Mainská mývalí bez pp

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.5.2016 15:15

Dobrý den, pravidelně navštěvuji diskuzi i inzerci koček na ifauně. Inzerát, který jsem ale dnes objevila mně vyrazil dech.

https://www.ifauna.cz/kocky/inzerce/r/detail/2744562/mainska-myvali-kotatka-luxusni-kocourci/

Nevím jestli je to vtip nebo jak tomu mám rozumět... Myslíte, že se za tuhle cenu dají ti kocourci udat? Nabízet 7 kocourů bez pp po 7900, - Jsem zásadně proti plánovaným vrhům psů a koček bez PP, ale jestli jsou ti kocouři za tuhle cenu prodejní, tak jsme asi hloupá, že jsem doposud tenhle business neobjevila...

11.5.2016 15:40
lavacca

XXX.XXX.164.49

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den, pravidelně navštěvuji diskuzi i inzerci koček na ifauně. Inzerát, který jsem ale dnes objevila mně vyrazil dech.

https://www.ifauna.cz/kocky/inzerce/r/detail/2744562/mainska-myvali-kotatka-luxusni-kocourci/

Nevím jestli je to vtip nebo jak tomu mám rozumět... Myslíte, že se za tuhle cenu dají ti kocourci udat? Nabízet 7 kocourů bez pp po 7900, - Jsem zásadně proti plánovaným vrhům psů a koček bez PP, ale jestli jsou ti kocouři za tuhle cenu prodejní, tak jsme asi hloupá, že jsem doposud tenhle business neobjevila...

No, mainky bez PP jsem běžně vídala v inzerci za 4-5 tisíc. Myslím, že prodejní za skoro 8 tisíc nejsou. To už se dají kolem 10 sehnat na mazla ti s PP, ne?

11.5.2016 16:08

Právě tomu nerozumím, proč by někdo kupoval mainku bez PP za 8 tis., když s PP se dá sehnat za 10. Takže pán/paní, co inzeruje to prostě jen zkusila? A počítá s tím, že je prodá za těch cca 4-5 tis.? Už to mně teda přijde hrozné, že si někdo koupí kotě za 5 tis. od nějakého množitele. No jo, zřejmě je poptávka... Ale tohle já nikdy nepochopím.

11.5.2016 18:12
lavacca

XXX.XXX.164.49

Právě tomu nerozumím, proč by někdo kupoval mainku bez PP za 8 tis., když s PP se dá sehnat za 10. Takže pán/paní, co inzeruje to prostě jen zkusila? A počítá s tím, že je prodá za těch cca 4-5 tis.? Už to mně teda přijde hrozné, že si někdo koupí kotě za 5 tis. od nějakého množitele. No jo, zřejmě je poptávka... Ale tohle já nikdy nepochopím.

Dle mého to prostě zkouší, zda se někdo za tuto cenu nechytne... zkuste schválně inzeráty od paní ohlídat, tipuju, že jak je nebude moci prodat, půjde s cenou níž.

11.5.2016 19:00
joanne.s

XXX.XXX.16.63

Coby. hraje na neznalost, sou lidi co se třeba chytí, že je to stejná kvalita jako PP. hlavně že jsou po PP rodičích..

11.5.2016 19:54
fikovnice

XXX.XXX.131.20

pannikdo

12.5.2016 09:24
pannikdo

XXX.XXX.220.6

Já jsem se pozastavil nad tím, proč tedy panuje obecný názor, že tedy tahle paní na tom vydělává a chovatelé ne.
Vezmu-li tedy v potaz, že krmí kvalitně, dělá základní testy, tak jediné, co vidím jinak je pořizovací cena kočky. / i když jestliže jsou rodicče s PP, tak i na mazlíka koupila kočku za x tisíc. (ano, vím, chovné kočky se pohybují v řádech desetitisíců).
Ale nemám štěstí na inzeráty mainek, kde cena je pod nebo okolo deset tisíc. Spíš hodnš hodně výš.
Tak proč panuje tento názor? Množitelé vydělávají, chovatelé ne..

Přidejte reakci

Přidat smajlík