Kvalitní kapsičky a konzervy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2016 13:15
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Ahoj všem. Dovolila jsem si založit nové vlákno, neb v "Syrovém mase" se už poněkud ztrácím, stejně tak v "Kvalitních granulích". A také si tuším v "Syrovém masu" píšeme o Hoších od Bobří řeky (nekritizuji! jsem si plně vědomá, že téma sem zavedla já - a je to vlastně v "Huhubamboo kapsičkách"). Chci sem písnout, že jsem zase zblbla (=udělala drahou objednávku ze ZOOHITU), nakoupila plno zbytečností, ALE také kapsičky, které konečně - zdá se - jedou mému velkému kocourovi. Mladej je teď jaksi nežravka, tak tomu ani ne. Značka - Feline Porta 21, příchutě tuňák s krevetami a Surimi. Myslím, že se zde o této značce psalo, přesto prosím - asi nejvíc "Joanne" - o zhodnocení této značky. Kapsičky se mi jeví tak kvalitní, že mám na ně sama chuť . Ulítávám totiž na krevetkách a v těchto kapsičkách jsou prostě patrné, žádná rozemletina. Tak co této značce kdo říkáte?

11.6.2016 14:08
joanne.s

XXX.XXX.19.245

Líbí se mi, ale nezkoušela jsem. Na to, že je to značka zoohitu, nepřišlo mi to nějak výhodnější, než oblíbené Miamor filety, ShinyCat, Schesir.

p.s. nádherné krevetky jsou i v kapsičce Applaws tuňák tygří krevety. Doporučuji já i kocourek:D.

12.6.2016 13:51
fikovnice

XXX.XXX.30.49

joanne.s napsal(a):
Líbí se mi, ale nezkoušela jsem. Na to, že je to značka zoohitu, nepřišlo mi to nějak výhodnější, než oblíbené Miamor filety, ShinyCat, Schesir.

p.s. nádherné krevetky jsou i v kapsičce Applaws tuňák tygří krevety. Doporučuji já i kocourek:D.

Díky moc!

13.6.2016 03:53
fikovnice

XXX.XXX.30.49

joanne.s napsal(a):

Mimochodem, nemáte občas na některé ty kočičí kapsičky či konzervičky chuť? Přiznávám, že teď ty Porty 21 s celými krevetkami mě vábí a lákají...

13.6.2016 03:54
fikovnice

XXX.XXX.30.49

joanne.s napsal(a):

Jinak Shiny Catky teď měli v akci v Pet Center, já jich plno nakoupila a kocouři se opět ofrňují, mladej se jich nedotkne téměř vůbec, velkej jen s patrnou nevolí a nechutí...

Přidejte reakci

Přidat smajlík