Pomoc pri vybere kapsiciek / konzerv

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2016 16:22
RychlaRota

XXX.XXX.210.81

Dobry den,

chcela by som Vas poziadat o pomoc pri vybere spravnej kozervicky pre nase 3 male trestidla.Brachovci maju 4 mesiace, holcicka je trosku starsia a u nej nevieme kedy sa presne narodila, su to utulkacci. Od odstavenia boli krmeny RC a tak sme z toho nechceli zatial prechadzat mame ich len dva tyzdne, ale po precitani vela diskusii a hlavne po dnesnej nie zrovna planovanej navsteve veteriny, kde holcicka dostala antibiotika a Hills dietku kvoli krvi v stolici som sa rozhodla im urcite zmenit stravu. Najradsej by som presla na barf food, ale moje casovo narocne zamestnanie mi to nedovoluje.narychlo som im dnes kupila granulky CARNILOVE cat KITTEN salmon/turkey ktore kluci prijali uplne v poriadku /dufam ze som im zas nekupila nieco co by im nerobilo dobre/.Ale nechcem ich krmit len granulkami, kvoli tomu aby som mala istotu ze maju dost vody.Inak su to krasne zdrave hrave kotatka, ktore po kastracii budu mat moznost venkovniho vybehu na zahradke

za kazdu radu budem moc vdacna

Ojntvv

9.8.2016 16:33
Ojntvv

XXX.XXX.228.30

My krmime od malička Felix, do roku junior od roku potom klasické a kočky jsou krasne, maji jiskru v oku a lesklou srst :) a chodi taky ven.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.8.2016 17:12
Uživatel s deaktivovaným účtem

Carnilove cat kitten jsou kvalitní granule s vysokým obsahem masa. Za sebe - schvaluji. Nemusíte nutně "barfofat". Ideální je krmit kočičky syrovým/ovařeným masem (podle toho, co budou ochotny jíst) a k tomu dát k dispozici granulky, které doplní potřebné látky. Hodně diskutujících to tady takto praktikuje
Konzerv, které jsou čistě masové je výběr velký, jen je potřeba počítat s vyšší cenou např. Cosma, Animonda carny, ferinda, MAĆs, Schesir... Pokud se maznáčci naučí na maso, tak Vás to vyjde nejlevněji. Kočičce přeji brzké uzdravení!

9.8.2016 17:51
RychlaRota

XXX.XXX.210.81

Dakujem za odpovede. Ono Felixky ma moc nelakaju, kor ked som zistila ze nasa mala ma precitlively zaludok a obiloviny jej nerobia dobre. Nastastie je stale hrava, cila a pride mi ze sa jej po dnesnej veterine a nahodeni hills diety spravilo omnoho lepsie a je viac pritulna, mozno vdacna ze sa jej ulavilo(ale to si mozno len nahovaram)

Masko by som rada davala, ale nevarim ani nam, takze doma moc masa nemame. Mam to vsak v plane ked uz som sa tak dlho na tych mojich chlpacov tesila a cakala nez sa prestajuheme do lepsieho prostredia pre zvierkatka, tak chcem aby bolo vsetko v maximalnom poriadku a dostavali to najlpsie

a to je vlastne to najhlavnejsie na co som sa v prvom prispevku chcela opytat ci ma niekto skusenosti s Feringa Kitten?moc som sa o nich na internete nedocitala, respektive mali malo recenzii a etc, tak by som radsej nejake osobnejsie skusenosti

9.8.2016 18:18
joanne.s

XXX.XXX.208.24

RychlaRota napsal(a):
Dakujem za odpovede. Ono Felixky ma moc nelakaju, kor ked som zistila ze nasa mala ma precitlively zaludok a obiloviny jej nerobia dobre. Nastastie je stale hrava, cila a pride mi ze sa jej po dnesnej veterine a nahodeni hills diety spravilo omnoho lepsie a je viac pritulna, mozno vdacna ze sa jej ulavilo(ale to si mozno len nahovaram)

Masko by som rada davala, ale nevarim ani nam, takze doma moc masa nemame. Mam to vsak v plane ked uz som sa tak dlho na tych mojich chlpacov tesila a cakala nez sa prestajuheme do lepsieho prostredia pre zvierkatka, tak chcem aby bolo vsetko v maximalnom poriadku a dostavali to najlpsie

a to je vlastne to najhlavnejsie na co som sa v prvom prispevku chcela opytat ci ma niekto skusenosti s Feringa Kitten?moc som sa o nich na internete nedocitala, respektive mali malo recenzii a etc, tak by som radsej nejake osobnejsie skusenosti

Není třeba pro kočky vařit. Stačí maso koupit, nakrájet, nabídnout syrové - kvůli zachování obsahu taurinu.

9.8.2016 22:38
lavacca

XXX.XXX.164.49

Přesně tak, nijak nevařím, krmím syrové - čerstvé i přemražené denně a kočky jsou ve skvělé kondici. K tomu mají k dispozici granulky Brit Care a pohoda.

Jo, taurin se při řezání masa kovovým nožem ničí, takže ideál řezat keramickým.

Hezky psaný článek o krmení syrovou stravou je zde: http://www.baron.cz/kocka/prirodni-lekarna/clanky/vyziva-kocky-jidelnicek-prirozene-syrove-stravy/i-0.

13.8.2016 13:39
RychlaRota

XXX.XXX.210.16

Dakujeme za rady, kocicke sa ulavilo a uz je vsetko v poriadku.Po zmene granuliek a prechodom na syrovu stravu, uz tolko nekakaju a bobecky maju priam vystavne

Lavaca Vam dakujem za super radu s tym nozikom to som netusila, nas prvy kocurik bol taky ten klasicky vsetko zjem vsetko mi chuti a som v poradecku, ale clovek sa niektore veci uci za "jazdy " :).

13.8.2016 13:45
lavacca

XXX.XXX.164.49

RychlaRota napsal(a):
Dakujeme za rady, kocicke sa ulavilo a uz je vsetko v poriadku.Po zmene granuliek a prechodom na syrovu stravu, uz tolko nekakaju a bobecky maju priam vystavne

Lavaca Vam dakujem za super radu s tym nozikom to som netusila, nas prvy kocurik bol taky ten klasicky vsetko zjem vsetko mi chuti a som v poradecku, ale clovek sa niektore veci uci za "jazdy " :).

Tak to je super, že je jí již dobře.

Přidejte reakci

Přidat smajlík