Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

jingjang

28.7.2016 20:11
jingjang

XXX.XXX.11.44

Dobrý den,
je to asi 3 týdny co jsme našli nalezence, zdál se nám hodně malý ale veterinářka nám řekla, že už má určitě 3 měsíce a že nemusíme dokrmovat kotěcím mlékem.Máme i staršího kocoura, prvně se moc nemuseli ale teď se zbožnují a ten malý prďola se přisává na bradavky a saje toho staršího.Tomu to vůbec nevadí, spíš u toho vrní.Máte s tím zkušenosti?

28.7.2016 20:34
rapotacka11

XXX.XXX.32.49

A vy jste jeho potřebu mléka ignorovali ?

28.7.2016 21:11
fikovnice

XXX.XXX.30.49

jingjang napsal(a):
Dobrý den,
je to asi 3 týdny co jsme našli nalezence, zdál se nám hodně malý ale veterinářka nám řekla, že už má určitě 3 měsíce a že nemusíme dokrmovat kotěcím mlékem.Máme i staršího kocoura, prvně se moc nemuseli ale teď se zbožnují a ten malý prďola se přisává na bradavky a saje toho staršího.Tomu to vůbec nevadí, spíš u toho vrní.Máte s tím zkušenosti?

Zkuste buď kotěcí mléko, nebo TATRU mléko. Anebo jsou kočky, které tolerují i normální kravské mléko - např. jeden z mých kocourů. Nemá žádné průjmy, bobky výstavní , a to i když občas dostane smetanu. Tak kotěti dopřejte, co si žádá...

29.7.2016 07:34
Janaaa

XXX.XXX.226.2

Já mám kocoura a vzala jsem si ho když mu bylo 9 týdnů a taky když se seznámil po 12ti dnech vrčení s mojí kočkou, tak ho kojila do jeho půl roku a to už jí skoro přerostl.A ona se chovala jako správná máma, i když nikdy koťata neměla a je vykastrovaná...viz.video...Samozřejmě mléko neměla, kocour to doháněl konzervičkama Brit Care, po těch se mohl utlouct a syrovým přemraženým hovězím masem, rybama...a dneska má 7 kilosmajlík
http://www.miciny.cz/profily/detail/64723/.

29.7.2016 23:13
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Janaaa napsal(a):
Já mám kocoura a vzala jsem si ho když mu bylo 9 týdnů a taky když se seznámil po 12ti dnech vrčení s mojí kočkou, tak ho kojila do jeho půl roku a to už jí skoro přerostl.A ona se chovala jako správná máma, i když nikdy koťata neměla a je vykastrovaná...viz.video...Samozřejmě mléko neměla, kocour to doháněl konzervičkama Brit Care, po těch se mohl utlouct a syrovým přemraženým hovězím masem, rybama...a dneska má 7 kilosmajlík
http://www.miciny.cz/profily/detail/64723/.

Jj, to Vaše video znám!
Je to roztomilé!

30.7.2016 11:04
Viktor Hugo

XXX.XXX.55.134

Dobrý den,
my jsme si našeho Toníčka přinesli v době, kdy už mléko nepil a starší Hugo ho "kojil" až do Tondova roku, respektive do kastrace. Pak to nějak samo přešlo. Kromě nich máme ještě další čtyři kočky, ale dělali to jen ti dva.

31.7.2016 08:18
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Viktor Hugo napsal(a):
Dobrý den,
my jsme si našeho Toníčka přinesli v době, kdy už mléko nepil a starší Hugo ho "kojil" až do Tondova roku, respektive do kastrace. Pak to nějak samo přešlo. Kromě nich máme ještě další čtyři kočky, ale dělali to jen ti dva.

Ono záleží asi na více faktorech, ale úplně nejvíc na věku, kdy se kotě vezme od mámy. A tam nehraje až takovou roli, že už nepije mléko od mámy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík