Mám tu takové veselé téma. Navštívil někdo z vás kočičí kavárnu? Já poprvé včera a mám z toho opravdu zážitek, krásný zážitek. Hlavně mě dostal tak skvělý nápad, udělat něco takového. Posílejte své dojmy nebo klidně i fotky. Já jsem byla v Praze na Smíchově a opravdu mohu milovníkům koček doporučit. Přikládám i pár foteček. :).
Já byla třikrát zde: http://www.modrykocour.cz/kockocteni/zajimavosti/v-kocici-kavarne-dil-druhy-kavarna-kocourkov-olomouc
A byla jsem velmi spokojená také
pannikdo

XXX.XXX.220.6
Líbí se mi tam...Je někde nějaký seznam? Nevíte, jestli je kočičí kavárna někde v jižních Čechách? A jsou i...psí kavárny?
joanne.s
napsal(a):
Já byla třikrát zde: http://www.modrykocour.cz/kockocteni/zajimavosti/v-kocici-kavarne-dil-druhy-kavarna-kocourkov-olomouc
A byla jsem velmi spokojená také
Díky za typ, tam si určitě zajdu, neb bydlím kousek od Olomouce...
pannikdo

XXX.XXX.220.6
Http://www.modrykocour.cz/kockocteni/zajimavosti/seznam-kocicich-kavaren
Tady je seznam.
Kamarádka prý taky byla na Smíchově a moc se jí tam nelíbilo. Tedy, kočky super, nápad super, ale když vešla, tak prý, smrad.
Prý mají možnost chodit ven, ale nebylo otevřeno.
A ještě si stěžovala, že když šla na wc, tak to bylo přes nějakou chodbu, kde chodili lidi do svých bytů. Nevím, nebyl jsem.
Na severu furt žádná.
Adelika

