Testovací balení granulí

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dus

27.7.2016 11:18
Dus

XXX.XXX.52.2

Prosím o radu, kde bych nakoupil na jednom místě malé balení granulí na otestování chuti pro našeho britského kocoura.
Chtěl bych zkusit více druhů kvalitních granulí. Ted má Taste of the wild a skoro je vůbec nechce. Děkuji za radu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.7.2016 11:53

Obávám se, že budete muset projít e-shopy a rozklikat jednotlivé položky. Ne všichni výrobci nabízejí malá 400/300 g balení.
Spolehlivé e-shopy: Spokojený pes, Zoohit, Rogz...

27.7.2016 12:52
Acamar

XXX.XXX.158.162

Dus napsal(a):
Prosím o radu, kde bych nakoupil na jednom místě malé balení granulí na otestování chuti pro našeho britského kocoura.
Chtěl bych zkusit více druhů kvalitních granulí. Ted má Taste of the wild a skoro je vůbec nechce. Děkuji za radu.

Já jsem měla štěstí i v některých kamenných zverimexech, že vedly i nějaké lepší granule. Takhle jsem koupila na zkoušku třeba 10-15 dkg granulí jako N&D, Acana, Orijen, Taste, Meowing Heads, OptimaNova, Brit aj. Chce to ale najít osvícenější majitele, ve většině mají bohužel Whiskas, Chicopee, jako vrchol Royalky...Kdybyste byla z okolí Ostravy, dala bych typ

27.7.2016 13:08

Acamar napsal(a):
Já jsem měla štěstí i v některých kamenných zverimexech, že vedly i nějaké lepší granule. Takhle jsem koupila na zkoušku třeba 10-15 dkg granulí jako N&D, Acana, Orijen, Taste, Meowing Heads, OptimaNova, Brit aj. Chce to ale najít osvícenější majitele, ve většině mají bohužel Whiskas, Chicopee, jako vrchol Royalky...Kdybyste byla z okolí Ostravy, dala bych typ

Tak to máte opravdu štěstí takto zásobenou prodejnu, aby člověk opravdu hledal.

27.7.2016 13:14
Acamar

XXX.XXX.158.162

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak to máte opravdu štěstí takto zásobenou prodejnu, aby člověk opravdu hledal.

No, samozřejmě že tam neměli všechny druhy najednou Jeden zverák v Ostravě je super, mívají tam opravdu standartně tak 3-4 druhy těch kvalitnějších bezobilných na rozvažování, střídají druhy a docela rychle se jim to tam točí, takže vím, že jsou i čerstvé. A pak je pár, kde narazíte tu na TOTW, tu na Acanu, tu na N&D...Na vyzkoušení nebo koupení menšího množství na prostřídání je to fajn, ale taky samozřejmě většinu krmení kupuju přes net.

27.7.2016 20:32
joanne.s

XXX.XXX.20.197

Na jednom místě je to samozřejmě problém, zvlášť pokud myslíte obchod kamenný.

Acana, orijen - běžně v e-shopech minibalení 340 g
Annamaet, Taste of th wild, Go natural, Now! - vzorek zdarma k nákupu na granule.cz, stačí si jen říct
Artemis - 75g vzorek k zakoupení na spokojenypes.cz i jinde
Marp holistic - na stránkách Pučálky lze objednat
Macs - získala jsem jednou na výstavě koček, podruhé objednán na stránkách dovozce Macs.

27.7.2016 21:01
lavacca

XXX.XXX.164.49

Dus napsal(a):

Dobrý výběr má spokojenypes.cz - nakupuju skoro vše jen tam. :) Včetně vzorků, protože je fakt, že je nesmysl kupovat hnedka 2 kila, když to třeba nebude kočce chutnat, že jo.. popř. se domluvit s někým známým, kdo má taky kočky a vzít to 1,5 či 2 kilové balení aspoň na půl, kdyby menší balení nedělaly (jsou takoví výrobci).

Přidejte reakci

Přidat smajlík