Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

neregistrovaný213

17.9.2016 10:57
neregistrovaný213

XXX.XXX.220.6

Tisíckrát a furt dokola. Čtu jen kastrujte, kastrujte, kastrujte. Byla jsem vyhozena z několika skupin jen proto, že jsem až tak často tohle sloveso nečasovala. Jde mi teď o ty raný. Když vidím několikatýdenní kotě, které bych měla kastrovat, úplně se mi z toho zvedá žaludek. Vždyť je to drobeček a já bych mu měla vzít něco, co třeba bude potřebovat k vývoji? Vždyť proto to tam má, ne? Co si o tom myslíte vy?

17.9.2016 11:06
joanne.s

XXX.XXX.40.208

Ono je to taky o tom, jestli kotě chodí ven nebo ne, a kolik máte doma koček doma. Prostě jestli ohlídáte nežádoucí nakrytí.

Kocourka jsem nechala kastrovat až v roce. Kastrování čtyřměsíčních koťat nechápu a neschvaluji. Nicméně je mi jasné, že útulky a depozita musí kastrovat hned, jakmile začne kočka mrouskat.

17.9.2016 11:07
rapotacka11

XXX.XXX.32.98

neregistrovaný213 napsal(a):
Tisíckrát a furt dokola. Čtu jen kastrujte, kastrujte, kastrujte. Byla jsem vyhozena z několika skupin jen proto, že jsem až tak často tohle sloveso nečasovala. Jde mi teď o ty raný. Když vidím několikatýdenní kotě, které bych měla kastrovat, úplně se mi z toho zvedá žaludek. Vždyť je to drobeček a já bych mu měla vzít něco, co třeba bude potřebovat k vývoji? Vždyť proto to tam má, ne? Co si o tom myslíte vy?

Nikdo Vás nenutí.
Nekastrujte .
Tedy, pokud chováte v bytě.

17.9.2016 11:33
sisi58

XXX.XXX.191.1

rapotacka11 napsal(a):
Nikdo Vás nenutí.
Nekastrujte .
Tedy, pokud chováte v bytě.

Zadavatelce ani tak nejde o kastraci, jako o kastraci kočičích mrňat.

17.9.2016 11:52
rapotacka11

XXX.XXX.32.98

Ani mrňata nemusí kastrovat.

17.9.2016 11:53
rapotacka11

XXX.XXX.32.98

Může něco změnit ?
Né?
Tak mlátí prázdnou slámu.

17.9.2016 12:30
sisi58

XXX.XXX.191.1

Jsou lidé, kteří se touto činností živí a mají se velmi dobře. Stačí kouknout na zprávy.

19.9.2016 13:29
Eewee

XXX.XXX.91.90

No nevím no... Můj minulý vrh měl ve 3 měsících 3 kg, takže zrovna drobečci to nejsou, kastraci zvládli velice dobře. Chovatelé kastrují, protože lidé nedodržují smlouvy, u nás to nejde skoro vymáhat. Nechávám prcky i kastrovat u svého vet, protože vím, že to není řezník, na rozdíl od hafo jiných veterinářů, mít dobrého veterináře není nic jednoduchého. Pokud můžu koťata uchránit před řezníkem, který jim udělá 10 cm díru na břiše místo 1-2 cm ranky, tak to udělám. Kastrovat se může od 10 týdne, ale žádného chovatele, který by takto kastroval neznám, většina lidi kastruje od 12 týdne, spíše ve 13-14 týdnu, protože jsou koťata v té době týden či dva po druhé vakcinaci. Mimochodem, kdybyste viděli, jak prckové vypadají po 2 hodinách po operaci, tak byste proti tomu nic neřekli, protože byste to ani nepoznali ;).

Přidejte reakci

Přidat smajlík