anata
XXX.XXX.96.218
Byl u nás veterinář nám sdělit, že čičiny( špuntovy) výsledky z krve dopadli dost špatně. zřejmě má lymfom. Říkal, že to vypadá na hlavu a krk.Jistojistě by se to zjistilo z odběru kostní dřeně - to stojí 2.500, - ale dle toho že špunt má problém s jedním okem a že nemůže pořádně jíst (kousat) naráží do lžičky tak že se přiklání že diagnóza na základě vyšetření krve je jistá. Říkal, že to nemusí mít jen v hlavě a může to mít všude. Řeší se to chemoterapii a je nevhodně to zvíře nechat s dítětem. a taky říkal, že to nemusí pomoc že se mu tím prodlouží jen čas s námi. Může mu píchnout prednizon a tím se mu ulevý a může mu to prodloužit až na půl roku.Ale hubne. já nevím co dělat - mazlí se, vrní není to ale náš špunt ted spí na radiátoru. Co když ted v tuto chvíli trpí a já o tom ani nevím, ale co když je v pohodě jen odpočívá.prosím co mám dělat?
anata
XXX.XXX.96.218
Rozhodne majitel? možná to z toho příspěvku moc nevyznělo, ale je to člen rodiny, který nám nemůže dat najevo jak se cítí a jak mu je? Jestli chce dát žít nebo už dál nemůže. co byste dělala vy?
Uživatel s deaktivovaným účtem
anata
napsal(a):
Rozhodne majitel? možná to z toho příspěvku moc nevyznělo, ale je to člen rodiny, který nám nemůže dat najevo jak se cítí a jak mu je? Jestli chce dát žít nebo už dál nemůže. co byste dělala vy?
Hodila bych nad ním řeč přímo s veterinárním onkologem a rozhodla bych se podle toho. ono lymfomů je hodně druhů s různými prognózami do budoucna a na některé z nich chemoterapie fakt zabírá suprově. a na jiné málo a na další vůbec a v tom případě to nemá cenu prodlužovat.
anata
XXX.XXX.96.218
Děkuji moc.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Hodila bych nad ním řeč přímo s veterinárním onkologem a rozhodla bych se podle toho. ono lymfomů je hodně druhů s různými prognózami do budoucna a na některé z nich chemoterapie fakt zabírá suprově. a na jiné málo a na další vůbec a v tom případě to nemá cenu prodlužovat.