Spot-On Frontline Combo společně s odčervovací pastou

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

loi

20.7.2016 19:12
loi

XXX.XXX.159.151

5.7.2015 jsem aplikovala spot on frontline combo, teď bych chtěla použít odčerovací pastu Caniverm. Mohu ji použít? Nevyruší se účinek spon onu?

20.7.2016 20:21
lavacca

XXX.XXX.164.49

loi napsal(a):
5.7.2015 jsem aplikovala spot on frontline combo, teď bych chtěla použít odčerovací pastu Caniverm. Mohu ji použít? Nevyruší se účinek spon onu?

Frontline je na blechy a klíšťata, takže bez problému. I odčervení se dá zopakovat po 14 dnech, kdybyste potřeboval/a.

loi

21.7.2016 08:24
loi

XXX.XXX.159.151

Já jen že v letáku od spot onu je, že se nemá podávat současně s jinými antiparazitiky a spot on by měl ještě mít účinnost, tak proto se ptám.

21.7.2016 22:49
lavacca

XXX.XXX.164.49

loi napsal(a):
Já jen že v letáku od spot onu je, že se nemá podávat současně s jinými antiparazitiky a spot on by měl ještě mít účinnost, tak proto se ptám.

Ale tím je myšlen jiný antiparazitní prostředek na blechy a klíšťata. Ne odčervení.

Kdyby to bylo, že jste dali Stronghold, který zároveň i částečně odčervuje, pak ano, to se nedá dát hnedka zároveň něco jiného.

Co jsem se bavila s naším veterinářem, tak další spot on či podobné zábrany klíšťat a blech, apod. se dají dát vždy za týden od první aplikace (ač účinnost je na tom původním psaná např. měsíc, apod.).

Přidejte reakci

Přidat smajlík