Odměna 5 tis.Kč - ztratil se nám BRI kocour Pha 9

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.7.2016 10:36
lamesova.marcela

XXX.XXX.8.74

Hledáme našeho stříbřitého černě tečkovaného kocoura. Slyší na jméno Čiko. Je tříletý. Chodil za námi do lesa jako pes. Odměna 5 tis.Kč ať jste ho našli nebo koupili. Syn brečí. děkuji moc. ML.

3.7.2016 10:50
joanne.s

XXX.XXX.15.250

Dejte to do inzerce a hlavně na sociální síť, např. FB.

3.7.2016 10:51
lavacca

XXX.XXX.164.49

joanne.s napsal(a):
Dejte to do inzerce a hlavně na sociální síť, např. FB.

V inzerci to už je. ;) A na FB jsme to mylsím už taky zahlídla.

3.7.2016 14:29
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Už jsem to tu psala. Nabídla jsem téměř stejnou odměnu za mého minulého mourka. A to dokonce i za mrtvé tělo - kdyby někdo našel. Polepila jsem plakátky celé okolí. Sice šílenou oklikou (vypisovat by to bylo složité), ale přece se nakonec našel v sousední vesnici. Živý!

4.7.2016 15:25
lavacca

XXX.XXX.164.49

Kocourka je mi líto, ale Váš přístup ke kočkám ?!?

viz inzerát na koťata:

Prodám britskou černou kočičku, poslední kotě z vrhu narozené 5.5.2016. Před odjezdem na dovolenou za symbolickou cenu 500, Kč aby nepřišla hadovi. Krásně vrní, je hodná. Chodí na kočičí WC, čistotná. Na fotce s matkou.

- To si snad děláte prd*l, ne?!?

4.7.2016 15:28
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Ten text inzerátu na kotě je jasné citové vydírání, vztah ke zvířatům nula.

4.7.2016 15:32
lavacca

XXX.XXX.164.49

joanne.s napsal(a):
Ten text inzerátu na kotě je jasné citové vydírání, vztah ke zvířatům nula.

Tohle nepochopím... když mám kočky, tak k nim mám snad nějaký vztah, ne?!? A pak v životě nenapíšu toto, ať to udání do nového domova hoří sebe víc... ! Skoro Vám tu ztrátu kocoura přeju, když ke kočkám přistupujete takhle...

Nota bene klidně ji daruji, když to tak spěchá...ale to ne, hezky citově vydírat, ať aspoň schrábnem tu pětistovku...

4.7.2016 16:50
lamesova.marcela

XXX.XXX.8.74

Ale vždyť je to naopak. Zdarma by nemusela dopadnout dobře. Zájemci to vidí jinak, zítra ji nesou do nového domova a vydíraní se necítí. Jsou rádi, že ji mají pro dítě na prázdniny za takovou cenu. Já jsem naopak ráda že nebudu mít o kotě obavu v době kdy jsem pryč. Kdo mi přeje ztrátu kocoura tedy asi vztah ke zvířatům má? No nemusím rozumět všemu. Dál už bez další mé reakce...

4.7.2016 16:58
lamesova.marcela

XXX.XXX.8.74

PS: pochopili jste inzerát zcela špatně... nedala bych kotě zadarmo právě proto, že by si ho zdarma někdo vzal a dal by ho hadovi.
Proto zvířata zdarma zásadně nedávám, aby tak nedopadla. V textu je to uvedeno.

4.7.2016 17:06
lavacca

XXX.XXX.164.49

lamesova.marcela napsal(a):
Ale vždyť je to naopak. Zdarma by nemusela dopadnout dobře. Zájemci to vidí jinak, zítra ji nesou do nového domova a vydíraní se necítí. Jsou rádi, že ji mají pro dítě na prázdniny za takovou cenu. Já jsem naopak ráda že nebudu mít o kotě obavu v době kdy jsem pryč. Kdo mi přeje ztrátu kocoura tedy asi vztah ke zvířatům má? No nemusím rozumět všemu. Dál už bez další mé reakce...

"že ji mají pro dítě na prázdniny"...jo, to si polepšila být hračkou pro dítě... doufám, že to nebude a po prázdninách, šup pryč...

4.7.2016 17:45
fikovnice

XXX.XXX.30.49

"...ji mají pro dítě na prázdniny..."

4.7.2016 18:13
lavacca

XXX.XXX.164.49

Kdo mi přeje ztrátu kocoura tedy asi vztah ke zvířatům má?

A kdepak přeju něco špatného kocourovi? Někdo si ho mohl vzít už domů /velmi pravděpodobné díky jeho barvě/ a stará se o něj taky dobře...

4.7.2016 18:20
fikovnice

XXX.XXX.30.49

lavacca napsal(a):
Kdo mi přeje ztrátu kocoura tedy asi vztah ke zvířatům má?

A kdepak přeju něco špatného kocourovi? Někdo si ho mohl vzít už domů /velmi pravděpodobné díky jeho barvě/ a stará se o něj taky dobře...

Asi na to ani nereagujte, to nemá cenu...

5.7.2016 10:15
lamesova.marcela

XXX.XXX.8.74

Mít zvíře k dítěti na prázdniny je přece výhodou aby si lépe zvyklo a nebylo doma samo oproti jiným dnům, kdy chodí děti do školy.
To ví každý rodič, který nechce zpočátku kotě nechávat doma samotné. Dítě si ho víc o prázdninách užije a stará se o něj pak lépe.
Neví to ten, kdo chce za každou cenu hledat příležitost k nesmyslné kritice.
Kotě je už v novém domově u lidí, kteří ani kvůli zvířatům nejezdí na dovolené.
Kocour je nevím kde. Přejete mi jeho ztrátu ačkoli u nás byl doma šťastný a jistě se někde bojí, pokud je vůbec živ.
Přeji při vašem zbytečném a hlavně v této situaci naprosto nevhodném mentorování hodně zdaru. Prostoru tu na to máte dost.

6.7.2016 01:46
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Mít zvíře k dítěti na prázdniny je přece výhodou aby si lépe zvyklo a nebylo doma samo oproti jiným dnům, kdy chodí děti do školy.
To ví každý rodič, který nechce zpočátku kotě nechávat doma samotné. Dítě si ho víc o prázdninách užije a stará se o něj pak lépe.
Neví to ten, kdo chce za každou cenu hledat příležitost k nesmyslné kritice.
Kotě je už v novém domově u lidí, kteří ani kvůli zvířatům nejezdí na dovolené.
Kocour je nevím kde. Přejete mi jeho ztrátu ačkoli u nás byl doma šťastný a jistě se někde bojí, pokud je vůbec živ.
Přeji při vašem zbytečném a hlavně v této situaci naprosto nevhodném mentorování hodně zdaru. Prostoru tu na to máte dost.

Víte já si myslím - jsem si jistá, že zde není NIKDO, kdo by Vám přál ztrátu kocoura. Proč by to proboha dělal? Jinak vím, že psané slovo mnohdy dokáže udělat zmatky. A Vy jste to fakt napsala zmatečně. Kdybyste napsala, že kotě bude v rodině, kde je dítě, to má teď prázdniny, takže bude mít víc času na adaptaci nového zvířete v rodině, tak by to vše vyznělo jinak a nedočkala byste se kritiky.
Mimochodem já, a jistě nejen já, Vám upřímně přeji nalezení kocourka - pokud možno zdravého. Tak jestli budete mít ještě chuť a dobře to dopadne, tak to sem písněte. Držím pěsti!

Přidejte reakci

Přidat smajlík