Kocour mæ zarudlé oči

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Deanor

13.6.2016 14:21
Deanor

XXX.XXX.161.53

Zdravím náš starší kocour má už přes týden zarudlé a oteklé oči, cosi jsem hledal na netu a našel jsem cosi o kočičí rýmě, pošlu fotky, potřeboval bych pomoc co se týče domacích možnostích, klidne i kapky do očí a podobně.

13.6.2016 15:15
Kočičí svět

XXX.XXX.32.208

Deanor napsal(a):
Zdravím náš starší kocour má už přes týden zarudlé a oteklé oči, cosi jsem hledal na netu a našel jsem cosi o kočičí rýmě, pošlu fotky, potřeboval bych pomoc co se týče domacích možnostích, klidne i kapky do očí a podobně.

Proč s ním nejdete k veterináři? vždyť se to může zhoršit. dá vám na to kapky nebo mastičku.

13.6.2016 17:17
lavacca

XXX.XXX.164.49

Deanor napsal(a):

Z domácích leda ophaltmoseptonex (kapky) / opthalmoframykoin (mastička). Ale pokud to má týden a nelepší se to, tak to bude chtít ATB, takže bez veterináře se nehnete...

Nevím, odkud jste, zda třeba kocour není nějaký polodivoký, že by převoz k veterináři nezvládl? Na vesnicích jsou i veterináři, kteří přijedou až domů... nebo pokud máte nějakého, kam běžně chodíte, mohla by stačit i fotka a popis, aby jste pro kocoura dostal mastičku s ATB.

Při kočičí rýmě by hlavně smrkal hlen, špatně dýchal, hůře polykal. Málokdy se to "dá" i do očí... tohle spíš vypadá na podrážděné oko - mohl se někde "napíchnout" na větev, apod...

Deano

13.6.2016 21:44
Deano

XXX.XXX.161.53

Děkuji, zítra jedu k veterináři.

Přidejte reakci

Přidat smajlík