Tereza.N
XXX.XXX.62.241
Dobrý den, během týdne by se naší Britce měli narodit koťata. Prosím o radu. Očekáváme ze všechny koťátka budou stejná a budu mit problem je rozeznat. Jedna se mi o to abych mohla kontrolovat přibírání na váze u každého kotěte. Prosim o vaše zkušenosti jak bych si je mohla poznačit. Nekde jsem viděla ze každé koťátko mělo mašli nebo jsem četla, ze mám koťátku obarvit drápek permanentním fixem. Jenže nevíme přesně kolik jich bude. Děkuji za rady :)
Tereza.N
napsal(a):
Dobrý den, během týdne by se naší Britce měli narodit koťata. Prosím o radu. Očekáváme ze všechny koťátka budou stejná a budu mit problem je rozeznat. Jedna se mi o to abych mohla kontrolovat přibírání na váze u každého kotěte. Prosim o vaše zkušenosti jak bych si je mohla poznačit. Nekde jsem viděla ze každé koťátko mělo mašli nebo jsem četla, ze mám koťátku obarvit drápek permanentním fixem. Jenže nevíme přesně kolik jich bude. Děkuji za rady :)
Někdo dává úplným prťatům barevné gumičky, protože takhle malé oboječky nejsou. :) Nebo ty mašle... ale ono to jde rozlišit i dle pohlaví + když si napíšete porodní váhy, tak kotě denně přibere kolem 20-30 gramů, takže lze pak jednoduše dané váhy přiřadit danému kotěti i bez toho, aby bylo nutné označení. ;) Myslím, že ještě nikdo neměl zcela vyrovnaný vrh tak, aby se dle toho nedalo kotě identifikovat ;).
xxxyyy
XXX.XXX.17.137
Tereza.N
napsal(a):
Nevím jak kočkám, ale štěňatům jsem háčkovala z vlny barevné obojky. Možná ze začátku by to mohlo být, ale jak si začnou hrát asi by si to strhla. Myslím, že starší už poznáte, taky můžete na různých místech vystřihnout srst, to časem doroste.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Koťátka z početného vrhu, z kterého pochází náš kocourek, měla uháčkovaný řetízek (jak už tady bylo napsáno) z různobarevných vln. Ještě ho mám schovaný
Tereza.N
XXX.XXX.62.241
Dekuju mockrát za rady. Určitě vyzkoišim něco z te vlny !