Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kačkas

16.7.2016 00:18
Kačkas

XXX.XXX.42.163

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, kdo z Vás má nějaké zkušenosti s veterinární klinikou Canisvet a "doktorem" Oldřichem N. z Provodova u Nového Města nad Metují.
Měli jsme s kočičkou problémy po porodu a pomoc jsme hledali právě na této klinice, protože ji máme nejblíže od našeho bydliště.
Kočičku si tam doktor i s koťaty nechal přes noc a za podivných okolností ji nakonec operoval bez toho, aby nám dal jakkoli vědět. Poté nám řekl v takové rychlosti jakousi diagnózu záněte dělohy a že ji operoval. Naúčtoval si za to neuvěřitelných 2 800 Kč. Kočička poté měla další problémy s ránou.
Nakonec jsme šli na vyndání stehů po 14 dnech a jí se to hned po cca hodině rozjelo a jeli jsme za "panem doktorem" znovu. Ten jí to neurvale SECVAKNUL SEŠÍVAČKOU! A chudince by jí to tam nechal dalších deset dní i s těmi železnými sponkami.
Naštěstí mi to bylo hodně divné a tak po jsme po třech dnech zašli do jiné veterinární ordinace, aby nám na to řekli svůj názor.
V ordinaci byli všichni zděšeni, co si to ten hulvát zase dovolil! Rána byla navíc zašité chlupy dovnitř, takže naší kočičce hrozil zánět, který nemusela přežít. A po odvyprávění našeho příběhu souhlasili s tím, že je to opakované týrání zvířat. Také usoudili, že nám asi neřekl úplnou pravdu o její diagnóze a že to bylo s největší pravděpodobností zadržené kotě.
Kočičce ihned odstranili sponky a ošetřili jí to laserem. Toto ošetření nás stálo pouhých 110 Kč.
Naše kočička není první, která tomuto "doktorovi" přišla pod ruce. Bůhví, jak by to dopadlo, kdyby jsme nešli k jinému veterináři. Ne všechna zvířátka, která "ošetřoval" přežila.
Apeluji tímto tedy na všechny, kdo mají s tímto pánem nějaké zkušenosti, aby svou zkušenost napsali. Na pana "doktora" budeme podávat žalobu a chceme, aby se všichni, kterým bylo ublíženo ozvali a popřípadě nám poskytli písemné svědectví.

Všem, kteří nám odepíší předem moc děkuji.

16.7.2016 00:24
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Kačkas napsal(a):
Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, kdo z Vás má nějaké zkušenosti s veterinární klinikou Canisvet a "doktorem" Oldřichem N. z Provodova u Nového Města nad Metují.
Měli jsme s kočičkou problémy po porodu a pomoc jsme hledali právě na této klinice, protože ji máme nejblíže od našeho bydliště.
Kočičku si tam doktor i s koťaty nechal přes noc a za podivných okolností ji nakonec operoval bez toho, aby nám dal jakkoli vědět. Poté nám řekl v takové rychlosti jakousi diagnózu záněte dělohy a že ji operoval. Naúčtoval si za to neuvěřitelných 2 800 Kč. Kočička poté měla další problémy s ránou.
Nakonec jsme šli na vyndání stehů po 14 dnech a jí se to hned po cca hodině rozjelo a jeli jsme za "panem doktorem" znovu. Ten jí to neurvale SECVAKNUL SEŠÍVAČKOU! A chudince by jí to tam nechal dalších deset dní i s těmi železnými sponkami.
Naštěstí mi to bylo hodně divné a tak po jsme po třech dnech zašli do jiné veterinární ordinace, aby nám na to řekli svůj názor.
V ordinaci byli všichni zděšeni, co si to ten hulvát zase dovolil! Rána byla navíc zašité chlupy dovnitř, takže naší kočičce hrozil zánět, který nemusela přežít. A po odvyprávění našeho příběhu souhlasili s tím, že je to opakované týrání zvířat. Také usoudili, že nám asi neřekl úplnou pravdu o její diagnóze a že to bylo s největší pravděpodobností zadržené kotě.
Kočičce ihned odstranili sponky a ošetřili jí to laserem. Toto ošetření nás stálo pouhých 110 Kč.
Naše kočička není první, která tomuto "doktorovi" přišla pod ruce. Bůhví, jak by to dopadlo, kdyby jsme nešli k jinému veterináři. Ne všechna zvířátka, která "ošetřoval" přežila.
Apeluji tímto tedy na všechny, kdo mají s tímto pánem nějaké zkušenosti, aby svou zkušenost napsali. Na pana "doktora" budeme podávat žalobu a chceme, aby se všichni, kterým bylo ublíženo ozvali a popřípadě nám poskytli písemné svědectví.

Všem, kteří nám odepíší předem moc děkuji.

No jo, ale pokud to nebyl zánět dělohy, ale "zadržené kotě", tak léčba je stejná - to jest stejně se musela otevřít břišní dutina a vyjmout plod nebo celou dělohu - nevím, co konkrétně se dělalo, asi se vzala celá děloha. Jinak by Vaše kočka prostě uhynula na sepsi. Ostatní nekomentuji, dr. neznám.

Marcell888

16.7.2016 06:41
Marcell888

XXX.XXX.32.168

Každý doktor není odborník na kočky a sponky se běžně davaji. Naše měla protržený konečník a měla sponky kolem řitního otvoru nejméně 4. Proč k němu opakovaně chodite když je dle Vašeho nazoru takovy jak pišete? Zřejmě se tu jedna o pomluvu. Ale pozor na to, mužete mit ze zveřejnění nepravdive informace na INTERNETU AŽ 3 ROKY VĚZENI V TRESTNIM ŘIZENI. Nesmí se uvádět jméno ani další konkretizace nikde na internetu. Raděj to tu smažte neboť Vám hrozí veliké problémy až to někdo vytiskne a pošle na policajty.

16.7.2016 12:07
Kočičí svět

XXX.XXX.245.218

Pokud píšete, že "byli v ordinaci všichni zděšeni co si ten hulvát zase dovolil", znamená to, že ho znají a vědí o více podivných případech. pokud je pravda, že dělá takové praktiky a pokud najdete svědky, kteří budou ochotni proti němu vypovídat, tak do toho jděte, takové monstrum si nemá co říkat "veterinář". je dobře, že jste se ozvala a přeji vám, aby vás kontaktovali i další poškození a ať to hezky úspěšně dojde do konce.

16.7.2016 19:56
Monika28

XXX.XXX.23.108

Marcell888 napsal(a):
Každý doktor není odborník na kočky a sponky se běžně davaji. Naše měla protržený konečník a měla sponky kolem řitního otvoru nejméně 4. Proč k němu opakovaně chodite když je dle Vašeho nazoru takovy jak pišete? Zřejmě se tu jedna o pomluvu. Ale pozor na to, mužete mit ze zveřejnění nepravdive informace na INTERNETU AŽ 3 ROKY VĚZENI V TRESTNIM ŘIZENI. Nesmí se uvádět jméno ani další konkretizace nikde na internetu. Raděj to tu smažte neboť Vám hrozí veliké problémy až to někdo vytiskne a pošle na policajty.

Sponky se sice dávají, ale pokud vím tak se místo kolem oholí a ne, že to secvakne i s chlupama. A už vůbec mi přijde divné, že si za operaci řekne 2800, - Co slyším o operacích zvířat tak jsou mnohem dražší. Nemusí to být pomluva a pokud je to tak, že je to nějaký řezník který si říká veterinář tak je dobře, že mu někdo zavaří.

16.7.2016 20:52
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Marcell888 napsal(a):

Že Vy jste ten zmiňovaný doktor...?

Marcell888

16.7.2016 21:44
Marcell888

XXX.XXX.32.47

Dopouštíte se pomluvy a vůči veterináři který tu práci dělá proto, že má kladný vztah k zvířatům se stydte hovada!

Marcell888

16.7.2016 21:46
Marcell888

XXX.XXX.32.47

Sponky stojí i méně ale platí se za anestezii při sešivani, injekce atd. Jste jen banda hlupaku co chce za každou cenu špinit jine a nemate dle toho co pišete o člověku ktery studoval na tuto profesi ANI ZAKLADNI ŠKOLU. MAX. TAK ZVLÁŠTNÍ

16.7.2016 22:04
Monika28

XXX.XXX.23.108

Zato Vy jste chytrák. Jak můžete s takovou jistotou vědět, ze to není pravda? To jste vážně tak naivní, že si myslíte, že všichni veterináři to dělají kvůli lasce ke zvířatům?

16.7.2016 22:05
joanne.s

XXX.XXX.3.139

Marcel: Tak teď jste nás přesvědčil

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.7.2016 22:10
Uživatel s deaktivovaným účtem

Asi takhle: http://www.vetkom.cz/content/showPage/doporuceny-postup-pri-nespokojenosti-s-veterinarnim-osetrenim-58

všechno ostatní opravdu trochu zavání pomluvou.

jo, svorky se opravdu běžně používají. nejedná se o obyčejnou kancelářskou sešívačku, ale o zdravotnický materiál.

