Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

loi

8.6.2016 08:03
loi

XXX.XXX.159.151

Chodíte s kočkou na vodítku, která žije v bytě?

8.6.2016 08:12
Kočičí svět

XXX.XXX.32.208

Ano, chodila jsem, ale pochopila jsem, že kočka není pes a že jí to nedělá dobře na psychiku, tak jsem přestala. Člověk to myslí dobře - chce, aby se kočka provětrala na čerstvém vzduchu, ale pro většinu koček to má úplně opačný efekt - bojí se, jsou agresivní, rozhodně nečekejte příjemnou procházku. I když pokud máte kočku s psí povahou, která má ráda všechny lidi, neutíká, s každým se chce pomazlit, možná by takové kočce vodítko nevadilo. Jinak z procházky bude jen mrzout, který sedí na jednom místě, nechce se hnout a syčí.

8.6.2016 08:52
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Ano, zkoušela jsem, nedoporučuji. Za prvé, kočka druhý den tesknila, nechápala, že nemůžem chodit denně. Což fakt nemůžem, žijem ve velkém městě v provoze /na venčení jsme jeli v přeńosce, autem/.

druhá věc - kočka si jde i na vodítku dle libosti, a já jsem šla podle ní. Kočka nepůjde podle vás, kam chcete vy. Tudíž i křoví, roští, mlází, ostružiní apod.

a v neposlední řadě - vodítko jsem normálně upevnila, přitáhla. Přesto si ho nakonec sundala, bez větších problémů, nechápala jsem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík