Koťata ve 4 měsících pořád sajou

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Adisska

30.8.2016 16:45
Adisska

XXX.XXX.237.159

Dobrý den, potřebuju poradit naši kocourci pořád ve čtyřech měsících sajou mléčko od maminky jsou dva, a všechny tři si chceme i nadále nechat jen nám to není pořád jasné každý den mu to nedá spát děkujii za opověď keásný kočičí den.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.8.2016 17:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím četla jsem, že někdy kočky kojí i po 14ti týdnech, dokonce někdo uváděl, že mu dvouletý kocourek občas chodí ze zvyku lehat pod kočku-mámu a saje, přestože už nemá co... takže pokud si je necháváte i nadále tak bych nad tím ani nepřemýšlela, pokud má kočka pořád ještě mléko tak jedině dobře -až bude chtít, tak si je sama odstaví... ale určitě by už měli jíst i maso atd.. i vám hezký den

30.8.2016 17:33
Machyska

XXX.XXX.252.23

Adisska napsal(a):
Dobrý den, potřebuju poradit naši kocourci pořád ve čtyřech měsících sajou mléčko od maminky jsou dva, a všechny tři si chceme i nadále nechat jen nám to není pořád jasné každý den mu to nedá spát děkujii za opověď keásný kočičí den.

Kamarádova kočka kojila ještě půl roční koťata, také jsem to viděla poprvé, ale kočka si sama rozhodne, kdy koťata odstaví. Byla úžasně trpělivá a koťata pomalu stejně velká jako ona

Určitě koťata přikrmovat masíčkem a granulkami.

Adisska

31.8.2016 10:24
Adisska

XXX.XXX.36.23

Děkuji já se bála jestli nejsou nemocná, jistě papají jak masíčko tak granulky a kapsičky a myšky nosí.

31.8.2016 11:17
macomb

XXX.XXX.200.55

Náš roční kocour se za nama chodí ""kojit"" pořád smajlík jakmile mám na sobě župan nebo deku tak dovalí a už šlape a cucá smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík