Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.5.2016 12:53
Maju2

XXX.XXX.229.101

Mám tu takové veselé téma. Navštívil někdo z vás kočičí kavárnu? Já poprvé včera a mám z toho opravdu zážitek, krásný zážitek. Hlavně mě dostal tak skvělý nápad, udělat něco takového. Posílejte své dojmy nebo klidně i fotky. Já jsem byla v Praze na Smíchově a opravdu mohu milovníkům koček doporučit. Přikládám i pár foteček. :).

pannikdo

26.5.2016 14:08
pannikdo

XXX.XXX.220.6

Líbí se mi tam...Je někde nějaký seznam? Nevíte, jestli je kočičí kavárna někde v jižních Čechách? A jsou i...psí kavárny?

26.5.2016 14:28
Kočičí svět

XXX.XXX.32.8

Škoda, že taková kavárna není v Moravskoslezském kraji Byla bych pravidelným návštěvníkem

26.5.2016 21:19
Bejina

XXX.XXX.112.69

joanne.s napsal(a):
Já byla třikrát zde: http://www.modrykocour.cz/kockocteni/zajimavosti/v-kocici-kavarne-dil-druhy-kavarna-kocourkov-olomouc

A byla jsem velmi spokojená také

Díky za typ, tam si určitě zajdu, neb bydlím kousek od Olomouce...

pannikdo

27.5.2016 10:21
pannikdo

XXX.XXX.220.6

Http://www.modrykocour.cz/kockocteni/zajimavosti/seznam-kocicich-kavaren

Tady je seznam.
Kamarádka prý taky byla na Smíchově a moc se jí tam nelíbilo. Tedy, kočky super, nápad super, ale když vešla, tak prý, smrad.
Prý mají možnost chodit ven, ale nebylo otevřeno.
A ještě si stěžovala, že když šla na wc, tak to bylo přes nějakou chodbu, kde chodili lidi do svých bytů. Nevím, nebyl jsem.
Na severu furt žádná.

27.5.2016 23:31
litanie

XXX.XXX.166.41

Kočičí svět napsal(a):
Škoda, že taková kavárna není v Moravskoslezském kraji Byla bych pravidelným návštěvníkem

Nádražní 716/46, Moravská Ostrava,702 00 Ostrava-Moravská Ostrava a Přívoz.

30.5.2016 08:42
Maju2

XXX.XXX.182.186

Mně se teda na Smíchově líbilo. Kočičky mohly ven a nesmrdělo to tam. Teda možná až co jsme odcházeli, ale sama, jako majitel koček vím, že kočičí hovínka smrdí hodně a nelibí vůně se šíří rychle a ikdyž jej hned vyhodím, chvíli to ještě smrdí. :).

30.5.2016 08:59
joanne.s

XXX.XXX.41.2

V Kocourkově v Olomouci smrad žádný. Ale taky záchodky mají kočky uschované v části, kam návštěvníci nesmí.

Adelika

9.1.2017 14:18
Adelika

XXX.XXX.234.14

Přijďte se podívat do skvělé kočičí kavárny v centru Brna na Kolišti 55. Jmenuje se Envi café a je tam 8 mazlivých a hravých kočenek, úžasné domácí zákusky i palačinky a výborná káva.

9.1.2017 18:08
Acamar

XXX.XXX.29.135

litanie napsal(a):
Nádražní 716/46, Moravská Ostrava,702 00 Ostrava-Moravská Ostrava a Přívoz.

Čauky Mňauky
http://kobzol1987.wixsite.com/caukymnaukycafe

Mají jednu obyčejnou černou kočičku + 5 MCO + 2 ragdolly.

9.1.2017 19:19
Naty1

XXX.XXX.47.70

Kočičí svět napsal(a):

V Ostravě je:http://kobzol1987.wixsite.com/caukymnaukycafe.

9.1.2017 19:38
Acamar

XXX.XXX.29.135

A taky - kromě zmíněné olomoucké a Čauky mňauky a Mňaukafé v Ostravě - jsou i v Opavě a Hranicích.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.1.2017 19:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kamarádka mě vzala do Coffecat v Olomouci. Skvělý zážitek smajlík

9.1.2017 22:05
Bejina

XXX.XXX.112.69

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kamarádka mě vzala do Coffecat v Olomouci. Skvělý zážitek smajlík

Já byla tuto sobotu přizvána do Čauky Mňauky v Ostravě a také super zážitek.
Navíc miluji MCO a těch tu byla převaha. Byla to moje první návštěva kočičí kavárny a byla jsem nadšená... tímto děkuji těm, kdo mě tam pozvali.

10.1.2017 09:02
Acamar

XXX.XXX.57.109

Acamar napsal(a):
A taky - kromě zmíněné olomoucké a Čauky mňauky a Mňaukafé v Ostravě - jsou i v Opavě a Hranicích.

Tak Hranice byly asi falešný poplach Před časem jsem hledala ve vyhledávači kočičí kavárny MS kraj a byl tam i jakýsi odkaz na Hranice. Teď když to hledám, tak se zdá, že tehdy šlo o kavárnu U mlsné kočky, která je kočičí jen názvem a výzdobou, ale bez živých kočičáků škoda.
Takže zbývá Ostrava, Olomouc a Opava.