XXX.XXX.234.14
Přijďte se podívat do skvělé kočičí kavárny v centru Brna na Kolišti 55. Jmenuje se Envi café a je tam 8 mazlivých a hravých kočenek, úžasné domácí zákusky i palačinky a výborná káva.
litanie
napsal(a):
Nádražní 716/46, Moravská Ostrava,702 00 Ostrava-Moravská Ostrava a Přívoz.
Čauky Mňauky
http://kobzol1987.wixsite.com/caukymnaukycafe
Mají jednu obyčejnou černou kočičku + 5 MCO + 2 ragdolly.
Kočičí svět
napsal(a):
Škoda, že taková kavárna není v Moravskoslezském kraji Byla bych pravidelným návštěvníkem
V Ostravě je:http://kobzol1987.wixsite.com/caukymnaukycafe.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kamarádka mě vzala do Coffecat v Olomouci. Skvělý zážitek
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Kamarádka mě vzala do Coffecat v Olomouci. Skvělý zážitek
Já byla tuto sobotu přizvána do Čauky Mňauky v Ostravě a také super zážitek.
Navíc miluji MCO a těch tu byla převaha. Byla to moje první návštěva kočičí kavárny a byla jsem nadšená... tímto děkuji těm, kdo mě tam pozvali.
Acamar
napsal(a):
A taky - kromě zmíněné olomoucké a Čauky mňauky a Mňaukafé v Ostravě - jsou i v Opavě a Hranicích.
Tak Hranice byly asi falešný poplach Před časem jsem hledala ve vyhledávači kočičí kavárny MS kraj a byl tam i jakýsi odkaz na Hranice. Teď když to hledám, tak se zdá, že tehdy šlo o kavárnu U mlsné kočky, která je kočičí jen názvem a výzdobou, ale bez živých kočičáků škoda.
Takže zbývá Ostrava, Olomouc a Opava.
Dobrý den, byla jsem na pozvání kamarádky a pak sama s přítelem v Praze 8 - Karlíně, kočky tu nejsou moc kontaktní - pokud nezašustíte s pamlsky v pytlíku - bohužel krmit se nesmí. Jinak posezení hezké a čisté a výborná káva a výborné zákusky (cenově trošku dražší).
Kočičky jsou nalezenci - z útulku, a tak to má i svůj jistý smysl. Je zde i výstava obrazů se zvířecí téatikou jedné malířky, ale vše včetně jednotlivých koček je okomentováno na nabídkovém lístku na každém stolku kavárny. Doporučuji, je to zvláště pro kočkaře zážitek.
Edánek
napsal(a):
Dobrý den, byla jsem na pozvání kamarádky a pak sama s přítelem v Praze 8 - Karlíně, kočky tu nejsou moc kontaktní - pokud nezašustíte s pamlsky v pytlíku - bohužel krmit se nesmí. Jinak posezení hezké a čisté a výborná káva a výborné zákusky (cenově trošku dražší).
Kočičky jsou nalezenci - z útulku, a tak to má i svůj jistý smysl. Je zde i výstava obrazů se zvířecí téatikou jedné malířky, ale vše včetně jednotlivých koček je okomentováno na nabídkovém lístku na každém stolku kavárny. Doporučuji, je to zvláště pro kočkaře zážitek.
My jsme v Karlíně byli loni v listopadu a kočky mi přišly v pohodě a přátelské. Dvě nám okupovaly stolek (samozřejmě nejvíc, když se jedlo), pár jich pospávalo na židlích, a nechaly se v klidu hladit a vrněly. Další byly dole, tam si zas dcera vyhrála s jejich nejmladším kotěcím přírůstkem s papírovou kouličkou...Možná jsme měli štěstí a trefili jsme se jim do nálady.
Jinak prostor kavárny se mi líbil taky velmi, byl útulný, a líbila se mi i spousta drobností, které si na upomínku člověk mohl koupit a odnést domů - pohlednice s místními kočičkami, perníčky, pralinky s fotečkami kočiček...ani už si to všechno ani nepamatuji.
Edánek:
z vlastní zkušenosti v jiných dvou kavárnách musím říct, že dost záleží, kolik v kavárně aktuálně je návštěvníků, a zda tam nejsou děti, které kočky příliš pronásledují. to se hned kočky chovají ke všem jinak.
ale abych dětem nekřivdila - zažila jsem i starší paní, kterak kočku pokojně spící naschvál budila..
prostě vše je o lidech a o citu a přístupu ke zvířeti.
Za mna mozem doporucit urcite kociciu kaviarnu http://kocicipelisek.cz/ Som tam vzdy velmi spokojna majitelia su mily, obsluha prijemna, krasne prostredie, casto nejake hrave kotatka na pozorovanie, alebo velmi prijemne kocicky na mazlenie, kava vyborna o dortoch ani nehovorim, vzdy ked dojdem je tam nieco nove a najvacsi + za mna ze sa jedna o Umistnovaci kavarnu :) takze kocicky netrpia "prepracovanim " a vdaka tejto kaviarni si za necely rok naslo staly domov uz 80 + kociciek coz je nieco uzasne
Tak dneska jsem poprvé navštívila kočičí kavárnu Čauky mňauky v Ostravě.
Obsluha příjemná, káva výborná, dorty všechny čokoládové- ( což se divím, čokoláda je přeci pro zvířata toxická) zkusila jsem ten s malinami= vynikající! , kočky některé mazlivé jiné jen na pozorování z dálky, hračky pro kočky k dispozici návštěvníkům , koček je 8-12.
přidávám jen povedené fotky, kočandy pořád pochodovaly a nebylo možné je pořádně vyfotit
Já jsem byla v také v kočičí kavárně Čauky mňauky v Ostravě a jen náhodou jsem zjistila, jak si kočičky přivlastnit tak trochu pro sebe .
Kavárnu jsem navštívila se svými novými a úžasnými kamarádkami kočkomilkami .
Uháčkovala jsem pro kočky z kavárny myšky na hraní a přidala jsem trochu kozlíku. Po vytažení hraček z kabelky nastal fofr, kočky nám obsadily nejen stůl, ale i židle , nebylo místo ani na kafe . Tak silnou reakci koček jsem vůbec nečekala, byla to spíš náhoda.
Kočky byly nádherné a občerstvení bylo taky dobré. Krásně jsme si to užily .
Samozřejmě jsem se nejprve dovolila obsluhy, jestli kočkám hračky mohu dát.
Machyska
napsal(a):
Já jsem byla v také v kočičí kavárně Čauky mňauky v Ostravě a jen náhodou jsem zjistila, jak si kočičky přivlastnit tak trochu pro sebe .
Kavárnu jsem navštívila se svými novými a úžasnými kamarádkami kočkomilkami .
Uháčkovala jsem pro kočky z kavárny myšky na hraní a přidala jsem trochu kozlíku. Po vytažení hraček z kabelky nastal fofr, kočky nám obsadily nejen stůl, ale i židle , nebylo místo ani na kafe . Tak silnou reakci koček jsem vůbec nečekala, byla to spíš náhoda.
Kočky byly nádherné a občerstvení bylo taky dobré. Krásně jsme si to užily .
Samozřejmě jsem se nejprve dovolila obsluhy, jestli kočkám hračky mohu dát.
Bylo to perfektní a doteď na to ráda vzpomínám.
Pokud to půjde, tak návštěvu v kavárně zopakujeme...
... samozřejmě opět s uháčkovanými myšičkami...
Naty1
napsal(a):
Tak dneska jsem poprvé navštívila kočičí kavárnu Čauky mňauky v Ostravě.
Obsluha příjemná, káva výborná, dorty všechny čokoládové- ( což se divím, čokoláda je přeci pro zvířata toxická) zkusila jsem ten s malinami= vynikající! , kočky některé mazlivé jiné jen na pozorování z dálky, hračky pro kočky k dispozici návštěvníkům , koček je 8-12.
přidávám jen povedené fotky, kočandy pořád pochodovaly a nebylo možné je pořádně vyfotit
12? Já napočítala 8, ale přiznávám, že si taky nejsem jistá, ony si byly některé dost podobné a pořád se hemžily dort vypadá dobře...dcera si dala goji puding, no a ten zas tak úžasný nebyl (musela jsem dojíst).
Acamar
napsal(a):
12? Já napočítala 8, ale přiznávám, že si taky nejsem jistá, ony si byly některé dost podobné a pořád se hemžily dort vypadá dobře...dcera si dala goji puding, no a ten zas tak úžasný nebyl (musela jsem dojíst).
No právě, byly si dost podobné a pořád někde chodily, navíc jsem si nevšimla kolik se jich schovává nahoře na škrabadlech