu mi to velmi připomíná alergickou reakci našeho psa na bleší poštípání. Vzhledem k tomu, že navíc blechy mají rády místo vzadu na hřbetu a na kořenu ocasu, tak bych prostě tuto eventualitu nevylučovala.

18.4.2016 20:34
fikovnice

XXX.XXX.131.20

kotufa napsal(a):

I to rozšiřování tomu napovídá, ale chce to holt navštívit veta in natura... Fotky na netu mohou být ošidné. Držím pěsti a pak hlavně písněte, co to tedy bylo.

20.4.2016 00:28
fikovnice

XXX.XXX.30.49

kotufa napsal(a):

Jo, myslím, že jsem nedodala, že náš pesan to měl také od blešího pokousání.

20.4.2016 00:29
fikovnice

XXX.XXX.30.49

fikovnice napsal(a):
Jo, myslím, že jsem nedodala, že náš pesan to měl také od blešího pokousání.

Aha, tak pardon, v nějakém příspěvku jsem to již psala...

Marcell888

12.6.2016 12:33
Marcell888

XXX.XXX.32.100

Fuj.

Přidejte reakci

Přidat smajlík