Hypoalergeni krmivo trovet

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

SarkaP

27.7.2016 16:00
SarkaP

XXX.XXX.230.35

Chci se zeptat, muj kocour ma kozni problemy, nejspise alergie, vet mi doporucil hypoalergeni krmivo na zkousku, podle recenzi jsem zvolila trovet a granule objednala. Cetla jsem slozeni, mel by to byt 100% kralik, ale dale je tam pridan drubezi tuk, drubezi jatra, rybi tuk, je to v poradku? Na kure byva hodne kocek alergickych. Prikladam foto slozeni granuli.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.7.2016 17:30
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jedna paní tady z Fauny - třeba se ozve a řekne více info, má alergickou kočičku na kuřecí a nemůže si Trovet vynachválit.
Kupuje tento:
https://krmeni.cz/produkt/trovet-cat-dieta-hypoallergenic-rabbit-rrd/kategorie/trovet-diety-986#popis-produktu.

27.7.2016 20:06
joanne.s

XXX.XXX.20.197

Drůbeží tuk by většině alergiků na drůbež vadit neměl /neobsahuje protein, který právě alergizuje/.

Snad totéž platí o hydrolyzátu z drůbežích jater - ale nevím.

27.7.2016 20:39
lavacca

XXX.XXX.164.49

SarkaP napsal(a):
Chci se zeptat, muj kocour ma kozni problemy, nejspise alergie, vet mi doporucil hypoalergeni krmivo na zkousku, podle recenzi jsem zvolila trovet a granule objednala. Cetla jsem slozeni, mel by to byt 100% kralik, ale dale je tam pridan drubezi tuk, drubezi jatra, rybi tuk, je to v poradku? Na kure byva hodne kocek alergickych. Prikladam foto slozeni granuli.

Teď nevím ve které přesně diskuzi to tu bylo, ale někdo psal, že upravený kuřecí tuk ani alergikům nevadí - že vadí masová moučka, atd. Co je na tom pravdy 100% nevím, naštěstí jsme žádného alergika řešit doma nemuseli.

Jinak za mě je nejlepší metoda, jak zjistit alergii, dávat čisté maso - jede se týden jen 1 druh (začíná se na neobvyklém mase jako např. králík, konina, apod.), postupně pokud je vše bez reakce se přidává další druh. Plus postupně se přidávají i mezi masy různé přílohy - např. rýže by měla být ok, apod.

KlarysNo

30.9.2016 08:46
KlarysNo

XXX.XXX.36.40

Já mám zkušenosti s Optimanovu, granulky jsou hypoalergenní. A mé míce vyřešily problémy s trávením :) mají je tady http://www.juko-krmiva.cz/.

Přidejte reakci

Přidat smajlík