16.7.2016 22:36
Tina125

XXX.XXX.12.95

Monika28 napsal(a):
Zato Vy jste chytrák. Jak můžete s takovou jistotou vědět, ze to není pravda? To jste vážně tak naivní, že si myslíte, že všichni veterináři to dělají kvůli lasce ke zvířatům?

Spíš provokace...?

16.7.2016 22:37
Tina125

XXX.XXX.12.95

Marcell888 napsal(a):
Sponky stojí i méně ale platí se za anestezii při sešivani, injekce atd. Jste jen banda hlupaku co chce za každou cenu špinit jine a nemate dle toho co pišete o člověku ktery studoval na tuto profesi ANI ZAKLADNI ŠKOLU. MAX. TAK ZVLÁŠTNÍ

Měl(a) by jste si ve svých reakcích opravit ty chyby. Potom si budete moci dovolit někomu psát, že má maximálně zvláštní školu. Do té doby ovšem ne...

Kačkas

17.7.2016 00:00
Kačkas

XXX.XXX.42.163

Jen aby jsem trochu uklidnila situaci... žádná pomluva to není, to vážně nemám zapotřebí. Nejde o to, že použil ty sponky, ale o to, že jí to secvaknul chlupy dovnitř. A co se studia týče.. nemá vystudváno to, co by měl mít. Na krku má již více žalob a třikrát za to měl mít odnětí svobody. Ale poslední kapkou je, že až do roku 2017 má od KVL zakázanou činnost. Tak se na mne prosím nezlobte, že nechci, aby trpěli další zvířecí miláčci.

17.7.2016 01:45
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Marcell888 napsal(a):

Ráda bych Vás upozornila, že se dopouštíte pomluvy, protože já ani nikdo další, kdo jsme zde psali, jsme žádnou zvláštní školu nestudovali, anýbrž máme vystudované školy normální!

17.7.2016 01:46
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Marcell888 napsal(a):
Dopouštíte se pomluvy a vůči veterináři který tu práci dělá proto, že má kladný vztah k zvířatům se stydte hovada!

K tomu si ještě připočtěte urážku!

17.7.2016 01:49
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Kačkas napsal(a):
Jen aby jsem trochu uklidnila situaci... žádná pomluva to není, to vážně nemám zapotřebí. Nejde o to, že použil ty sponky, ale o to, že jí to secvaknul chlupy dovnitř. A co se studia týče.. nemá vystudváno to, co by měl mít. Na krku má již více žalob a třikrát za to měl mít odnětí svobody. Ale poslední kapkou je, že až do roku 2017 má od KVL zakázanou činnost. Tak se na mne prosím nezlobte, že nechci, aby trpěli další zvířecí miláčci.

Hmm, tak je-li toto pravda, tak je to přinejmenším velmi podivné a zvláštní.
Akorát nechápu větu, že nemá vystudováno, co by měl mít. Tak je to veterinář (MVDr.) anebo není?
Druhá věc ovšem je, že pokud toto vše víte, tak proč k němu chodíte?

Kačkas

17.7.2016 01:59
Kačkas

XXX.XXX.42.163

fikovnice napsal(a):
Hmm, tak je-li toto pravda, tak je to přinejmenším velmi podivné a zvláštní.
Akorát nechápu větu, že nemá vystudováno, co by měl mít. Tak je to veterinář (MVDr.) anebo není?
Druhá věc ovšem je, že pokud toto vše víte, tak proč k němu chodíte?

Prý má vystudovanou jen zemědělskou školu, ale jestli je to úplně pravda nevím. Jistě jen vím, že ne všechny školy, kterými se chlubí na svých stránkách, má vystudované.
Jinak dozvěděli jsme se o tom až po tomto incidentu, jinak by jsme k němu nikdy ani nešli.

17.7.2016 02:14
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Kačkas napsal(a):
Prý má vystudovanou jen zemědělskou školu, ale jestli je to úplně pravda nevím. Jistě jen vím, že ne všechny školy, kterými se chlubí na svých stránkách, má vystudované.
Jinak dozvěděli jsme se o tom až po tomto incidentu, jinak by jsme k němu nikdy ani nešli.

No jo, ale takové ty info začínající slovem "prý" fakt nejsou věrohodné. Na Vašem místě bych si teda vše pozjišťovala pořádně.

17.7.2016 06:50
koňadra

XXX.XXX.128.31

Marcell888 napsal(a):

Dle vašeho vyjadřování soudím, že u vás je to se vzděláním velmi slabé a asi jste často chyběla. Nicméně inteligence člověka není o titulech, existuje i něco jako přirozená inteligence, ale vám zjevně chybí obojí - jak klasické vzdělání, tak přirozená inteligence. Na vaše výlevy urážek tady není nikdo zvědav.

17.7.2016 06:54
koňadra

XXX.XXX.128.31

Na každém šprochu je pravdy trochu:
http://veterinaprovodov.cz/tym
Dr. Novotný není MVDr. má pouze střední veterinu a potom nějaké nadstavbové vzdělání, ale ne vysokou veterinární školu. Je majitelem kliniky, léčit by tam asi měli jiní.

Zadavatelko: proč k němu tedy chodíte?

17.7.2016 07:12
rapotacka11

XXX.XXX.32.43

Koho by napadlo, že na veterině neordinuje vet ?
Taky se mi to KDYSI stalo.
Byl tam o víkendu "technik", absolvent zemědělské školy .
Naštěstí jsme neměli až tak velký zdravotní problém.

17.7.2016 08:49
fikovnice

XXX.XXX.30.49

koňadra napsal(a):
Dr. Novotný není MVDr. má pouze střední veterinu a potom nějaké nadstavbové vzdělání, ale ne vysokou veterinární školu. Je majitelem kliniky, léčit by tam asi měli jiní.

Tak to je síla! A to komora toto povolí?!? To jsem ještě neslyšela! Zadavatelky jsem se ptala, proč tam chodí, ale prý to nevěděli. Tak to se dá pochopit...

17.7.2016 08:55
fikovnice

XXX.XXX.30.49

koňadra napsal(a):

No, upřímně takto napsané CV jsem asi ještě neviděla:
- 2012: graduován Dr. Veterinárních věd (Post graduate Diploma-Master Degree Level), Veterinary Science

Takže je Ph.D.? Vcelku zásadní informace, kde tedy tento titul obdržel, tam jaksi chybí...
No nic, já se v tom rejpat nebudu. Jen je to jakési podivné...

17.7.2016 08:57
fikovnice

XXX.XXX.30.49

fikovnice napsal(a):
No, upřímně takto napsané CV jsem asi ještě neviděla:
- 2012: graduován Dr. Veterinárních věd (Post graduate Diploma-Master Degree Level), Veterinary Science

Takže je Ph.D.? Vcelku zásadní informace, kde tedy tento titul obdržel, tam jaksi chybí...
No nic, já se v tom rejpat nebudu. Jen je to jakési podivné...

- Veterinární lékař Dr. XY není členem KVL ČR ani není registrován u SVS ČR

A toto mě také překvapilo. Dr. vykonávající praxi nemusí být členem komory? Nu, třeba se k tomu vyjádří povolanější, na druhou stranu mně je po tom houbeles (nebo jak se to píše )...

17.7.2016 09:05
Monika28

XXX.XXX.23.108

Kačkas napsal(a):

Tak pokud má zakázanou činnost tak potom nemusíte shánět další poškozené, ale stačí nahlásit na policii, tže provozuje činnost ne?

17.7.2016 09:59
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Monika28 napsal(a):
Tak pokud má zakázanou činnost tak potom nemusíte shánět další poškozené, ale stačí nahlásit na policii, tže provozuje činnost ne?

17.7.2016 10:02
fikovnice

XXX.XXX.30.49

koňadra napsal(a):
Dle vašeho vyjadřování soudím, že u vás je to se vzděláním velmi slabé a asi jste často chyběla. Nicméně inteligence člověka není o titulech, existuje i něco jako přirozená inteligence, ale vám zjevně chybí obojí - jak klasické vzdělání, tak přirozená inteligence. Na vaše výlevy urážek tady není nikdo zvědav.

A hlavně sociální inteligence...

17.7.2016 11:05
Kočičí svět

XXX.XXX.245.218

Monika28 napsal(a):

Naprosto souhlasím, pokud je vše, co tu bylo napsáno pravda a oficiálně se to potvrdí, pryč s takovým. vždyť mu přece svěřujeme naše zvířátka a on nemá nakonec snad ani vzdělání a má žaloby na krku a zákaz činnosti. to snad není ani možné... já jsem znechucena, nemělo by se to jen tak přejít, ale dotáhnout do konce.

18.7.2016 15:36
xchipsy

XXX.XXX.142.1

Nějak mi v tom jeho výčtu škol a titulů chybí to podstatné - tedy absolvent fakulty VETERINÁRNÍHO LÉKAŘSTVÍ s titulem MVDr.!
To co tam má vypsané je skoro totéž, jako v písničce od Kabátu "Táta režnou popíjel a bejky pěstí zabíjel..." V podstatě nemá NIC. Nechápu, jak si takový člověk může dovolit napsat "Veterinární lékař"!
Sice podle zákona má jakous takous odbornou způsobilost pro provádění některých zákroků, ale rozhodně to není LÉKAŘ

18.7.2016 19:38
RomčaJelča

XXX.XXX.33.61

joanne.s napsal(a):
Marcel: Tak teď jste nás přesvědčil

Taky si říkám...

19.7.2016 12:38
fikovnice

XXX.XXX.30.49

xchipsy napsal(a):
Nějak mi v tom jeho výčtu škol a titulů chybí to podstatné - tedy absolvent fakulty VETERINÁRNÍHO LÉKAŘSTVÍ s titulem MVDr.!
To co tam má vypsané je skoro totéž, jako v písničce od Kabátu "Táta režnou popíjel a bejky pěstí zabíjel..." V podstatě nemá NIC. Nechápu, jak si takový člověk může dovolit napsat "Veterinární lékař"!
Sice podle zákona má jakous takous odbornou způsobilost pro provádění některých zákroků, ale rozhodně to není LÉKAŘ

Píše tam o titulu Dr. Proto ten můj příspěvek o Ph.D. Ale i to je tam jaksi zamotaně napsané. No uvidíme, co z toho vyleze, pokud se to dozvíme.

19.7.2016 16:15
Monika28

XXX.XXX.23.108

Taky by mě zajímalo jak to dopadlo?

20.7.2016 18:00
Kačkas

XXX.XXX.42.163

Zatím je na pana "veterináře" podáno oznámení na policii. Nebyla jsem první, kdo na něj oznámení podal, takže doufáme, že z toho policie vyvodí konečně nějaké důsledky. Jinak sháníme stále svědecké výpovědi, aby jsme mohli napsat na KVL a byl potrestán pokud možno co nejspravedlivěji.

20.7.2016 20:39
xchipsy

XXX.XXX.142.1

Obávám se, že KVL vám v tom až tak nepomůže, pán není promovaný veterinární lékař a tudíž ani člen KVL...
Pomoct může jedině to, že mu dokážete provádění takových zákroků, které neodpovídají jeho odborné způsobilosti - a tudíž porušení zákona na ochranu zvířat proti týrání apod...

21.7.2016 04:03
fikovnice

XXX.XXX.30.49

xchipsy napsal(a):

"2012: graduován Dr. Veterinárních věd (Post graduate Diploma-Master Degree Level), Veterinary Science"

Tak ono je tam tady to, co jsem dřív vykopírovala - ze začátku se to jeví jako MVDr., pak jako Ph.D. Nerozumím tomu, jak to autor CV myslel...

21.7.2016 04:05
fikovnice

XXX.XXX.30.49

xchipsy napsal(a):
Obávám se, že KVL vám v tom až tak nepomůže, pán není promovaný veterinární lékař a tudíž ani člen KVL...
Pomoct může jedině to, že mu dokážete provádění takových zákroků, které neodpovídají jeho odborné způsobilosti - a tudíž porušení zákona na ochranu zvířat proti týrání apod...

Viz můj příspěvek výše. Ten doktorát v CV je - ale pro mě prostě celkem zamotaně/záhadně/záměrně napsaný...

21.7.2016 08:52
xchipsy

XXX.XXX.142.1

fikovnice napsal(a):
"2012: graduován Dr. Veterinárních věd (Post graduate Diploma-Master Degree Level), Veterinary Science"

Tak ono je tam tady to, co jsem dřív vykopírovala - ze začátku se to jeví jako MVDr., pak jako Ph.D. Nerozumím tomu, jak to autor CV myslel...

Doktor veterinárních věd NENÍ totéž co doktor veterinární medicíny

Ten člověk je prostě max. vet. technik, rozhodně! by neměl operovat apod. Kdyby šlo o moje zvíře, okamžitě podávám trestní oznámení.

21.7.2016 15:20
fikovnice

XXX.XXX.30.49

xchipsy napsal(a):
Doktor veterinárních věd NENÍ totéž co doktor veterinární medicíny

Ten člověk je prostě max. vet. technik, rozhodně! by neměl operovat apod. Kdyby šlo o moje zvíře, okamžitě podávám trestní oznámení.

No ale titul Dr. má. Já se jej nezastávám, jen čistě konstatuji, co si napsal do CV. Je-li to vůbec pravda, je věc druhá.

24.10.2019 06:55
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

titul má podle školy, kterou absolvoval a ten bývá různý ( Rakousko - Mgr., Nemecko Dr.vet.med,)

Přidejte reakci

Přidat smajlík