Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.9.2016 14:01
Isistera

XXX.XXX.166.131

Jaké ovoce a zeleninu dáváte svým kočičákům? Co jim chutná? Teď jsem byla překvapená, že jeden můj kocour jí jablko, taky syrovou papriku. A je to maniak na hlávkový salát :-D Oba dva jsou jako narkomani, jakmile ucítí olivy, ale ty jim dávám jen opravdu výjimečně jako mlsku.

9.9.2016 16:17
joanne.s

XXX.XXX.19.169

Olivy jsou jak olejnina /tučné/, ale hlavně jsou ve slaném nálevu, proto kočkám chutnají.

I u nás je kocour moc chce a loudí, dávám jen jednou za čas, a jednu olivu/myslím, že to není vhodné/. Kyselá okrurka z nálevu - dtto, nedávám.

Jinak zelenina ani ovoce u nás neláká.

9.9.2016 17:45
Machyska

XXX.XXX.252.23

joanne.s napsal(a):
Olivy jsou jak olejnina /tučné/, ale hlavně jsou ve slaném nálevu, proto kočkám chutnají.

I u nás je kocour moc chce a loudí, dávám jen jednou za čas, a jednu olivu/myslím, že to není vhodné/. Kyselá okrurka z nálevu - dtto, nedávám.

Jinak zelenina ani ovoce u nás neláká.

U nás láká hroznové víno , ne na jídlo, ale udělat po celém pokoji strašný nepořádek. Malý chodí nenápadně kolem misky a pokud trčí kousek větvičky, tak ji chytne do zubů a začne zdrhat. Je mu úplně jedno, jestli je plná, nebo prázdná. Podle plnosti větvičky vybíhám za kocourem . Také mini rajčátka jsou super míčky..., ale nikdy neprokousl.

Jiné ovoce ani zelenina nelákají, ale Felix kapsičky mají mé kočičky překvapivě nejraději ty se zeleninou.

9.9.2016 17:55
joanne.s

XXX.XXX.16.229

To je fakt - konzervičky a kapsičky jsou nejpopulárnější ty se zeleninou, i u nás.

jinak jako populární kočičí míčky u nás fungují přes léto jablka, přes zimu pomeranče, takže určitá obliba ovoce vlastně ano:D.

evan

10.9.2016 07:55
evan

XXX.XXX.0.109

Olivy kočkám voní, voní jim i ten lák - musím jako varování napsat, že mi jednou kotě sežralo, prostě spolklo pecku olivy v celku, naštěstí bez následků.

Přidejte reakci

Přidat smajlík