Marvin35

XXX.XXX.152.212
Koupíme si kočičku, slyším z pokoje, pojď se podívat tato má nádherné bufně. Přemýšlím co to jsou asi bufně, nedá mi to a jdu se podívat. Přítelkyně hypnotyzuje obrázek na známem inzertním portále. Kouká na mě z obrazovky nádherné černé kotě, Mainská mývalí kočička a zjišťuji, že bufně je ta část těla u nosu, z které rostou vousky. Musím uznat, je opravdu nádherný. Inzerát píše, že sice bez PP, ale cena 4.900, - je celkem přívětivá. Uvažuji co asi přijde dál. Je to Max slyším. V textu inzerátu marně hledám jméno. Není tam. Je mi jasné, kdo tak rychle obrázek pojmenoval a proč. Nebudu za blbce a konstatuji, krásná kočička, kontaktujeme majitelku a třeba bude ještě volná. V duchu si myslím, že tak krásné kotě už asi volné nebude tak jsem více-méně v klidu. Telefonní číslo tam není zůstává tedy formulář. Všechno jde velmi rychle, dostávám informaci, že je již odeslán. Černá díra (tak jsme nazvali paní, která s námi následně komunikovala), se ozvala celkem rychle. Ano Max má dva měsíce a je k mání, musíme si pro něj ale přijet rychle nejlépe o víkendu. Telefonní číslo nám sice napsala ale bylo nám sděleno, že nemáme volat, pouze pokud by jsme zabloudili po cestě. E-mail je doplněn krásnou mapkou obce Daskabát. Jsem potěšen jak jsem to hezky zvládl. No zvládl říkám si to sám. Alespoň mám lepší pocit. Je středa. Termín převzetí se blíží. Koukám z okna a přemýšlím co nás čeká. Záchodek, škrabadla, hračky, pelíšek, něco na mňamku a moje oči se mění v počítadlo hodně drahého paliva na benzínové pumpě prémiové firmy. Zvoní telefon, nestíhám říct ani ahoj a slyším nářek. Polil mě studený pot! Z reproduktoru slyším Max neexistuje, je to podvod! Mozek tomu odmítá uvěřit a několikrát se dotazuji. Hlavně mně nějak nemůže docvaknout jak na to mohla drahá polovička přijít, když s Černou dírou nemluvila. Vysvětlení bylo logické a nad očekávání jednoduché. Trošku mě zamrzelo, že jsem tuto prověrku neudělal já. Mohlo mi stoupnout ego o nějaké to promile, takhle jsem opět na chvoste inteligenčního řetězce. Prostě projela foto vyhledávačem google. Zjistila následující. Koťátko bylo koťátko už v roce 2011. Ba co víc, jednou je inzerován Maxík jako kocour, někdy jako kočička. Musím se do projektu nějak zapojit říkám si, sedám k počítači a začínám hledat. Podle e-mailu, telefonu, bydliště, které nám Černá díra zaslala. Nestíhám se divit, nacházím recenze, upozornění, stesky lidí, kteří naletěli, chovné stanice, z kterých byla fotka ba série fotek odcizeny. Zjišťuji, že tento obchod funguje v okolí obce Daskabát na Olomoucku několik let. Princip je zcela jednoduchý. Sám si ho dovedu představit a pochopit jeho logiku. Tady se prostě hraje na city. Rodinka najde vysněné koťátko na internetu, dá mu jméno, nakoupí vše potřebné a vyrazí. U předmětného domu otevře paní, naše Černá díra, zajímavé je, že se jmenuje pokaždé jinak (Tománková, Kramářová, Mgr. nprap. Halamová od policie, Petrová), používá spousty e-mailových adres a telefonních čísel. V ruce drží zubožené kotě, které nemůže stát ani na nohách.Je arogantní a agresivní. Na dotazy odpovídá, že jiné kotě nemám. A je to tady. Rodiče mají tendenci otočit se na podpadku, hupsnout do auta, oželet čas a cestu kolikrát několik set kilometrů a zmizet. Otcové možná utrousí nějakou jadrnou poznámku, manželky je drží aby nedošlo k inzultaci. Nastupují děti. Všichni to známe. I to nejubožejší kotě je krásné, miloučké. Tlak se stupňuje. Hlava rodiny přemýšlí jak zvládne cestu zpět s cirkusem na zadním sedadle. Paní proletí hlavou věci, které nakoupila pro kotě. V neposlední řadě se v lidech projeví ta pravá lidskost a záchranářský instinkt. Musíme kotěti pomoci a vyrvat jej ze spárů Černé díry. Peníze mění majitele a kotě se stěhuje. Dalo by se říci happyend. Nikoliv. V diskuzích se objevují informace o tom, že koťata z Daskabát jsou nemocná, i rok bojují jejich majitelé, aby jim kotě neumřelo.
Vyhlášení války
Drahá polovička jako milovnice zvířat zahájila ofenzivu. Dala si tu práci, že našla veškeré inzeráty Černé díry a že jich bylo. Zjistila majitele pravých fotek, kontaktovala je. Začala si psát s administrátory inzertních webů. Spolupráce se rozjela a inzeráty začaly mizet. Její cíl? Nahradit ten happyend - ani jeden inzerát od Černé díry.
A perlička nakonec
Obdrželi jsme e-mail od této kreatury, která píše doslova následující: paní “moje přítelkyně byla oslovena” mám 20 let praxi jako policistka, a věc s vámi budu řešit služebně a uvidí se. Podpis Mgr. nprap. Halamová. Přítelkyně s klidem ledové královny odpověděla: Tak to je lepší než jsem čekala, ve vašem případě bude tedy věc řešit GIBS. Možná paní narazí na kupce, kterému ujedou nervy. Co se bude dít dál těžko říct.
Uzavřu radou
Nekupujte nic co si alespoň rámcově neprověříte. A pokud narazíte na obec Daskabát a prodej kočiček napište mi. Pomůžete dobré věci.
Kočkám zdar - samozřejmě Maxík z prověřeného chovu je již s námi. Sem tam se vyjadřuje na Twitteru, Facebooku a Instagramu #maxrika
http://roberthajek.blog.idnes.cz/c/567905/kam-mizi-kocky-cerna-dira-daskabat.html.
Marcell888

