Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.10.2016 16:27
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Ahoj, dnes jsme byli našeho cca 8mi týdenního kocourka oočkovat a odčervit. Když jsme přijeli domů, docela řádil, běhal, hrál si, atd. pes oproti němu, který byl taky očkovaný byl pěkně utahany. Ale malej poslední 3hodiny jen spí, když na něj sáhnu, tak ho místo vpichu bolí, i celková manipulace s ním. Na jídlo jen koukal, pak si něco malinko dal, to ještě chodil, teď už jen spí na gauči, je teplej a má skleněný oči. Doktorka na něco podobného upozorňovala, asi jen zbytečně plaším, kdyby se to nezlepšilo do zítra, asi bych jela na veterinu, ale jsem z toho taková vyděšená, měli vaše kočky podobné reakce?

21.10.2016 16:54
Machyska

XXX.XXX.252.23

Andrýsek3 napsal(a):
Ahoj, dnes jsme byli našeho cca 8mi týdenního kocourka oočkovat a odčervit. Když jsme přijeli domů, docela řádil, běhal, hrál si, atd. pes oproti němu, který byl taky očkovaný byl pěkně utahany. Ale malej poslední 3hodiny jen spí, když na něj sáhnu, tak ho místo vpichu bolí, i celková manipulace s ním. Na jídlo jen koukal, pak si něco malinko dal, to ještě chodil, teď už jen spí na gauči, je teplej a má skleněný oči. Doktorka na něco podobného upozorňovala, asi jen zbytečně plaším, kdyby se to nezlepšilo do zítra, asi bych jela na veterinu, ale jsem z toho taková vyděšená, měli vaše kočky podobné reakce?

Našemu kocourkovi, tehdy cca 4 měsíčnímu, bylo po přeočkování, kde byla i vzteklina zle dva dny. Pořád spal a vůbec si nehrál, prostě "nebyl ve své kůži". Taky jsem měla strach, ale přešlo to.
Vzteklinu už jsem vyloučila z očkování všem kočkám, po "obyčejné" trojkombinaci jsme žádnou znatelnou reakci neměli ani u jedné kočky.

Pokud by se Vám zítra zdál horší, tak bych taky jela na veterinu, ale předpokládám, že to už bude lepší.

Přidejte reakci

Přidat smajlík