Jak naučit koťátko na záchodek

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Alena G

22.8.2016 15:35
Alena G

XXX.XXX.97.215

Dobry den, mam problem se svojí 13ti týdení kočičkou. Nemůže si zvyknout chodit na zachod s podestylkou. U chovatelky totiž chodila pouze na rošt. Občas se na podestýlku vyčůrat jde, ale kakat tam nechce. Rozmístila jsem po bytě i další krabičky s podestýlkou hlavně na místo, kam chodí kakat, ale vykadila se radši hned vedle. Prosím pomoc. zkoušela jsem jí dávat podestýlku, piliny, nebo jí nechat zachod prazdny ale nic se nesetkalo s úspěchem. čím to může být? Doporučované přemisťování kočičky při náznaku vykonávání potřeby pro mne není, protože kočička kaká a čůrá výhradně v naší nepřítomnosti nebo v noci. Budu ráda za každou radu. Děkuji.

22.8.2016 15:54
rapotacka11

XXX.XXX.32.99

No tak jí nejdřív dejte rošt, dřív než získá zajímavý
návyk, dělat po celém bytě.

22.8.2016 16:31
fikovnice

XXX.XXX.30.49

rapotacka11 napsal(a):
No tak jí nejdřív dejte rošt, dřív než získá zajímavý
návyk, dělat po celém bytě.

Přesně tak, budete mít záchod jen s roštem, to snad není problém, ne?

Alena G

22.8.2016 16:38
Alena G

XXX.XXX.97.215

Bohužel je, :( sháněla jsem takový jako měla, ale bez úspěchu. Rošty asi není úplně jednoduché koupit že? Leda nějaký vyrobit.. O to bych se pokusit mohla.
Děkuji :).

22.8.2016 16:41
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Alena G napsal(a):
Bohužel je, :( sháněla jsem takový jako měla, ale bez úspěchu. Rošty asi není úplně jednoduché koupit že? Leda nějaký vyrobit.. O to bych se pokusit mohla.
Děkuji :).

Zkuste se zeptat chovatelky - jednak odkud je má, a druhak jestli třeba nemá nějaký zásobní.

22.8.2016 17:27
joanne.s

XXX.XXX.4.143

Asi se zeptám blbě - ale jaký rošt? snad ne takový, na kterém se dělá masosmajlík nějak si to neumím představit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.8.2016 17:51
Uživatel s deaktivovaným účtem

Něco takového by nepomohlo? Potom byste to mohla používat už se stelivem.

https://www.mall.cz/toalety-kocky/trixie-wc-berto-dvojita-nadoba-se-sitem?gclid=CJ3n4I2w1c4CFULnGwodWH0NXQ.

22.8.2016 18:06
fikovnice

XXX.XXX.30.49

joanne.s napsal(a):
Asi se zeptám blbě - ale jaký rošt? snad ne takový, na kterém se dělá masosmajlík nějak si to neumím představit.

Mojí známé kočka chodila také celý život na rošt. Pod tím byl tác s novinami a ty vždy vyhodili. Ale oni to dělali spíš z důvodu úspory za stelivo...

Přidejte reakci

Přidat smajlík