Kousnutí cizím kotětem

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nova321

6.11.2016 12:04
Nova321

XXX.XXX.244.182

Dobrý den,
Pošrábalo a kouslo mě cizí kotě do ruky a do rtu. Ránu jsem vydezinfikovala, mám to ještě nějak řešit? Nebo se nemusím bát?

Děkuji za odpověďi.

6.11.2016 13:22
lavacca

XXX.XXX.164.49

Nova321 napsal(a):
Dobrý den,
Pošrábalo a kouslo mě cizí kotě do ruky a do rtu. Ránu jsem vydezinfikovala, mám to ještě nějak řešit? Nebo se nemusím bát?

Děkuji za odpověďi.

Vydezinfikovat a hlídat. Je možné, že to i oteče...a kotě je venkovní / bytové? očkované?

Michaela28

7.11.2016 10:53
Michaela28

XXX.XXX.23.198

lavacca napsal(a):
Vydezinfikovat a hlídat. Je možné, že to i oteče...a kotě je venkovní / bytové? očkované?

Tak pokud zadavatelka píše, cizí" kotě, pravděpodobně nemá přehled o jeho očkovacím průkazu smajlík. Zrovna tak bych si tipla, že je to kotě venkovní.

Pokud kousnutí nijak neoteče, nezrudne ani nezačne svědit/pálit, tak bych to neřešila. Kousnutí do ruky celkem chápu, také venku pohladím kdeco, ale hned každé cizí kotě nelíbám! smajlík takže poučení do budoucna...

7.11.2016 13:50
lavacca

XXX.XXX.12.248

Michaela28 napsal(a):
Tak pokud zadavatelka píše, cizí" kotě, pravděpodobně nemá přehled o jeho očkovacím průkazu smajlík. Zrovna tak bych si tipla, že je to kotě venkovní.

Pokud kousnutí nijak neoteče, nezrudne ani nezačne svědit/pálit, tak bych to neřešila. Kousnutí do ruky celkem chápu, také venku pohladím kdeco, ale hned každé cizí kotě nelíbám! smajlík takže poučení do budoucna...

Tak to právě neni zcela jasné,...a hlavně kdo líbá na potkani úplně cizí kotě? Třeba je od sousedů, apod. Které zadavatelka tak nezná, tak je to prostě cizí kotě...

Nova321

7.11.2016 14:12
Nova321

XXX.XXX.244.182

Nevím jestli libat cizí kotě je rozumné vysvětlení ale budiš.

Kotě jsem musela držet u sebe kvůli psům. Vlezlo na naši zahradu a psy mají v lásce jen naši kočku.

Jinak děkuji za odpovědi.

7.11.2016 14:17
Machyska

XXX.XXX.252.23

Michaela28 napsal(a):

Také na potkání vše a všechny nelíbám , i když kotě je kotě jsou k zulíbání.

Přidejte reakci

Přidat smajlík