Dobry den,
chcela by som sa informovat ci je normalne, ak mi dva dni po vakcinacii vstekliny a 3-kombinacie pre venkovne kocicky, vsetky kotatka hnackuju. bola to druha davka 3-kombinacie a po prvej davke bolo vsetko ok.viem ze nas Vet upozornoval ze prvych 24 hodin moju mat rozne priznaky, hlavne kvoli tej vstekline, ako je horucka spavost nechut a etc, ale uz je to 48 a vcera do vecera boli ok.
Ja len dufam ze plasim zas zbytocne a tak by som sa Vás chcela opytat ci ste mali nejake podobne skusenosti po vakcinacii ? pripadne ci im mam zas radsej spravit dietku len z kuracinky a samozrejme sledovat ci piju dost vody, su veseli, hraju sa, papaju, ale ak by to pokracovalo este zajtra tak zas bezime na veterinu.
dakujeme za kazdu radu, pribeh, pripadne podporu
Vasa Rychla Rota.
Kocicky dostali PureVax od merialu a Nobivac Rabies, maly sa mi tam skacal po vstekline no skoro som sa tam skacala aj ja (ano som na nich trosku precitlivelejsia ) a vcera nechcel vobec mokre papat /krmime masikom / ale nastaste dnes rano sa do toho pustil s chutou, tak som si myslela ze najhorsie je za nami a hla sa dojdem domov plny zachudek a po nasich vystavnich bobeckoch ani chyru.
Dneska dostanu kuracinku s mrkvickou a ryzou a snad im " uplne vsetko " nebude, len ma to mrzi ze ak niecomu doverujem a chcem pre kocicky to najlepsie, tak to obcas dopadne takto