Hanuma
XXX.XXX.134.14
Dobrý den,
máme dvě kočky - Devony a teď jsme si pořídili štěně německého ovčáka. Chtěla bych se zeptat, jestli mám kočky naočkovat něčím jiným, než tím, čím už naočkované jsou (klasika trojkombinace) nebo jestli mám podniknout nějaké kroky prostě.. Kočky nechodí ven, ale pes samozřejmě jo, tak nechci aby chytly něco přineseného z venku.
Děkuji za rady
Hanuma
napsal(a):
Dobrý den,
máme dvě kočky - Devony a teď jsme si pořídili štěně německého ovčáka. Chtěla bych se zeptat, jestli mám kočky naočkovat něčím jiným, než tím, čím už naočkované jsou (klasika trojkombinace) nebo jestli mám podniknout nějaké kroky prostě.. Kočky nechodí ven, ale pes samozřejmě jo, tak nechci aby chytly něco přineseného z venku.
Děkuji za rady
Můžu se zeptat na něco jiného...? Jak kočky snesly příchod nového "vetřelce"? Spřátelili se všichni nějak, anebo se vzájemně vyhýbají?
Stran očkování věřím, že Vám někdo odepíše nějaké upřesňující info.
Hanuma
XXX.XXX.134.14
Stene mame od patku. V patek mely kocky infarkt, nebavca s nikym. V sobotu se spratelil se psem kocour a kocka je jeste bojacna, ale kdyz pes spi tak si ho jde ocuchat a tak. Kocky se boji a syci kdyz na ne pes zacne stekat, ze si chce hrat. Kocky maji 8 mesicu tak doufam ze jeste nejsou tak stare aby si casem nezvykly vice.
Hanuma
XXX.XXX.134.14
Hanuma
napsal(a):
Stene mame od patku. V patek mely kocky infarkt, nebavca s nikym. V sobotu se spratelil se psem kocour a kocka je jeste bojacna, ale kdyz pes spi tak si ho jde ocuchat a tak. Kocky se boji a syci kdyz na ne pes zacne stekat, ze si chce hrat. Kocky maji 8 mesicu tak doufam ze jeste nejsou tak stare aby si casem nezvykly vice.
Jee omlouvam se, tohle melo byt jako odpoved pro "fikovnice"
Hanuma
napsal(a):
Nenechte ho štěkat a moc na kočky dorážet. Kočky jsou přece jenom háklivé na svůj klid, když nemají náladu. Kočky musí mít nějaké místo kam se mohou před štěnětem uklidit. To vše, aby jste předešla jejich vystresování. Ale poměr ve věku je dobrý -velcí hraví kočičí puber´táci a malé (předpokládám) štěně. Obráceně by to bylo pro koťata horší.