Kotě snědlo kus stuhy :o

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.8.2016 09:32
Neko

XXX.XXX.212.132

Mňau ve spolek.
Tří a půl měsíční kotě skotské klapouché mi snědlo asi dva centimetry dlouhý a centimetr široký kousek saténově lesklé stužky, načež se pořádně napilo, zblajzlo hrst granulí a lžičku tuňáka, asi půl hodiny si normálně hrálo a teď spí jak dudek. Mám se bát? U dospělých koček to bylo v takovéhle situaci vždy v pořádku, ale strachuji se, protože jde o kočičího prcka.
Rady? Zkušenosti?

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.8.2016 10:36

Předpokládám, že takový kousek, jak popisujete, by neměl být problém. Horší je to s delším provázkem, kdy jeden konec už je ve střevě a druhý v žaludku. Střevo se "navlíkne" na provázek a to už může jít i o život. Ale ve velké většině případů i ten delší provázek kočka vyloučí. Nám kočka před časem snědla kus lamety ze stromečku a to jsem zjistila, až jsem ji našla s "hromádkou" ve wc. Od té doby lamety nemáme, udičky a jiné hračky s provázky jen pod dozorem.
V případě jakýchkoliv pochybností kontaktujte veterináře.

15.8.2016 10:59
Neko

XXX.XXX.212.132

Děkujii :D naše druhá kočinda už taky párkrát zpracovala kus provázku a nikdy s tím problém nebyl. To jen panika kvůli kotěti, máme ho pár dní a sežere opravdu na co přijde :D.

15.8.2016 11:06
Janaaa

XXX.XXX.226.2

Mě se to stalo taky, když bylo kočce asi půl roku.Koupila jsem jí udičku se šňůrkama.Ty byly z pravé kůže asi cca 10cm dlouhé a ta potvora je přes noc sežrala.No taky jsem se bála, ale zaplať pán bůh je všechny vykakala.Já nemůžu mít ani hračky s peřím, jakmile je tam peří, všechno ho sežere a potom vykaká.Tak raději hlídejte stuhu aby jí vykakala a když do tří dnů nic tak raději na veterinu, aby jí to tam v žaludku někde nezačalo hnít...

15.8.2016 13:14
Neko

XXX.XXX.212.132

Snad to vyjde no, zrovna teď spocívala kousek igelitu -.- asi z ní budu mít infarkt-.- zítra stejne jdeme se Sushi k veterináři, tak se rovnou přeptáme. Držte nám palce

15.8.2016 13:51
rapotacka11

XXX.XXX.32.220

Nakrmit !
Uklidit.

15.8.2016 14:07

Neko napsal(a):
Snad to vyjde no, zrovna teď spocívala kousek igelitu -.- asi z ní budu mít infarkt-.- zítra stejne jdeme se Sushi k veterináři, tak se rovnou přeptáme. Držte nám palce

Sushi - hezké jméno smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík