Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.5.2016 14:02
Laila.aila

XXX.XXX.97.219

Dobrý den, koček a koťat jsem za svůj život odchovala desítky vždy to byli obyčejné kočeny krom posledních napůl kříženek. Ted máme ragdolku 7 měsíců cca už 2 měsíce se nechce chovat ani moc mazlit občas přijde pro pohlazení, ale ne na dlouho. Nejspíš je to pubertou, protože naši společnost vyhledává pořád lepí se na mě u pc spí se mnou v posteli kam se hnem jde prdelka za námi. Máte někdo zkušenost s ragdolí pubertou? Je toto normální a začne se znovu mazlit a vrnět? Jako dřív. docela často, když jí hladíme, tak nás tlapkami odtáhne ve stylu nechytejte na mě. Někdy se nechá chvilku hladit na krku a pak už nechce a řekne si to právě odtažením nebo naznačením kousnutím, ale jen chytne ve stylu nech mě nebo kousnu.

23.5.2016 09:23
lusice

XXX.XXX.27.162

Mám 11 měsíčního ragdolla a měl asi dva měsíce období, kdy mazlení (kromě ranního a návratového) tolik nevyhledával. Teď naopak se chodí otírat o nohu a pak se rozplácne na záda, aby byl hlazen. I se více nechá nosit v náručí (to nemusel). Což vzhledem k tomu, že už má přes 5kg nemusím už moc já . Hodně ožil po kastraci. Místo uklidnění byl mnohem více aktivní, lítal po bytě, skákal po stěnách. Teď se tozklidnilo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík