Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

semik01234

22.7.2016 00:20
semik01234

XXX.XXX.231.171

Dobry den
Mam rocniho kastrovaneho kocoura, chodi domu nekolikrat denne, v noci je vetsinou doma. Dnes jsem mu nasla tvrdou bouli na brise mezi prednima tlapama, na dotek ho dost boli takze se nemuzu ani podivat ale kuzi tam ma asi v poradku, jinak normalne chodi a zere, jen cely den spal, nepustili jsme ho ven, myslim ze ho to boli pri pohybech spjatych s tim mistem...nenecha me se na to podivat, muzete mi poradit jestli to muze byt jen modrina nebo neco horsiho?

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.7.2016 07:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

semik01234 napsal(a):
Dobry den
Mam rocniho kastrovaneho kocoura, chodi domu nekolikrat denne, v noci je vetsinou doma. Dnes jsem mu nasla tvrdou bouli na brise mezi prednima tlapama, na dotek ho dost boli takze se nemuzu ani podivat ale kuzi tam ma asi v poradku, jinak normalne chodi a zere, jen cely den spal, nepustili jsme ho ven, myslim ze ho to boli pri pohybech spjatych s tim mistem...nenecha me se na to podivat, muzete mi poradit jestli to muze byt jen modrina nebo neco horsiho?

Ne, to nebude modřina.

musíte za veterinářem.

pravděpodobně se jedná o absces.

22.7.2016 13:38
lavacca

XXX.XXX.164.49

semik01234 napsal(a):
Dobry den

Boule = veterinář. To bez pořádného prohlédnutí nepůjde.

Přidejte reakci

Přidat smajlík