XXX.XXX.32.226
To kotě co máte vloženo jako Váš Maxík není Mainská mývalí. Toto jste pořídil v chovatelské stanici? Takový hnus?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Příspěvek se mi líbí a Max ještě více. Ono v této poloze by byl i interšampion legrační, ale rozhodně ne hnus! To má zase nějaký rýpala roupy a nemá co dělat...
kvido46

XXX.XXX.158.212
Http://www.ifauna.cz/kocky/inzerce/r/detail/2876215/mainske-myvali-kotatko-bez-pp-kocourek/
A ještě stejný inzerát na kočičku?
Marcell888
napsal(a):
To kotě co máte vloženo jako Váš Maxík není Mainská mývalí. Toto jste pořídil v chovatelské stanici? Takový hnus?
Mě se kotě na obrázku líbí moc, vypadá stejně jak náš 5-ti měsíční mainský mývalí kocourek, když leží ve stejné poloze.
A vy jste zřejmě celý příspěvek ani nečetl, protože o fotku tu nešlo, ale o podstatu toho článku předtím...
... anebo si potřebujete jen ulevit...
Mainecooni inzeruje často nechá inzerát pak ho smaže a založí nový pokud jí odpovíte hned se ozve adresu nechce moc zdělovat je u ní přesný postup jak psal pán bloger odběr o víkendu 10 minut od Olomouce část obce Doloplazy jenomže doloplazy jsou skoro spojené s Daskábáty, dál už se ní v komunikaci nezašla, protože bylo jasné, že má naučené co sdělit a co ne no a brzy se stejné fotky co jsou dnes vložené objeví zase i pod jiným nickem sleduji to tu už skoro rok je zvláštní že na tu ženskou ještě nepřišla policie
Nějaká nezávazná náštěva aby jste napřed viděli kotě v jakých podmínkách vyrůstá to vůbec nenavrhla hned si přijedte tento víkend. Takže to nejspíš bude zmiňovaná černá díra jenom admin může zjistit ID adresu podívat se kolik má s adresy přihlašovacích jmen aspon my to tak máme na našem foře kvůli spamarům a bezpečnosti.
Marvin35

XXX.XXX.152.212
A obchodujeme dále:
https://www.ifauna.cz/kocky/inzerce/r/detail/2877659/mainska-myvali-kotatka-bez-pp-vymazleny-kocourek/
https://www.ifauna.cz/kocky/inzerce/r/detail/2877658/mainska-myvali-kotatka-bez-pp-kocicka/
Zrovna zde na ifauna.cz - opravdu mě to moc mrzí
Marcell888 k vám nemám opravdu co říct.
Všem ostatním děkuji za reakci
A už je tu opět, ovšem tentokrát se překonala a má u inzerátů tři fotky
https://www.sbazar.cz/mainecooni/detail/20129259-mainske-myvali-kotatko-bez-pp-kocourek
https://www.sbazar.cz/mainecooni/detail/20129256-mainske-myvali-kotatko-bez-pp-kocicka.
Androidka

XXX.XXX.220.6
Marceli, napište mi na
radapisi@seznam.cz.
Marvin35
napsal(a):
A obchodujeme dále:
https://www.ifauna.cz/kocky/inzerce/r/detail/2877659/mainska-myvali-kotatka-bez-pp-vymazleny-kocourek/
https://www.ifauna.cz/kocky/inzerce/r/detail/2877658/mainska-myvali-kotatka-bez-pp-kocicka/
Zrovna zde na ifauna.cz - opravdu mě to moc mrzí
Marcell888 k vám nemám opravdu co říct.
Všem ostatním děkuji za reakci
Ať se daří Vašemu mývalátku - jestli není s PP a bude mít třeba kratší štětičky na uších, tak se svět nezboří! Mně se líbí moc!
A je to tu zase a ani neuteklo tolik času a mají další kotě k prodeji https://www.ifauna.cz/kocky/inzerce/r/detail/2897066/mainske-myvali-kotatko-bez-pp-stribrna-kocicka/.
https://www.sbazar.cz/mainecooni/detail/20669454-mainske-myvali-kotatko-bez-pp-stribrne-kote.
H8me

