Mir 89
XXX.XXX.168.7
Dobry den
Mam kocoura kterej byl dnes na kastaci od 16h do 17h a 17 jsem si pro nej už nespal jen se motal a doma mi už po 3 zvracel jen si mam davat pozor a ješte mi doma spí ješte ani nepíl a nejedll aby stou nekrvala hodně krev jinak je vše ok.
Mir 89
napsal(a):
Dobry den
Mam kocoura kterej byl dnes na kastaci od 16h do 17h a 17 jsem si pro nej už nespal jen se motal a doma mi už po 3 zvracel jen si mam davat pozor a ješte mi doma spí ješte ani nepíl a nejedll aby stou nekrvala hodně krev jinak je vše ok.
Co-cože? No jestli hodně krvácí, tak asi zpět na veterinu.
Mir 89
napsal(a):
Dobry den
Jinak mám dva kocoury a ani jeden mi po kastraci nezvracel. Čilí byli celkem rychle.
Mir 89
napsal(a):
Dobry den
A dotaz je jaký? Nějak se v tom příspěvku neorientuju...?
Jinak zvracení se po uspání dostavit může, z toho bych vyplašená nebyla. I krmení si vezme s vodou až později.
fikovnice
napsal(a):
Jinak mám dva kocoury a ani jeden mi po kastraci nezvracel. Čilí byli celkem rychle.
U nás naopak zvracely všechny 3 kočky, jedna se i 2x počůrala. Krmení chtěly, až byly úplně probrané z narkozy a schopné chodit rovně - v noci nebo druhý den. S tím krvácením to taky nechápu, jak je to myšleno - jako že se má dát pozor aby nekrvácel, nebo že krvácí?