Ahoj,
prosím nevíte čím zabít blechy, co již 3 měsíce okupují kožíšky našich kočičáků?
Dávali jsme kapky, obojek ani koupel nezabrala...Samozřejmě i celý byt jsem, kompletně vydezinfikovala, vyprala a vyluxovala, ale jsou furt zablešený
Máte někdo podobnou zkušenost a co zabralo?
předem díky za odpovědi.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pavluše
napsal(a):
Ahoj,
prosím nevíte čím zabít blechy, co již 3 měsíce okupují kožíšky našich kočičáků?
Dávali jsme kapky, obojek ani koupel nezabrala...Samozřejmě i celý byt jsem, kompletně vydezinfikovala, vyprala a vyluxovala, ale jsou furt zablešený
předem díky za odpovědi.
S volně prodejnými léky si prostě neškrtnete.
mně osobně nikdy nezklamal stronghold, ale dobře funguje i comfortis. alternativou je třeba i advocate nebo advantage.
vše k dostání u veterináře.
Pavluše
napsal(a):
Ahoj,
předem díky za odpovědi.
Jednou jsem si s kočkou přivezla blešky - vše jsem pak vyprala (pelíšky, deky, apod.), vše ostatní vystříkala ředěným savem (pořádně vyvětrat!) a kočky dostaly spot on Stronghold. Vše za 3 týdny zopakovat a je klid.
My jsme bojovali s blechama snad přes rok, chvilku klid, pak se zase vrátily. Zkoušeli jsme všechno možné. pak jsme si u veterináře koupili tabletku, po měsíci ještě jednu a od blech je přes dva roky klid :) Stejnou zkušenost měla i známá, po tabletě klid. Předražené přípravky, které se prodávají jsou k ničemu.