Nova321
XXX.XXX.244.182
Dobrý den,
Pošrábalo a kouslo mě cizí kotě do ruky a do rtu. Ránu jsem vydezinfikovala, mám to ještě nějak řešit? Nebo se nemusím bát?
Děkuji za odpověďi.
Michaela28
XXX.XXX.23.198
lavacca
napsal(a):
Vydezinfikovat a hlídat. Je možné, že to i oteče...a kotě je venkovní / bytové? očkované?
Tak pokud zadavatelka píše, cizí" kotě, pravděpodobně nemá přehled o jeho očkovacím průkazu
. Zrovna tak bych si tipla, že je to kotě venkovní.
Pokud kousnutí nijak neoteče, nezrudne ani nezačne svědit/pálit, tak bych to neřešila. Kousnutí do ruky celkem chápu, také venku pohladím kdeco, ale hned každé cizí kotě nelíbám!
takže poučení do budoucna...
Michaela28
napsal(a):
Tak pokud zadavatelka píše, cizí" kotě, pravděpodobně nemá přehled o jeho očkovacím průkazu
Pokud kousnutí nijak neoteče, nezrudne ani nezačne svědit/pálit, tak bych to neřešila. Kousnutí do ruky celkem chápu, také venku pohladím kdeco, ale hned každé cizí kotě nelíbám!
Tak to právě neni zcela jasné,...a hlavně kdo líbá na potkani úplně cizí kotě? Třeba je od sousedů, apod. Které zadavatelka tak nezná, tak je to prostě cizí kotě...
Nova321
XXX.XXX.244.182
Nevím jestli libat cizí kotě je rozumné vysvětlení ale budiš.
Kotě jsem musela držet u sebe kvůli psům. Vlezlo na naši zahradu a psy mají v lásce jen naši kočku.
Jinak děkuji za odpovědi.
Michaela28
napsal(a):
Také na potkání vše a všechny nelíbám , i když kotě je kotě jsou k zulíbání.