Šílená kočka - stříhání

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2016 07:05
verush

XXX.XXX.237.190

Zdavím,
chtěla bych se zeptat je něco pro kočky co by je nějak oblblo nebo přispalo ? Potřebujeme jí ostříhat ale je jako satan jen co se kní strojek přiblíží.

Uvažovala jsem o sedalinu, ale po tom co jsem četla jsem ho zamítla.

Máte nějaký nápad ? Prosím o jakýkoliv tip

Všem předem děkuji.

11.6.2016 11:02
lavacca

XXX.XXX.164.49

verush napsal(a):
Zdavím,
chtěla bych se zeptat je něco pro kočky co by je nějak oblblo nebo přispalo ? Potřebujeme jí ostříhat ale je jako satan jen co se kní strojek přiblíží.

Uvažovala jsem o sedalinu, ale po tom co jsem četla jsem ho zamítla.

Máte nějaký nápad ? Prosím o jakýkoliv tip

Všem předem děkuji.

Nechte ji uspat a ostříhat na veterině. Neznám kočku, která by se nechala ostříhat bez uspání. Je to pro ně traumatické. A nezkoušela bych nějaké oblbováky, apod. doma! To ji můžete dost ublížit.

11.6.2016 13:16
fikovnice

XXX.XXX.30.49

lavacca napsal(a):
Nechte ji uspat a ostříhat na veterině. Neznám kočku, která by se nechala ostříhat bez uspání. Je to pro ně traumatické. A nezkoušela bych nějaké oblbováky, apod. doma! To ji můžete dost ublížit.

Přesně tak, žádné oblbování doma, do toho risku bych nešla. Ani nevím jak to dělají v psích/kočičích salónech? Nevíte - smí tam použít nějaká oblbovadla?

11.6.2016 14:02
joanne.s

XXX.XXX.19.245

Co vím, na psy v salonu nepoužívají nic. Prý spolupracují /ovšem pracuje se v nepřítomnosti páníka, prý je to důležité.

Na stříhání drápků kočce v salonu taky nic:D vyzkoušeno.

11.6.2016 15:54
lavacca

XXX.XXX.164.49

fikovnice napsal(a):
Přesně tak, žádné oblbování doma, do toho risku bych nešla. Ani nevím jak to dělají v psích/kočičích salónech? Nevíte - smí tam použít nějaká oblbovadla?

Psi se běžně stříhají bez uspání. Pokud se jedná o případ psa, jež byl týraný, apod. a nenechá na sebe sáhnout, stříhá se taky za narkózy u veta. Kočky se stříhají, co vím, vždy v narkóze. Žádná nesnese stříhání či strojek.

Ve většině případů se stříhá přímo na veterině, kde to dělá většinou sestřička. Někde jsem i četla, že paní, která má salón, spolupracuje s veterinou a stříhá psa/kočku v narkóze na veterině sama.

12.6.2016 14:00
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Díky vám oběma za odpovědi!

15.6.2016 13:38
verush

XXX.XXX.237.168

Všem moc děkuji za rady... nakonec budeme volit veterinare.

Přidejte reakci

Přidat smajlík