XXX.XXX.65.72
Takze potvrzeno, meli jsme si dnes v 7 jet pro kocourka a po precteni tohoto prispevku jsem te zenske zavolal - Petra H. - cislo ... 074 657 po tom, co jsem se zeptal, ze bych chtel poslat foto kojiciho se kotete s maminkou po me vyjela, ze zadny takovy fotky nema a po te, co jsem ji oznamil, co jsem se dozvedel, tak me osocila, ze jsem podvodnik a ze dela na policajtech, co si dovoluju a podobne. Jeste, ze jsme tam nejeli, kote, co by me dala bych vzal a dostala by pesti za takove chovani!... ale ne odeme, ale od me pritelkyne!
gabriela.ruda

XXX.XXX.32.16
Tak to jste tady jasně napsal že jste zloděj a ještě násilník. Jak můžete někoho okrást o kotě a ještě se uchýlit k fyzickému útoku?
gabriela.ruda
napsal(a):
Tak to jste tady jasně napsal že jste zloděj a ještě násilník. Jak můžete někoho okrást o kotě a ještě se uchýlit k fyzickému útoku?
Už sis ty inzeráty stáhla, viď ?
Jinde ti nejspíš naletí... zatím.
Nebo nejsi Peťka ?
Tak možná ta hvězda z Hor. Počernic ?
Dneska zprávy na Primě.
A bude pokračování.
Hororseriál.
Http://www.annonce.cz/inzerat/mainska-myvali-kote-36206053-w9y2z5.html
Je to ono?Pokud ano, tak si paní nedá pokoj.
H8me

XXX.XXX.65.72
Pokud mi dala spravnou adresu, tak Daskabat, dum je psany na nejakou Elisku T. Jinak baba jaga u policie urcite nedela, to uz bylo poznat po telefonu. Nekdo takový tam delat nemuze :-D ani vratnyho!
Marvin35

XXX.XXX.115.44
Tak tady je náš Max v 8 měsících, ještě má pan z první reakce pochyby?
Nikdoooo

XXX.XXX.49.86
Marvin35
napsal(a):
Tak tady je náš Max v 8 měsících, ještě má pan z první reakce pochyby?
Tak ten je naprosto uzasnej :333 moc krasny
Trosku z vlastní zkušenosti.. bohužel já tento nápad neměla a právě od výše zmiňované jsem nemocnou kočičku koupila. Podle informaci, které mám, dotyčná si často mění jména - co vím já - dnes je to Eliška R. Případ řešíme už skoro dva roky, řešily jsme to se slečnou i u přestupkové komise, bohužel zatím bez výsledku.. bacha na ni!
A u policie opravdu nepracuje, taky mi tím vyhrožovala.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18
Hned jak jsem viděla název vesnice Daskabát začala jsem číst, protože tuto vesnici dobře znám...
Baxbunny

XXX.XXX.40.108
Dneska paní operuje na území Bělotína u Hranic na Moravě. Ale jinak stejná podvodnice.
Zakaznik

XXX.XXX.92.13
Pani inzeruje stale a porad jako pani R. z Daskabatu! Aktualne 2 seda kotatka s fotkama rodicu stazenych z netu. Matka v zalostnem stavu, kotat se snazi rychle zbavit a na vsechny otazky odpovida nejasne, lzive atd. Opravdu pozor! Kdyz neni po jejim, zacne byt abnormalne agresivni!!!
Zdravím Vás,
já byla v Daskabátu včera, paní se "tvářila" jako Sylva Králová, telefon nezvedá a mail má krooster@seznam.cz
Je to vážně podvodnice, navíc opravdu agresivní. Navíc ty koťata jsou opravdu chudáci. Více jak dvouměsíční a ony neumí sami ani papat. Jsou plní blech.
Momentálně je cena šest tisíc a inzerát je na bazos.cz
Paní tvrdí, že pracuje na právním. Už asi není policistka .....
Pokud chcete opravdu koťátko, prosím, nejezděte tam.
Pokud už jste tam byli a teď to všechno ve vás vaří, bude nejlepší tam zajet a prohodit jí cihlu oknem. Nic jiného si nezaslouží.
Anikrálíček

XXX.XXX.1.221
Podvodnice!
Ajalinka
napsal(a):
Trosku z vlastní zkušenosti.. bohužel já tento nápad neměla a právě od výše zmiňované jsem nemocnou kočičku koupila. Podle informaci, které mám, dotyčná si často mění jména - co vím já - dnes je to Eliška R. Případ řešíme už skoro dva roky, řešily jsme to se slečnou i u přestupkové komise, bohužel zatím bez výsledku.. bacha na ni!
A u policie opravdu nepracuje, taky mi tím vyhrožovala.