Dus
XXX.XXX.52.2
Prosím o radu, kde bych nakoupil na jednom místě malé balení granulí na otestování chuti pro našeho britského kocoura.
Chtěl bych zkusit více druhů kvalitních granulí. Ted má Taste of the wild a skoro je vůbec nechce. Děkuji za radu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Obávám se, že budete muset projít e-shopy a rozklikat jednotlivé položky. Ne všichni výrobci nabízejí malá 400/300 g balení.
Spolehlivé e-shopy: Spokojený pes, Zoohit, Rogz...
Dus
napsal(a):
Prosím o radu, kde bych nakoupil na jednom místě malé balení granulí na otestování chuti pro našeho britského kocoura.
Chtěl bych zkusit více druhů kvalitních granulí. Ted má Taste of the wild a skoro je vůbec nechce. Děkuji za radu.
Já jsem měla štěstí i v některých kamenných zverimexech, že vedly i nějaké lepší granule. Takhle jsem koupila na zkoušku třeba 10-15 dkg granulí jako N&D, Acana, Orijen, Taste, Meowing Heads, OptimaNova, Brit aj. Chce to ale najít osvícenější majitele, ve většině mají bohužel Whiskas, Chicopee, jako vrchol Royalky...Kdybyste byla z okolí Ostravy, dala bych typ
Acamar
napsal(a):
Já jsem měla štěstí i v některých kamenných zverimexech, že vedly i nějaké lepší granule. Takhle jsem koupila na zkoušku třeba 10-15 dkg granulí jako N&D, Acana, Orijen, Taste, Meowing Heads, OptimaNova, Brit aj. Chce to ale najít osvícenější majitele, ve většině mají bohužel Whiskas, Chicopee, jako vrchol Royalky...Kdybyste byla z okolí Ostravy, dala bych typ
Tak to máte opravdu štěstí takto zásobenou prodejnu, aby člověk opravdu hledal.
napsal(a):
Tak to máte opravdu štěstí takto zásobenou prodejnu, aby člověk opravdu hledal.
No, samozřejmě že tam neměli všechny druhy najednou Jeden zverák v Ostravě je super, mívají tam opravdu standartně tak 3-4 druhy těch kvalitnějších bezobilných na rozvažování, střídají druhy a docela rychle se jim to tam točí, takže vím, že jsou i čerstvé. A pak je pár, kde narazíte tu na TOTW, tu na Acanu, tu na N&D...Na vyzkoušení nebo koupení menšího množství na prostřídání je to fajn, ale taky samozřejmě většinu krmení kupuju přes net.
Na jednom místě je to samozřejmě problém, zvlášť pokud myslíte obchod kamenný.
Acana, orijen - běžně v e-shopech minibalení 340 g
Annamaet, Taste of th wild, Go natural, Now! - vzorek zdarma k nákupu na granule.cz, stačí si jen říct
Artemis - 75g vzorek k zakoupení na spokojenypes.cz i jinde
Marp holistic - na stránkách Pučálky lze objednat
Macs - získala jsem jednou na výstavě koček, podruhé objednán na stránkách dovozce Macs.
Dus
napsal(a):
Dobrý výběr má spokojenypes.cz - nakupuju skoro vše jen tam. :) Včetně vzorků, protože je fakt, že je nesmysl kupovat hnedka 2 kila, když to třeba nebude kočce chutnat, že jo.. popř. se domluvit s někým známým, kdo má taky kočky a vzít to 1,5 či 2 kilové balení aspoň na půl, kdyby menší balení nedělaly (jsou takoví výrobci).