Kačkas
XXX.XXX.42.163
Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Naše kočička včera kolem desáté začala rodit a konec celého porodu byl cca v jednu ráno. Všechno bylo v naprostém pořádku.
Teď se ale chová divně. Od koťat odchází a stále chce být se mnou. Také zrychleně dýchá. Mám strach, jestli to nemůže znamenat nějaký problém.
Předem děkuji za rady.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Kačkas
napsal(a):
Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Naše kočička včera kolem desáté začala rodit a konec celého porodu byl cca v jednu ráno. Všechno bylo v naprostém pořádku.
Teď se ale chová divně. Od koťat odchází a stále chce být se mnou. Také zrychleně dýchá. Mám strach, jestli to nemůže znamenat nějaký problém.
Předem děkuji za rady.
Ano, může to znamenat problém.
chce to veterináře, přes internet jí nikdo nevyšetří.
Kačkas
napsal(a):
Dobrý den,
Předem děkuji za rady.
Může to být nějaký problém (odešly např. všechny placenty ?), ale může to být jen změnou počasí ? Kontrolou u veterináře rozhodně nic nezkazíte.
Kačkas
XXX.XXX.42.163
Děkuji Vám za odpovědi. Číča je i s koťátky u veterináře a čeká ji operace. Byl to zánět dělohy.
Sherly
XXX.XXX.107.73
Dobrý den,
včera nám porodila kočička 4 koťátka a všechny jsou v pořádku, ale ona strasne rychle dýchá a ja nevim jestli je to den po porodu normální, a nebo je něco špatně. Jinak je všechno v pořádku. Máme zajít k veterináři, a nebo se to uklidní?
Předem děkuji :-)