Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.9.2016 08:18
Kačkas

XXX.XXX.42.163

Dobrý den,
potřebovala bych poradit.
V noci nám kočka porodila čtyři krásná koťátka. Jedno se mi ale moc nezdá. Z bříška mu vedou střeva (asi). Nejsem si stoprocentně jistá, ale placenta podle mě vypadá jinak. Nechce se mi na to moc sahat, abych mu snad ještě nějak neublížila. Koťátko je zatím živé, ale od maminky nepije a maminka s tím, co mu vede od bříška nic nedělá.. Jen bych chtěla rady, jestli s tím běžet k veterinářce a nebo jestli je to zbytečný už.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.9.2016 08:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kačkas napsal(a):
Dobrý den,
V noci nám kočka porodila čtyři krásná koťátka. Jedno se mi ale moc nezdá. Z bříška mu vedou střeva (asi). Nejsem si stoprocentně jistá, ale placenta podle mě vypadá jinak. Nechce se mi na to moc sahat, abych mu snad ještě nějak neublížila. Koťátko je zatím živé, ale od maminky nepije a maminka s tím, co mu vede od bříška nic nedělá.. Jen bych chtěla rady, jestli s tím běžet k veterinářce a nebo jestli je to zbytečný už.

Ho nechte aspoň utratit, ne?

bože..

kvido46

16.9.2016 19:35
kvido46

XXX.XXX.228.55

Kačkas napsal(a):
Dobrý den,

A není to pupeční šňůra?

16.9.2016 19:37
Kačkas

XXX.XXX.42.163

kvido46 napsal(a):
A není to pupeční šňůra?

Ne, byly to střeva a koťátko už bohužel nežije.

Přidejte reakci

Přidat smajlík