10.1.2017 09:07
joanne.s

XXX.XXX.41.2

V Olomouci byly původně kočičí kavárny dvě. Bohužel Kocourkov /moje oblíbená/ ukončil činnost, zbývá jen CoffeCat.

10.1.2017 09:16
Edánek

XXX.XXX.237.113

Dobrý den, byla jsem na pozvání kamarádky a pak sama s přítelem v Praze 8 - Karlíně, kočky tu nejsou moc kontaktní - pokud nezašustíte s pamlsky v pytlíku - bohužel krmit se nesmí. Jinak posezení hezké a čisté a výborná káva a výborné zákusky (cenově trošku dražší).
Kočičky jsou nalezenci - z útulku, a tak to má i svůj jistý smysl. Je zde i výstava obrazů se zvířecí téatikou jedné malířky, ale vše včetně jednotlivých koček je okomentováno na nabídkovém lístku na každém stolku kavárny. Doporučuji, je to zvláště pro kočkaře zážitek.

10.1.2017 09:28
Acamar

XXX.XXX.57.109

Edánek napsal(a):
Dobrý den, byla jsem na pozvání kamarádky a pak sama s přítelem v Praze 8 - Karlíně, kočky tu nejsou moc kontaktní - pokud nezašustíte s pamlsky v pytlíku - bohužel krmit se nesmí. Jinak posezení hezké a čisté a výborná káva a výborné zákusky (cenově trošku dražší).
Kočičky jsou nalezenci - z útulku, a tak to má i svůj jistý smysl. Je zde i výstava obrazů se zvířecí téatikou jedné malířky, ale vše včetně jednotlivých koček je okomentováno na nabídkovém lístku na každém stolku kavárny. Doporučuji, je to zvláště pro kočkaře zážitek.

My jsme v Karlíně byli loni v listopadu a kočky mi přišly v pohodě a přátelské. Dvě nám okupovaly stolek (samozřejmě nejvíc, když se jedlo), pár jich pospávalo na židlích, a nechaly se v klidu hladit a vrněly. Další byly dole, tam si zas dcera vyhrála s jejich nejmladším kotěcím přírůstkem s papírovou kouličkou...Možná jsme měli štěstí a trefili jsme se jim do nálady.
Jinak prostor kavárny se mi líbil taky velmi, byl útulný, a líbila se mi i spousta drobností, které si na upomínku člověk mohl koupit a odnést domů - pohlednice s místními kočičkami, perníčky, pralinky s fotečkami kočiček...ani už si to všechno ani nepamatuji.

10.1.2017 10:11
Edánek

XXX.XXX.137.46

...ano je to možné, al šla jsem tam s tím, že budu v kočičím obležení (jak mne někdo říkal), ale i tak jsem si jich tam pár pohladila... nicméně se mi tam moc líbilo a už plánuji další návštěvu -.

10.1.2017 10:34
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Edánek:
z vlastní zkušenosti v jiných dvou kavárnách musím říct, že dost záleží, kolik v kavárně aktuálně je návštěvníků, a zda tam nejsou děti, které kočky příliš pronásledují. to se hned kočky chovají ke všem jinak.
ale abych dětem nekřivdila - zažila jsem i starší paní, kterak kočku pokojně spící naschvál budila..
prostě vše je o lidech a o citu a přístupu ke zvířeti.

10.1.2017 11:01
Edánek

XXX.XXX.159.45

...my se strefili vždy když bylo docela plno...ale chápu ty kočindy...

10.1.2017 15:34
RychlaRota

XXX.XXX.210.100

Za mna mozem doporucit urcite kociciu kaviarnu http://kocicipelisek.cz/ Som tam vzdy velmi spokojna majitelia su mily, obsluha prijemna, krasne prostredie, casto nejake hrave kotatka na pozorovanie, alebo velmi prijemne kocicky na mazlenie, kava vyborna o dortoch ani nehovorim, vzdy ked dojdem je tam nieco nove a najvacsi + za mna ze sa jedna o Umistnovaci kavarnu :) takze kocicky netrpia "prepracovanim " a vdaka tejto kaviarni si za necely rok naslo staly domov uz 80 + kociciek coz je nieco uzasne

31.1.2017 20:10
Naty1

XXX.XXX.47.70

Tak dneska jsem poprvé navštívila kočičí kavárnu Čauky mňauky v Ostravě.
Obsluha příjemná, káva výborná, dorty všechny čokoládové- ( což se divím, čokoláda je přeci pro zvířata toxická) zkusila jsem ten s malinami= vynikající! , kočky některé mazlivé jiné jen na pozorování z dálky, hračky pro kočky k dispozici návštěvníkům , koček je 8-12.

přidávám jen povedené fotky, kočandy pořád pochodovaly a nebylo možné je pořádně vyfotit

31.1.2017 20:48
Machyska

XXX.XXX.252.23

Já jsem byla v také v kočičí kavárně Čauky mňauky v Ostravě a jen náhodou jsem zjistila, jak si kočičky přivlastnit tak trochu pro sebe .

Kavárnu jsem navštívila se svými novými a úžasnými kamarádkami kočkomilkami .
Uháčkovala jsem pro kočky z kavárny myšky na hraní a přidala jsem trochu kozlíku. Po vytažení hraček z kabelky nastal fofr, kočky nám obsadily nejen stůl, ale i židle , nebylo místo ani na kafe . Tak silnou reakci koček jsem vůbec nečekala, byla to spíš náhoda.
Kočky byly nádherné a občerstvení bylo taky dobré. Krásně jsme si to užily .

Samozřejmě jsem se nejprve dovolila obsluhy, jestli kočkám hračky mohu dát.

31.1.2017 20:57
Naty1

XXX.XXX.47.70

Myslím že jsem jednu vaši myšku potkala

31.1.2017 21:00
Machyska

XXX.XXX.252.23

Naty1 napsal(a):
Myslím že jsem jednu vaši myšku potkala

To je možné, byla jsem tam po kočičí výstavě na začátku ledna .

Ti tři nádherní kocourci jsou bráškové.

31.1.2017 21:15
Bejina

XXX.XXX.112.69

Machyska napsal(a):
Já jsem byla v také v kočičí kavárně Čauky mňauky v Ostravě a jen náhodou jsem zjistila, jak si kočičky přivlastnit tak trochu pro sebe .

Kavárnu jsem navštívila se svými novými a úžasnými kamarádkami kočkomilkami .
Uháčkovala jsem pro kočky z kavárny myšky na hraní a přidala jsem trochu kozlíku. Po vytažení hraček z kabelky nastal fofr, kočky nám obsadily nejen stůl, ale i židle , nebylo místo ani na kafe . Tak silnou reakci koček jsem vůbec nečekala, byla to spíš náhoda.
Kočky byly nádherné a občerstvení bylo taky dobré. Krásně jsme si to užily .

Samozřejmě jsem se nejprve dovolila obsluhy, jestli kočkám hračky mohu dát.

Bylo to perfektní a doteď na to ráda vzpomínám.
Pokud to půjde, tak návštěvu v kavárně zopakujeme...

... samozřejmě opět s uháčkovanými myšičkami...

31.1.2017 21:22
Machyska

XXX.XXX.252.23

Bejina napsal(a):
Bylo to perfektní a doteď na to ráda vzpomínám.
Pokud to půjde, tak návštěvu v kavárně zopakujeme...

... samozřejmě opět s uháčkovanými myšičkami...

To beru .

Ty dortíky vypadají taky dobře, ty jsme si nedaly, máme co napravovat.

31.1.2017 21:27
Naty1

XXX.XXX.47.70

Zkoušela jsem i ten Pařížský krém, dobrý, ale ten malinový byl lepší

1.2.2017 12:17
Acamar

XXX.XXX.29.135

Naty1 napsal(a):
Tak dneska jsem poprvé navštívila kočičí kavárnu Čauky mňauky v Ostravě.
Obsluha příjemná, káva výborná, dorty všechny čokoládové- ( což se divím, čokoláda je přeci pro zvířata toxická) zkusila jsem ten s malinami= vynikající! , kočky některé mazlivé jiné jen na pozorování z dálky, hračky pro kočky k dispozici návštěvníkům , koček je 8-12.

přidávám jen povedené fotky, kočandy pořád pochodovaly a nebylo možné je pořádně vyfotit

12? Já napočítala 8, ale přiznávám, že si taky nejsem jistá, ony si byly některé dost podobné a pořád se hemžily dort vypadá dobře...dcera si dala goji puding, no a ten zas tak úžasný nebyl (musela jsem dojíst).

1.2.2017 12:19
Acamar

XXX.XXX.29.135

Machyska napsal(a):
To beru .

Ty dortíky vypadají taky dobře, ty jsme si nedaly, máme co napravovat.

Jojo Je třeba zkontrolovat myšky a dortíky

1.2.2017 13:59
Naty1

XXX.XXX.47.70

Acamar napsal(a):
12? Já napočítala 8, ale přiznávám, že si taky nejsem jistá, ony si byly některé dost podobné a pořád se hemžily dort vypadá dobře...dcera si dala goji puding, no a ten zas tak úžasný nebyl (musela jsem dojíst).

No právě, byly si dost podobné a pořád někde chodily, navíc jsem si nevšimla kolik se jich schovává nahoře na škrabadlech

1.2.2017 20:00
Bejina

XXX.XXX.112.69

Acamar napsal(a):
Jojo Je třeba zkontrolovat myšky a dortíky

Ke kontrole se přidávám i já...

1.2.2017 22:46
Machyska

XXX.XXX.252.23

Já jsem napočítala tři Mainské mývalí brášky, dvě Ragdoll, jednu černou a dvě tříbarevné.

Příště budeme u dortíku počítat kočky

Přidejte reakci

Přidat smajlík